Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 14.696
Naravno da znam - dajem dobre priloge popovima i ne sekiram se.To ne mozes znati, samo se mozes nadati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da znam - dajem dobre priloge popovima i ne sekiram se.To ne mozes znati, samo se mozes nadati
daj i odzama i samanima... za svaki slucajNaravno da znam - dajem dobre priloge popovima i ne sekiram se.
Велики људи нису мислили за себе да су праведници. Ти си унапред себе сместио у рај.Tebe će Bog da stavi na ignore. A ja ću da pijem kafu sa svecima
..i ne samo to vec smatra da je merodavan da kontrolise ko ce tamo da ide a ko nece, po nekim njegovim standardima...Велики људи нису мислили за себе да су праведници. Ти си унапред себе сместио у рај.
Добро Роби, твоје дискусије и избегавање одговора нису баш за пример, па нисам сигуран да би могао шта овде додати...i ne samo to vec smatra da je merodavan da kontrolise ko ce tamo da ide a ko nece, po nekim njegovim standardima...
Nema potrebe. Imaju oni i previše. Daju im puno pravoslavni kojima propovedaju ovakvi ko RIA77.daj i odzama i samanima... za svaki slucaj
koja je najbogatija verska zajednica u srbiji?Nema potrebe. Imaju oni i previše. Daju im puno pravoslavni kojima propovedaju ovakvi ko RIA77.
Srpska napredna stranka. Bog i vrhovni poglavar je preuzvišeni Aleksandar Vučić.koja je najbogatija verska zajednica u srbiji?
Sa najviše imovine, voznog parka, zaposlenih?
Pa kad Isus nije došao sa anđelima da spašava Srbiju i Srbe, mora Vučić i njegova strankaSrpska napredna stranka. Bog i vrhovni poglavar je preuzvišeni Aleksandar Vučić.
A šta će kad je zakazala njegova ispostava u Srbiji - "Srpska pravoslavna crkva".Pa kad Isus nije došao sa anđelima da spašava Srbiju i Srbe, mora Vučić i njegova stranka
otele mu se stvari kontroliA šta će kad je zakazala njegova ispostava u Srbiji - "Srpska pravoslavna crkva".
Popovi su definitivno van kontrole. Žive po jevanđelju niti propovedaju jevanđelje.otele mu se stvari kontroli
Kada sam ja to ikome ostao duzan odgovoriti BIO KOJE teolosko pitanje ???Добро Роби, твоје дискусије и избегавање одговора нису баш за пример, па нисам сигуран да би могао шта овде додати.
Jevandjelja nisu istinita, to su skupljene narodne umotvorinePopovi su definitivno van kontrole. Žive po jevanđelju niti propovedaju jevanđelje.
Mnoga pitanja si ostao dužan. A najbolji su ti odgovori "a gde u Svetom pismu piše baš tako", "nađi mi u Svetom pismu taj pojam".Kada sam ja to ikome ostao duzan odgovoriti BIO KOJE teolosko pitanje ???
Naravno da su istinita. Pazi da te ne kazni Jehova pa te prepusti u SNS jeres.Jevandjelja nisu istinita, to su skupljene narodne umotvorine
Izvoli navedi BAR JEDNO ili priznaj da lazes.Mnoga pitanja si ostao dužan.
Naravno,to je kljucno pitanje za svaku teolosku tvrdnju i versku praksu s tim sto to isto i ja dajem za svoje tvrdnje i versku praksu koju imam.A najbolji su ti odgovori "a gde u Svetom pismu piše baš tako", "nađi mi u Svetom pismu taj pojam".
@МакиKada sam ja to ikome ostao duzan odgovoriti BIO KOJE teolosko pitanje ???
Gde piše da je subota obavezna za hrišćane?Izvoli navedi BAR JEDNO ili priznaj da lazes.
Naravno,to je kljucno pitanje za svaku teolosku tvrdnju i versku praksu s tim sto to isto i ja dajem za svoje tvrdnje i versku praksu koju imam.
Mislim da je Maki digao ruke od ovog foruma...nažalost.
Maki nije nikakav hrišćanin. Svaki hrišćanin je pozvan na apostolat, da propoveda jevanđelje. U tome se čovek ne može i ne sme umoriti.Mislim da je Maki digao ruke od ovog foruma...nažalost.
Mlad je on još, polako...školu da završi...mislim da je On dobar Hrišćanin...iz priče sa njim sam video da je visokomoralan čovek...Maki nije nikakav hrišćanin. Svaki hrišćanin je pozvan na apostolat, da propoveda jevanđelje. U tome se čovek ne može i ne sme umoriti.
Biti hrišćanin nije samo čitati Bibliju, molitvenike, knjige, pesmarice i ići na crkvene službe. Jevanđelje tj. Hristovu dobru vest namenjenu svim narodima treba i živeti i propovedati!
Nisam stekao takav dojam. Sklon je varanju i lukavstvima, a to nije odlika pravih hrišćana.Mlad je on još, polako...školu da završi...mislim da je On dobar Hrišćanin...iz priče sa njim sam video da je visokomoralan čovek...