Da li igrate igre na kompjuteru?!

Pikam igre od kad znam da koristim ruke........Prelazim u proseku 3 igre nedeljno...Usput stalker uopste nije tezak ni na najvecoj tezini....Probaj dmc 3 ili ninja gaiden na najteze da vidis sta je tesko....

Nije tezak Shadow of Chernobyl koji znam napamet cak i ono sto traider kaze,znam svaki stek,a Clear Sky je pretezak i na Novice i pun je bugova ja sam 3 pecha skinuo i opet pred kraj ima bug i igrica se "srusi"! Tek sto nabavis odelo koje je preskupo,odradis dve misije i ono se sjebe i kao da ga nemas,msm ebem ti ja malo * i programeru i dizajneru!

Ne igram vise..Nekad sam bila opsednuta...Secam se,omiljeni su mi bili Asteriks i Obeliks a nisu bili bas laki da se predju...Prelazila sam ih neka tri meseca...Posle toga ni jednu igricu nisam toliko volela...Sims sam igrala ali mi brzo dosade...jos kad provalim one sifre dosadni su mi...treba da probam Sims 3 ali nemam odgovarajucu graficku na kompu...

Nije tezak Shadow of Chernobyl koji znam napamet cak i ono sto traider kaze,znam svaki stek,a Clear Sky je pretezak i na Novice i pun je bugova ja sam 3 pecha skinuo i opet pred kraj ima bug i igrica se "srusi"! Tek sto nabavis odelo koje je preskupo,odradis dve misije i ono se sjebe i kao da ga nemas,msm ebem ti ja malo * i programeru i dizajneru!

Ali clear sky je vestacki tezak zbog bagova koji svemirski frustriraju.....Mozda ce call of pripyat (ebem li ga dal se tako speluje) biti bolji od sky......

Mislim da mi Colin McRae(laka mu zemlja)nikad neće dosaditi,uvek imam osećaj da mogu"skinuti"koju sekundu.
Skidao sam rekorde i na rFactor-u samo sam toliko bio zaluđen formulom da mi se zvuk iste uvuk'o u kosti,kao bolest.:confused:Izađem napolje,prođe me Lada Niva a ja čujem Ferrari.:lol:
U CS-u nikad nisam bio ultra majstor.Jesam bio najbolji u selu al' kad sam video kako igraju zaluđenici na KGB-u...Neka,nije to za mene.:neutral:
U San Andreas-u sam totalni ludak za avionima,nije bitno kojim.Rekord"World War Ace"trke mi je 1:50 a vojnim prolećem kroz železnički most između SF-a i LV-a.

ni pod razno
što gubim vreme za kompom,gubim ovde il na fejsu il spejsu
a igrice nikakve ne mogu da smislim
igrala sam Jazz Jackrabbit i Paju Patka u 7.razredu i to je sve

jedino što sam igrala je Sony
tu sam pržila Fighting force ili eventualno Crash the naughty dog,ta mi je omiljenaaaaa :mrgreen:

Back