Da li idete na nudističke plaže?

Davno sam išla na žensku plažu. Nudistkinje, bez muškaraca. Davno davno. Posle toga samo toples dok nisam dobila prvo dete, bilo mi malo bezveze da me dete gleda polugolu.
Nekako je to ranije bilo normalnije, sada retko viđam žene u toplesu. Hm, mogla bih ovo leto - ako vidim više od 2 pridružiću im se. :mrgreen: Leto slobodnih sisa. :kiki:
Potpuno te podržavam u toj nameri, i iskoristio bih ovu priliku da poželim lep i sunčan dan svim damama sa velkim grudima

Bila sad na moru jedna plažica za koju mi drugarica reče da je prošle 2 god bila nudistička. Krenule smo da plivamo ka njoj i kada smo stigle, par muških golaća ostali svi obučeni i par roditelja sa decom.

Sad zbog te dece većina devojaka i mlađih tamo su bili obučeni, samo poneko u toplesu. I sad čujem u vodi od nekih naših kao kako nije sramota ove od dece što su se skinuli. Ja im kažem a šta će deca tu? Pokvarili su nam popodne, baš smo htele gole da se sunčamo.
Ipak smo našle neku uvalu, ali bez plaže samo u vodi, sloboda!

Bila sad na moru jedna plažica za koju mi drugarica reče da je prošle 2 god bila nudistička. Krenule smo da plivamo ka njoj i kada smo stigle, par muških golaća ostali svi obučeni i par roditelja sa decom.

Sad zbog te dece većina devojaka i mlađih tamo su bili obučeni, samo poneko u toplesu. I sad čujem u vodi od nekih naših kao kako nije sramota ove od dece što su se skinuli. Ja im kažem a šta će deca tu? Pokvarili su nam popodne, baš smo htele gole da se sunčamo.
ako je plaza nudisticka nema sta da te je sramota dece..

meni licno vise smeta kad roditelji skidaju malu decu na plazi..raj za pedofile... sta imaju da im skidaju gacice.

Koje mesto je u pitanju?

bamforth-comic-postcard-1970s-nude_360_5d33c73bff97a8bf87cd04ccef10006d.jpg

hahaha prejaka mi je ova fora inače iz daleke 1970, šta ima u danas u novini joe ahahahahahaha

Back