Brate minli probaj ti PS torment ili metal gear solid...To su igre iako protiv total war seriala nemam nista protiv...Nevolim preterano strategije(osim starcrafta)jer sam dosta nestrpjiv..
Ae videcu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate minli probaj ti PS torment ili metal gear solid...To su igre iako protiv total war seriala nemam nista protiv...Nevolim preterano strategije(osim starcrafta)jer sam dosta nestrpjiv..

na ovom lap topu nemam ni kauntere...pa moram i njih da instaliram...5 delova...nema veze...zavrsicu ja to...reci na kom si serveru...![]()
Pikam igre od kad znam da koristim ruke........Prelazim u proseku 3 igre nedeljno...Usput stalker uopste nije tezak ni na najvecoj tezini....Probaj dmc 3 ili ninja gaiden na najteze da vidis sta je tesko....
Ne igram nijednu.
Ne umem,mrzi me da se zamaram time.
Stvarno me to ne interesuje.Nimalo.![]()

cekaj...do 17 si igrao intezivno , a sad smatras da ko igra vise od 2h dnevno nije ok![]()

Nije tezak Shadow of Chernobyl koji znam napamet cak i ono sto traider kaze,znam svaki stek,a Clear Sky je pretezak i na Novice i pun je bugova ja sam 3 pecha skinuo i opet pred kraj ima bug i igrica se "srusi"! Tek sto nabavis odelo koje je preskupo,odradis dve misije i ono se sjebe i kao da ga nemas,msm ebem ti ja malo * i programeru i dizajneru!

Ne, jednostavno ne mogu...
Možda Sims 3, kao, ali ne, ne, no way.
zato ga retko igram
ni pod razno
što gubim vreme za kompom,gubim ovde il na fejsu il spejsu
a igrice nikakve ne mogu da smislim
igrala sam Jazz Jackrabbit i Paju Patka u 7.razredu i to je sve
jedino što sam igrala je Sony
tu sam pržila Fighting force ili eventualno Crash the naughty dog,ta mi je omiljenaaaaa![]()