Cartmanland
Poznat
- Poruka
- 8.032
Najbolja igrica ikad.
Cesto je igram.
Klas nosim, botove kosim.

Cesto je igram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolja igrica ikad.
![]()
Cesto je igram.
A gde da je nadjem???? Igrao bix .......
![]()
Internet je shiroko mesto ...
Pa ja sam i mislio na internet ali treba mi adresa..... nema sanse da nadjem ovako da lutam....![]()
Ne...imaš samo jedan,to ti je što ti je...
Ali msm da sam na internetu negde videla da može da se skine grad ali se plaća...
Ja idem u subotu da shoppingujem, pa cu da kupim PS3, doso meni period da lencarim. (: Otkad nisam igro igru kako treba, sad cu jos da imam i veliki plazma TV, PS3, bezicne dzojstike i Heavy Rain ima da picim nedelju, dve. (:
Ovo mi je na listi:
- Heavy Rain
- Assassin's Creed (nikad nisam igrao, sad po prvi put)
- Prototype
- Uncharted 2
- Siren New Translation
- Super Mario Galaxy 2 da zasladim posto se igra cini super (Wii naravno, Wii imam)
Ja idem u subotu da shoppingujem, pa cu da kupim PS3, doso meni period da lencarim. (: Otkad nisam igro igru kako treba, sad cu jos da imam i veliki plazma TV, PS3, bezicne dzojstike i Heavy Rain ima da picim nedelju, dve. (:
Ovo mi je na listi:
- Heavy Rain
- Assassin's Creed (nikad nisam igrao, sad po prvi put)
- Prototype
- Uncharted 2
- Siren New Translation
- Super Mario Galaxy 2 da zasladim posto se igra cini super (Wii naravno, Wii imam)
jel ti toplo oko srca kad se hvalish? (:
ma lik lici na mene original, ja samo imam manju vugla i klempave usi
tojest uvo,jbte klempavo mi levo uvo:/
to mora nesto da znaci,da sam jebach ili tako neshto
E, a bas mi jedna zenska s foruma kad te komentarisala kad je vidla tvoju sliku rekla kako imas veliku glavu. Pa kolku sine taj onda ima![]()