summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
Pa nemas sada 25, pa da si starija....
Imas 16 godina, jos uvek si mlada!![]()
Pa da

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemas sada 25, pa da si starija....
Imas 16 godina, jos uvek si mlada!![]()

Pih ja ih igram, i nisam zavisnik...
Dobro, bio sam od Warcraft-a, ali to sam prodao masno i sad uživam![]()

Mada fino ovako, kad nema šta da se uči, sjedneš, visiš sat-dva, pičiš igrice i super.
Ja sam engleski jezik iz igrica naučio, i istoriju![]()

*** jedno vreme sam bio zaludjen za empire of sports....sad me to zesce smara....volim i cm4 da igram na netu sa nekim....kad radi drugi komp udje i moj brat pa deremo malo po netu....volim i CoD sve delove....mnogoooooo jaka pucacina....a zesce sam se navukao na GTA IV....uhhhh al neam jak komp, samo u igrani nekad cepam....to mi jedino zao....do skoro sam uglavnom odmarao uz Euro track simulator.....to bas da izgubim vreme skroz....i ponekad poneku sportsku igru(pes, nba)...

Isto, nas dvojica smo zivi primeri da to moze da se ucini!![]()
Takvih zivih primera ima pun rac...veruj mi....Neracunajuci mene ja znam jos 4 takvih...

s vremena na vreme...a kako me nervira kad neko kaze gubljenje vremena,dobro jeste ako nisi normalan i igras 24 casa dnevno...ali umereno,uz neku muziku na primer,bolje gubljenje vremena od spanske serije,ili gluposti na tv-u sigurnoMount&blade...tako prosto,a zajebali krs onih ''naduvanih''
Igrams vremena na vreme...a kako me nervira kad neko kaze gubljenje vremena,dobro jeste ako nisi normalan i igras 24 casa dnevno...ali umereno,uz neku muziku na primer,bolje gubljenje vremena od spanske serije,ili gluposti na tv-u sigurno

To za ovo sto kazu gubljenje vremena?
A ne kad pocne neka budaletina da mi drvi o tome..a ni nema pojma o cemu prica,bitno je da je tako cuo
I neke,ne kazem sve,jer sve sto predje drugi deo je u vecini slucajeva komercijala..su za mene umetnost,isto kao knjigu prevedes u film...samo mnoogo veceg levela![]()
hahaha druuuga se prica pricala...e j.ebes karakter,kad Crysis moze da ga slomi
Mount&blade...tako prosto,a zajebali krs onih ''naduvanih''
Igrams vremena na vreme...a kako me nervira kad neko kaze gubljenje vremena,dobro jeste ako nisi normalan i igras 24 casa dnevno...ali umereno,uz neku muziku na primer,bolje gubljenje vremena od spanske serije,ili gluposti na tv-u sigurno
Znaci i ti igras mount&Blade!![]()
samo sto ja imam krs modova,i to vise i nije m&bNajjaca igrasamo sto ja imam krs modova,i to vise i nije m&b
![]()

Ajoj, ja drzim mapu od zimus![]()