- Poruka
- 129.139
Ja ne smem..plasim se da bih lezao u pesku dignut 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zamisli jos ti i uzvrati pogled.
Ко је коме ширио?Bukvalno sam bio pre 5 dana u Hrvatskoj na nudistickoj, lezao pored gole gospodje koja mi je sirila noge
I jel pala romantika ili onli fans?Bukvalno sam bio pre 5 dana u Hrvatskoj na nudistickoj, lezao pored gole gospodje koja mi je sirila noge
I kakvi ljudi se okupljaju tamo? Otprilike tvoj neki utisak? Al nemoj ono kao svi opusteni niko nikoga ne gleda fazon. Jer ipak je to drustvena pojava, nudizam. Nisi nudista ako nisi go pred drugima. Samo si go sa sobom.Bila je tema. Idem. Samo što kod nas nemaš gde, sem onog bednog parčenceta na Adi koje je još Bogu iza nogu, tako da mnogo više uživam kad odem negde na more.
Kod nas, uglavnom stariji (ja redovno budem najmlađi tamo), međusobno pričaju samo oni koji se znaju tako da mi nije polazilo za rukom da ostvarim kontakt sa nekim (a nisam se ni trudio, iskreno). Ponekad dođe neko sa decom, ali ređe. I mnogo ima više muškaraca nego žena.I kakvi ljudi se okupljaju tamo? Otprilike tvoj neki utisak? Al nemoj ono kao svi opusteni niko nikoga ne gleda fazon.
Pa... možeš ti da praktikuješ nudizam i za svoj račun. Ne mora to pod obavezno da uključuje i druge ljude.Jer ipak je to drustvena pojava, nudizam. Nisi nudista ako nisi go pred drugima. Samo si go sa sobom.