Da li igrate igre na kompjuteru?!

Meni su najbolje one male zanimljive igrice po netu kao http://www.miniclip.com ili Igrice gde ima i chat zanimljivo jeeeee...

Eh.. te su super.
Bas su mi se igrale pre neki dan, i ondaa.. bilo je dobro :)
Waah, neke igre su stvarno *cute*.. dok su neke malkice сик
Ali to jednom kada te uhvati, ne mozes da prestanes da igras...
..........dok ti se ozbiljno ne smuci :)
___

Whaa.. so good..

Poslednja izmena:
Ne seri. Daleko su igrice od umetnosti. Kad mnogo ranije nisu proglasene osmom umetnoscu, sad tek ne zasluzuju. Da se razumemo, napraviti dobru igricu je umetnost. Ali da bi nesto bilo umetnost, mora da ima i umetnika, a toga danas na tom polju skoro da nema vise uopste.

Da ali ima mnogo vise kesa u igrama pa moze da se izlobira....Dobro istina je da sada ljudi poput sid mejera nema toliko....ali su dosli ljudi poputi Hideo Kojime (on je bio tu vec dosta godina ali ga sada svataju mnooogo ozbiljnije) oni se veoma lako mogu takmiciti sa starim majstorima......

Nisam. A i ne cudi me. Vidim da je to lik koji je radio onaj Passage, za koji si okacio video ovde. Mada mu skidam kapu na jednostavnosti i efektnoj ideji, moram da primetim da ono nije stvar koja moze da dugo drzi paznju i bude beskonacno zanimljiva. A jedna od kljucnih osobina igara je sposobnost da te vuce da je igras iznova i iznova.
Ja bih to pre smatrao kao jedno zanimljivo multimedijalno delo, nego kao pravu igricu.

diablo-2-wallpaper-thumb.jpg

Ko nije igro nek odigra .

I ja samo CS...Ostalo sam zabatalio, ne drzi me duze od pola sata...Inache, dok sam igrao, pre, nervirao sam se previshe, i obichno se ponashao destruktivno...npr, jedan dan sam kupio dzojstike za PES, i samo sam jednu odigrao sa bratom, izgubio, i odmah ih polomio i bacio u kantu za smece...A bila je tu i jedna igrica na fejsu, Geo Challenge, e to shto je zaraza, to je neverovatno...makar za one koji vole geografiju...nervirao sam se samo kad jednom pogreshim i odma' moram sve ispochetka...jednom sam "puk'o" zbog te igre i polomio display na telefonu... :) Mislim, shta sve ljudi rade zbog igrica, to je josh i sitno, ali...

Auu devojko banalizujes upali planescape torment,mgs,legacy of kain i jos xy igara pa ces videti koliki je to fond reci...A imam jos jedan komentar.....Balkan..PS:i ja i moj buraz dugujemo znaje engleskog igrama...

samo ti komentariši,gubiš vreme :P
stvarno nemam želju da to isprobavam
engleski odlično znam,francuski solidno
što se toga tiče,nije mi potrebno zaista

Back