Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.588
Nemojte molim vas,...prirodni balans i lepotu prirode, ruže vaša gola du.eta i "ostalo". Jednoj devojci je pre neki dan ozbiljno pozlilo na plaži. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a na koju destinaciju bi isla ovo leto? ...............pitam za druga.Davno sam išla na žensku plažu. Nudistkinje, bez muškaraca. Davno davno. Posle toga samo toples dok nisam dobila prvo dete, bilo mi malo bezveze da me dete gleda polugolu.
Nekako je to ranije bilo normalnije, sada retko viđam žene u toplesu. Hm, mogla bih ovo leto - ako vidim više od 2 pridružiću im se.Leto slobodnih sisa.
![]()
Sutomorea na koju destinaciju bi isla ovo leto? ...............pitam za druga.
ovo ne postoji. možda si baš potrefila kad je bilo finale svjetskog prvenstva u nogometu.Davno sam išla na žensku plažu. Nudistkinje, bez muškaraca.
Postojala je nekada davno. Kupari, blizu Titove vile, jedna lepa uvala, ušuškana.ovo ne postoji. možda si baš potrefila kad je bilo finale svjetskog prvenstva u nogometu.
pinči zanimljiva i nevjerojatna priča al vjerujem tiPostojala je nekada davno. Kupari, blizu Titove vile, jedna lepa uvala, ušuškana.
Eto, dokazano da muškarci nisu zalazili tamo... osim prodavaca na čamcima koji su rano ujutro prolazili i dobacivali: "Za seksi žene seksi voće!"![]()
Ja ne smem..plasim se da bih lezao u pesku dignut![]()
Brate tek sad necu ici na nudisticku playu.
Davno sam išla na žensku plažu. Nudistkinje, bez muškaraca. Davno davno. Posle toga samo
Davno sam išla na žensku plažu. Nudistkinje, bez muškaraca. Davno davno. Posle toga samo toples
Razuzdana supermoderatorka.Hm, mogla bih ovo leto
Pa bila puna plaza pa nije moglo, al je bilo kvalitetnog materijala za drkanje posleI jel pala romantika ili onli fans?
kako se oseća ovaj jadnik levo nego posrano. može on razvlačit smešak na silu ali vidi se da je unutra posran.Provokator
Braaate, koliki mu je! A tek ovom crncu, necu ni da pominjem...
a gse se kupas gola?Jok
Ali se volim kupati gola samo eto ne volim skup tih golih
a gse se kupas gola?
samo nemoj reci - u kadi![]()
garant negde u bosniNeću ti kazati
garant negde u bosni![]()
uklonio sam mrcinu u fotošopuProvokator