Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Oprostite stariji vodniče prve klase!!!
Samo Bog i sudac oprastaju, ja ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprostite stariji vodniče prve klase!!!
A ti se klanjaj NATO-u inače bi i ti bio izbeglica mlađi kaplaru![]()
Krajnje je licemjerno da čovjek koji ima u avataru fašistički lik ratnog zločinca mladića drugima dijeli lekcije o fašizmu.U tvom, članku ne vidim ništa o tzv događanju u Srbu. Opet lažeš i izm,išljaš.
U tvom članku sam našao i ovo. To nisi spomenuo.
Spomen-ploča izbjeglicama nakon Oluje
U povodu 15. obljetnice akcije Oluja, Inicijativa mladih za ljudska prava u Hrvatskoj obilježila je stradanje civila u toj vojno-redarstvenoj operaciji postavljanjem mramorne ploče na sjevernom ulazu u Knin. Postavljanje je pomogla Vlada RH.
Ploča je postavljena uz cestu kojom su prije 15 godina izbjeglice iz Knina i okolice odlazile iz grada u koloni.
Na ploči je uklesano:
“O 15. obljetnici akcije HV-a Oluja, uz ovu cestu kojom su prošle tisuće izbjeglica, ploču postavljaju građani RH koji nude žrtvama svoju ispriku u nedostatku isprike odgovornih. Ploča je postavljena uz financijsku potporu Vlade RH.” (nsš)
eto, dobro je. oprali ste se od svega jednom pločom![]()
Krajnje je licemjerno da čovjek koji ima u avataru fašistički lik ratnog zločinca mladića drugima dijeli lekcije o fašizmu.
Samo Bog i sudac oprastaju, ja ne
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku piciginx.Kakve veze ima podoficir JNA sa Bogom?? Nikakve.
Religija je opijum za narod.
Ti si izgleda spavao na političkoj nastavi???

Nego jer provjeravaš spiskove mali brkati kaplaru sam hitlerovskom frizurom?. Mi ih stalno korigiramo.Samo Bog i sudac oprastaju, ja ne
Da nebi bilo kmečanja. 
Krajnje je licemerno da Hrvat deli lekcije o antifasizmu
Hrvati antifasizam? Nikad bilo niti ce da bude
Idi bre u Hag. Vreme je da menjaš Mladiću pelene. 
Kakve veze ima podoficir JNA sa Bogom?? Nikakve.
Religija je opijum za narod.
Ti si izgleda spavao na političkoj nastavi???
Srpski kaplar antifašistIdi bre u Hag. Vreme je da menjaš Mladiću pelene.
![]()

Nego jer provjeravaš spiskove mali brkati kaplaru sam hitlerovskom frizurom?. Mi ih stalno korigiramo.Da nebi bilo kmečanja.
![]()

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku piciginx.
![]()
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku piciginx.
![]()

Glavno da smo mi očistili Zapadnu Hercegovinu od vas i muja.Kako napreduje hrvatski entitet u ercegovini? Jel herceg - bosna ili federacija? Koja bruka, 100 % hrvatsko pucanstvo a Sarajevo sa zelenim ulicama im glavni grad ahahahahahaha
Luzeri na kvadrat

Glavno da smo mi očistili Zapadnu Hercegovinu od vas i muja.![]()
Glavno da smo mi očistili Zapadnu Hercegovinu od vas i muja.![]()

Vidio sam vas na djelu 1995.Hrvati ko Hrvati
![]()
Jesi ti bio onaj mali debeli kaplar sa oksericama koji je predvodio bežaniju iz Knina. 
Vidio sam vas na djelu 1995.Jesi ti bio onaj mali debeli kaplar sa oksericama koji je predvodio bežaniju iz Knina.
![]()

Yebes politicku nastavu, mene je zanimalo kako se prave kabrio - gradovi u Hrvatskoj ...
Svaki dan novi grad, nove zgrade novi mrtvi civili.
Pucaš po cijeli dan, nitko ti na vatru ne odgovara..
Dani ponosa i slave!!!