- Poruka
- 15.156
Francuzi cim udju u ndh pocnu tecno da pricaju hrvatski.
Ili to ili batine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuzi cim udju u ndh pocnu tecno da pricaju hrvatski.

.
Pitaj vodnika šta on o tome misli..
Klasično obrtanje teza. Krajina je hrvatska zemlja po povijesnom i državnom pravu. Onih par budala što su htjeli graditi srpsku državu na tuđoj zemlji, unesrećili su srpski narod u Hrvatskoj.
Što JNA tada nije imala para za pristojne uniforme?Ili je to bio causal look?
![]()
![]()
Idi ubi se
![]()
Mislim da je ustasama u Vukovaru bilo svejedno kakve uniforme nose oni koji ih poslase tamo gde im je mesto
Očekivano. Besmisleni odgovor i bezvezni smajlić jedini su ti "argumenti", jer i sam znaš da nemaš čime braniti tvrdnju o srpskoj pripadnosti Krajine.
Poanta je u tome da ti odrpanci nikako nisu mogli biti pripadnici JNA. To su razularene paravojne formacije koje su, nesputane Ženevskom konvencijom i bilo kakvim drugim zakonima i obavezama, činile zulum po Hrvatskoj. Teško mogu povjerovati da je starčić s fotografije dugo ostao živ nakon što je snimljen kako ga "psi rata" odvode u nepoznato.
Moraćete da napravite jednu veliku veš mašinu,da prima na pranje jedno 100-tinak ustaša i da ih perete na 90 stepeni svaki dan narednih 20 godina.Posle toga možda i bude nešto od vas.

I naravno...UZ OBAVEZNO KORIŠĆENJE " KALGONITA "...BIĆE MNOGO ..KAMENCA...![]()
....Пјерилица дуље живи уз Калгон!
Od naroda punog ulizica uvijek isto
Misliš, za razliku od Srba? Daj, saberi se.![]()
Како тако о својим сународницима?
Svedoci smo dogadjaja u Hrvatskoj gde se sve vise napadaju Srbi (opet), sve je vise ustaskih fanova, hrvatski fasisti nisu bili nikad jaci i u vecem broju, vladajuci HDZ se opet vraca Tudj´manu, kojeg je privremeno morao da se odrekne radi skupljanja pozitivnih poena u EU
http://www.vecernji.hr/vijesti/nova-strategija-hdz-se-opet-vraca-tudmanu-clanak-175813
Ali sad je i tome dosao kraj, EU je ocigledno zaboravio neo-fasizam u Cro iz 90-tih, vise nema pretnji i pritisaka, Hrvatska je konacno "demokracijska"
Visegodisnje ustrucavanje od pokazivanja svog pravog lica ucinilo je Hrvate besnim, pa ceh placaju strani turisti duz cele jadranske obale.
Nakon fasistickih okupljanja za godisnjicu najveceg etnickog ciscenja u istoriji Balkana hrvatski fasisti su u Srbu iz cista mira napali goste jednog kafica uz poklice "Opet cemo vas klati!"
Sve to i more drugih dogadjaja te vrste mirno posmatraju hrvatska policija, hrvatska vlast, Hrvati i
hrvatski tzv antifasisti.
U tvom, članku ne vidim ništa o tzv događanju u Srbu. Opet lažeš i izm,išljaš.Diskusija s vama nema smisla, jer istoriju pisete i ucite od 1991, a ne verujete ni sami u to. Krajina, Istra, Dalmacija, Slavonija .. nista to nije vase, klanjajte se Titu sto vam je to sve dao, inace bi bili u malom krugu oko ZG

Kad sam bio vodnik tukli smo ustase po Zadru opasacima
Krajnje je licemjerno da čovjek koji ima u avataru fašistički lik ratnog zločinca mladića drugima dijeli lekcije o fašizmu.U tvom, članku ne vidim ništa o tzv događanju u Srbu. Opet lažeš i izm,išljaš.
U tvom članku sam našao i ovo. To nisi spomenuo.
Spomen-ploča izbjeglicama nakon Oluje
U povodu 15. obljetnice akcije Oluja, Inicijativa mladih za ljudska prava u Hrvatskoj obilježila je stradanje civila u toj vojno-redarstvenoj operaciji postavljanjem mramorne ploče na sjevernom ulazu u Knin. Postavljanje je pomogla Vlada RH.
Ploča je postavljena uz cestu kojom su prije 15 godina izbjeglice iz Knina i okolice odlazile iz grada u koloni.
Na ploči je uklesano:
“O 15. obljetnici akcije HV-a Oluja, uz ovu cestu kojom su prošle tisuće izbjeglica, ploču postavljaju građani RH koji nude žrtvama svoju ispriku u nedostatku isprike odgovornih. Ploča je postavljena uz financijsku potporu Vlade RH.” (nsš)]

eto, dobro je. oprali ste se od svega jednom pločom![]()
A vi izvinjenjem Tadića![]()

a ne, on je to u svoje ime.
ja ga nisam ovlastila da me zastupa po tom pitanju![]()
Josipović će mu organizirati turneju po Hrvatskoj. Vozit će se sa autobusom na kojem će pisati:Izvinjavam se 
Kako ne. Izvinio se je u ime Srbije.Josipović će mu organizirati turneju po Hrvatskoj. Vozit će se sa autobusom na kojem će pisati:Izvinjavam se
![]()
progutaće on to svoje izvinjenje kad tad,
i to u vidu zatvorskog obroka![]()