Da li Hrvati samo glume ili iskreno baštine antifašizam ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Diskusija s vama nema smisla, jer istoriju pisete i ucite od 1991, a ne verujete ni sami u to. Krajina, Istra, Dalmacija, Slavonija .. nista to nije vase, klanjajte se Titu sto vam je to sve dao, inace bi bili u malom krugu oko ZG

Istra je darovana. Talijani su sami krivi za to. Dalmacija je Hrvatima ono što je Srbima Kosovo, s jedinom razlikom što mi Dalmaciju imamo. :lol: :lol: :lol: Jedini narod koji je, osim Hrvata, mogao polagati kakvo-takvo pravo na Slavoniju su Mađari, jer su od cirka 1745. slavonski staleži slali svoje predstavnike i u hrvatski i direktno u ugarski sabor. Ali i s njima smo se razriješili.

Poslednja izmena:
Istra je darovana. Talijani su asami krivi za to. Dalmacija je Hrvatima ono što je Srbima Kosovo, s jedinom razlikom što mi Dalmaciju imamo. :lol: :lol: :lol: Jedini narod koji bi, osim Hrvata, mogao polagati kakvo-takvo pravo na Slavoniju su Mađari. Ali i s njima smo se razriješili.

Istra je darovana vama, kao i Dalmacija i Slavonija, Krajinu ste okupirali zahvaljujuci NATO-u

Zagreb i to malo oko Zagreba je vase

A one koji su vam to sve omogucili hapsite i ubijate

To je taj vas poznati karakter kakav nema ni jedna druga nacina na planeti

Opet te yebe HTV

Mi smo na vatru uzvracali, vec zaboravio?

Drug major je to tako jasno objasnio.

Ti nisi imao razloga sumnjati.

Ti tamo nisi bio da misliš nego izvršavaš naredbe.

Ustaše su imale tenkove i topove, pucali su iz svake kuće na vas goloruke.

Sve je to trebalo "neutralisati" šta bi drug major rekao...

Istra je darovana vama, kao i Dalmacija i Slavonija, Krajinu ste okupirali zahvaljujuci NATO-u

Zagreb i to malo oko Zagreba je vase

A one koji su vam to sve omogucili hapsite i ubijate

To je taj vas poznati karakter kakav nema ni jedna druga nacina na planeti

To što ponavljaš laž više puta, ne znači da će se pretvoriti u istinu. :lol: :lol: :lol:

Strmoglavljuješ se sve više svakom rečenicom. Zločini su tebi sitnica, je li? Ma znam ja da tebi zaklati čovjeka nije neki problem. Sitnica, je l tako?

Nisam koljac, tu ste vi sampioni, ja sam artiljerac, yebes nozeve, artiljerijski projaktil napravi veci cirkus tamo gde opizdi

Nozeve, srbosjek i ostale ustaske rekvizite vi obozavate

Badava i vama da i hiljadu puta procitate Franjina bespuca, istorija je vec bila i ne menja se ;)

Srećom da se ne mijenja riječima, kako bi ti htio. Ovako je sve kako treba biti. Dalmacija je ponosna koljevka hrvatske države, Slavonija je blagorodna žitnica Lijepe naše, a Lika je staro sjedište dičnih hrvatskih banova. Idila. Nego, kako je u Srbiji? Još se raspada? :mrgreen:

Srećom da se ne mijenja riječima, kako bi ti htio. Ovako je sve kako treba biti. Dalmacija je ponosna koljevka hrvatske države, Slavonija je blagorodna žitnica Lijepe naše, a Lika je staro sjedište dičnih hrvatskih banova. Idila. Nego, kako je u Srbiji? Još se raspada? :mrgreen:

Jeste, obala puna siptarskog infektivnog otpada, konobari Siptari, prodali ostrva, Rusi i Siptari u vlasnistvu cele obale, more puno radioaktivne prasine i NATO - bombi, preko 60 milijardi duga, drzava bankrot, ekonomija propala, najveca nezaposlenost a cene duplo vece nego u Nemackoj .. hohoho ... nek vam bude tako i dalje, samo duplo :lol:

Jeste, obala puna siptarskog infektivnog otpada, konobari Siptari, prodali ostrva, Rusi i Siptari u vlasnistvu cele obale, more puno radioaktivne prasine i NATO - bombi, preko 60 milijardi duga, drzava bankrot, ekonomija propala, najveca nezaposlenost a cene duplo vece nego u Nemackoj .. hohoho ... nek vam bude tako i dalje, samo duplo :lol:

Oho, progovara zavist iz tebe. Bit će sliniš kad gledaš turističke reklame o ljepotama Lijepe naše, zar ne? :mrgreen: Kad prestanu "Šiptari" radit za bakšiš, možeš doć ti konobarit. Tako ćeš uživati u ljepotama plavog Jadrana. :lol:

Rekli bi stari u splitskom zaleđu: "Nije gowno, nego se pas pos*a." :roll:

Znam još poslovica. Znaš li onu Tko drugome jamu kopa...?
Е,сад трк на таван и донеси татину књигу са пословицама Вука Караџића,па нам на сваки пост испиши неку као одговор.

Oho, progovara zavist iz tebe. Bit će sliniš kad gledaš turističke reklame o ljepotama Lijepe naše, zar ne? :mrgreen: Kad prestanu "Šiptari" radit za bakšiš, možeš doć ti konobarit. Tako ćeš uživati u ljepotama plavog Jadrana. :lol:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

http://www.jutarnji.hr/saharun--dug...-najljepsu-ruralnu-plazu-u-hrvatskoj-/909648/
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/07/19/0498006.html
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spl...ype/ArticleView/articleId/112295/Default.aspx
http://www.kurir-info.rs/vesti/jadran-groblje-nato-bombi-61450.php
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...lara-ocekuje-se-daljnje-povecanje/484697.aspx

d34fc96f.gif
hang.gif

Koljac to je vase i siptarsko zanimanje, provereno kroz istoriju

Hoces reci da vi nemate artiljerce? Ili kako se to kaze po najnovijem ustaskom jeziku, topnici?

Vasi topovi izbacuju cvece jel?

Sad mozes da ponovis to o gownetu i psu koji se posro

Nisam ja taj koji niječe i minimalizira zločine, već ti. A o temi da ne govorim. Zna li budala koja ju je postavila koliko je hrvatskih antifašista dalo svoje živote u borbi protiv njemačkog i talijanskog okupatora, a da bi se sada blatio i omalovažavao njihov trud, znoj, krv i suze?

Nisam ja taj koji niječe i minimalizira zločine, već ti. A o temi da ne govorim. Zna li budala koja ju je postavila koliko je hrvatskih antifašista dalo svoje živote u borbi protiv njemačkog i talijanskog okupatora, a da bi se sada blatio i omalovažavao njihov trud, znoj, krv i suze?

Ne razumem zasto stalno glumite antifasite kad to niste nikad bili, vi koji ste napravili
moguce u jednoj antifasistickoj drzavi?

Nemate vi ni "A" od antifasizma, nikad niste ni imali ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back