Da li igrate igre na kompjuteru?!

Najbolja igrica ikad.

1159723572-1.jpg

Cesto je igram.
Klas nosim, botove kosim.

Ja idem u subotu da shoppingujem, pa cu da kupim PS3, doso meni period da lencarim. (: Otkad nisam igro igru kako treba, sad cu jos da imam i veliki plazma TV, PS3, bezicne dzojstike i Heavy Rain ima da picim nedelju, dve. (:

Ovo mi je na listi:
- Heavy Rain
- Assassin's Creed (nikad nisam igrao, sad po prvi put)
- Prototype
- Uncharted 2
- Siren New Translation

- Super Mario Galaxy 2 da zasladim posto se igra cini super (Wii naravno, Wii imam)

Ja idem u subotu da shoppingujem, pa cu da kupim PS3, doso meni period da lencarim. (: Otkad nisam igro igru kako treba, sad cu jos da imam i veliki plazma TV, PS3, bezicne dzojstike i Heavy Rain ima da picim nedelju, dve. (:

Ovo mi je na listi:
- Heavy Rain
- Prototype
- Uncharted 2
- Siren New Translation

- Super Mario Galaxy 2 da zasladim posto se igra cini super (Wii naravno, Wii imam)

Nemoj da bacash pare Prototype je najgluplja igra koju sam ikada igrao :dash:

Ovo mi je na listi:
- Heavy Rain
- Prototype
- Uncharted 2
- Siren New Translation

Assassin's odlichan, drugi deo josh bolji. Prototype je onako, nishta posebno, ali dobra za izhivljavanje. Uncharted proglashen za jednu od najboljih igara ikad, ali poshto ga nema na kompu, ne mogu da ga ocenim. A jel ti toplo oko srca kad se hvalish? (:

@Topic
U zadnjih nedelju dana sam obrnuo Prince Of Persia: Sands Of Time i Warrior Within po hiljaditi put, i The Two Thrones i Forgotten Sands po prvi.

Back