Da li idete na nudističke plaže?

Davno sam išla na žensku plažu. Nudistkinje, bez muškaraca. Davno davno. Posle toga samo toples dok nisam dobila prvo dete, bilo mi malo bezveze da me dete gleda polugolu.
Nekako je to ranije bilo normalnije, sada retko viđam žene u toplesu. Hm, mogla bih ovo leto - ako vidim više od 2 pridružiću im se. :mrgreen: Leto slobodnih sisa. :kiki:

Nije da cu da sretnem tamo preplanulu ko kolach pechenu gazelicu koja ce spontano da legne pored mene i da se zainteresuje za to sto sam krio svih ovih godina. Vidi cuda li cuda, ovo sve vece i vece ic a mirakl, kako mogu da vam pomognem sa ovim otokom gospodineu?
Pre ce biti da ce zenetina da se pridigne i ispod naocara da mi nedefinisano dobaci: moumak, bolje se namazi, izgoreces i oladi ga u vodi, ovde smo svi na odmoru.

Bila je tema. Idem. Samo što kod nas nemaš gde, sem onog bednog parčenceta na Adi koje je još Bogu iza nogu, tako da mnogo više uživam kad odem negde na more.
I kakvi ljudi se okupljaju tamo? Otprilike tvoj neki utisak? Al nemoj ono kao svi opusteni niko nikoga ne gleda fazon. Jer ipak je to drustvena pojava, nudizam. Nisi nudista ako nisi go pred drugima. Samo si go sa sobom.

I kakvi ljudi se okupljaju tamo? Otprilike tvoj neki utisak? Al nemoj ono kao svi opusteni niko nikoga ne gleda fazon.
Kod nas, uglavnom stariji (ja redovno budem najmlađi tamo), međusobno pričaju samo oni koji se znaju tako da mi nije polazilo za rukom da ostvarim kontakt sa nekim (a nisam se ni trudio, iskreno). Ponekad dođe neko sa decom, ali ređe. I mnogo ima više muškaraca nego žena.

Napolju, konkretno na ostrvu Lošinj gde je FKK plaža koju posećujem kad god odem tamo, situacija je skroz drugačija. Ima ljudi oba pola i svih starosnih dobi (a bogami i iz raznih zemalja, Nemci su recimo skroz opušteni po tom pitanju). Ko koga gleda ne bih znao jer nisam obraćao pažnju niti se bavio time. Ako vidim neku lepu mladu curicu, pa odvojiću krišom pogled, ipak sam i ja samo ljudsko biće, ali krajnje diskretno. A čak i kontakt sam jednom ostvario tamo, i to jednog leta kad sam upoznao neke dve žene, rođake, i to naše a ne Hrvatice. Sve u svemu, moja iskustva su neuporedivo bolja napolju nego ovde.

Jer ipak je to drustvena pojava, nudizam. Nisi nudista ako nisi go pred drugima. Samo si go sa sobom.
Pa... možeš ti da praktikuješ nudizam i za svoj račun. Ne mora to pod obavezno da uključuje i druge ljude.

Back