gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
ХаТеВе им дупе помера у сарадњи са фратрима.Постаће држава са највећим морталитетом од рака дебелог црева у Европи.Opet te yebe HTV
Mi smo na vatru uzvracali, vec zaboravio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ХаТеВе им дупе помера у сарадњи са фратрима.Постаће држава са највећим морталитетом од рака дебелог црева у Европи.Opet te yebe HTV
Diskusija s vama nema smisla, jer istoriju pisete i ucite od 1991, a ne verujete ni sami u to. Krajina, Istra, Dalmacija, Slavonija .. nista to nije vase, klanjajte se Titu sto vam je to sve dao, inace bi bili u malom krugu oko ZG
Jedini narod koji je, osim Hrvata, mogao polagati kakvo-takvo pravo na Slavoniju su Mađari, jer su od cirka 1745. slavonski staleži slali svoje predstavnike i u hrvatski i direktno u ugarski sabor. Ali i s njima smo se razriješili.Tja, da niste u Vukovaru cinili zlocine (jos pre pocetka rata) ne bi vam se to ni desilo
Nije vas snaslo ni 1 % od zasluzene kazne

Istra je darovana. Talijani su asami krivi za to. Dalmacija je Hrvatima ono što je Srbima Kosovo, s jedinom razlikom što mi Dalmaciju imamo.![]()
![]()
Jedini narod koji bi, osim Hrvata, mogao polagati kakvo-takvo pravo na Slavoniju su Mađari. Ali i s njima smo se razriješili.
Ma bravo.Opravdavaš zločine, a imaš obraza drugome moralizirati. Ma, ti nemaš obraza.
![]()
Opet te yebe HTV
Istra je darovana vama, kao i Dalmacija i Slavonija, Krajinu ste okupirali zahvaljujuci NATO-u
Zagreb i to malo oko Zagreba je vase
A one koji su vam to sve omogucili hapsite i ubijate
To je taj vas poznati karakter kakav nema ni jedna druga nacina na planeti

To što ponavljaš laž više puta, ne znači da će se pretvoriti u istinu.![]()
![]()
![]()
Kao sto rekoh, niste dobili ni blizu onoga sta ste zasluzili
Vukovar je sitnica
http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Komentari/2006/168.html
Drug major je to tako jasno objasnio.
Ti nisi imao razloga sumnjati.
Ti tamo nisi bio da misliš nego izvršavaš naredbe.
Ustaše su imale tenkove i topove, pucali su iz svake kuće na vas goloruke.
Sve je to trebalo "neutralisati" šta bi drug major rekao...
Strmoglavljuješ se sve više svakom rečenicom. Zločini su tebi sitnica, je li? Ma znam ja da tebi zaklati čovjeka nije neki problem. Sitnica, je l tako?
Badava i vama da i hiljadu puta procitate Franjina bespuca, istorija je vec bila i ne menja se![]()

Strmoglavljuješ se sve više svakom rečenicom. Zločini su tebi sitnica, je li? Ma znam ja da tebi zaklati čovjeka nije neki problem. Sitnica, je l tako?
Srećom da se ne mijenja riječima, kako bi ti htio. Ovako je sve kako treba biti. Dalmacija je ponosna koljevka hrvatske države, Slavonija je blagorodna žitnica Lijepe naše, a Lika je staro sjedište dičnih hrvatskih banova. Idila. Nego, kako je u Srbiji? Još se raspada?![]()

Nisam koljac, tu ste vi sampioni, ja sam artiljerac, yebes nozeve, artiljerijski projaktil napravi veci cirkus tamo gde opizdi
Nozeve, srbosjek i ostale ustaske rekvizite vi obozavate
reče neko u čijoj zemlji je ceo jedan narod sveden na nivo statističke greške.
Jeste, obala puna siptarskog infektivnog otpada, konobari Siptari, prodali ostrva, Rusi i Siptari u vlasnistvu cele obale, more puno radioaktivne prasine i NATO - bombi, preko 60 milijardi duga, drzava bankrot, ekonomija propala, najveca nezaposlenost a cene duplo vece nego u Nemackoj .. hohoho ... nek vam bude tako i dalje, samo duplo![]()
Kad prestanu "Šiptari" radit za bakšiš, možeš doć ti konobarit. Tako ćeš uživati u ljepotama plavog Jadrana. 
Rekli bi stari u splitskom zaleđu: "Nije gowno, nego se pas pos*a."![]()
Е,сад трк на таван и донеси татину књигу са пословицама Вука Караџића,па нам на сваки пост испиши неку као одговор.Znam još poslovica. Znaš li onu Tko drugome jamu kopa...?
Rekli bi stari u splitskom zaleđu: "Nije gowno, nego se pas pos*a."![]()
Oho, progovara zavist iz tebe. Bit će sliniš kad gledaš turističke reklame o ljepotama Lijepe naše, zar ne?Kad prestanu "Šiptari" radit za bakšiš, možeš doć ti konobarit. Tako ćeš uživati u ljepotama plavog Jadrana.
![]()

Znam još poslovica. Znaš li onu Tko drugome jamu kopa...?
Koljac to je vase i siptarsko zanimanje, provereno kroz istoriju
Hoces reci da vi nemate artiljerce? Ili kako se to kaze po najnovijem ustaskom jeziku, topnici?
Vasi topovi izbacuju cvece jel?
Sad mozes da ponovis to o gownetu i psu koji se posro
Odo s društvom gledat kako hrvatska reprezentaciju, nadam se, opet razvaljuje tursku. 
Oho, progovara zavist iz tebe. Bit će sliniš kad gledaš turističke reklame o ljepotama Lijepe naše, zar ne?Kad prestanu "Šiptari" radit za bakšiš, možeš doć ti konobarit. Tako ćeš uživati u ljepotama plavog Jadrana.
![]()
Nisam ja taj koji niječe i minimalizira zločine, već ti. A o temi da ne govorim. Zna li budala koja ju je postavila koliko je hrvatskih antifašista dalo svoje živote u borbi protiv njemačkog i talijanskog okupatora, a da bi se sada blatio i omalovažavao njihov trud, znoj, krv i suze?