Da li Hrvati samo glume ili iskreno baštine antifašizam ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
thumbnail.ashx

Ovi naš baš dobro izgledaju. Uljuđeno :hahaha:

Клинички тестови спроведени на швајцарским универзитетима кажу дословце, да у сваком народу имате добрих и лоших људи. Биће да је тако и код Хрвата.
Има их,нажалост они који немају мозак и мисле као крдо су у знатној већини.И подржавају фашизам и фашисте код себе у свим структурама власти.

Клинички тестови спроведени на швајцарским универзитетима кажу дословце, да у сваком народу имате добрих и лоших људи. Биће да је тако и код Хрвата.

Pa jeste, ali Hrvati i Bosnjaci nisu narod. Nego pokatoliceni i poturceni Srbi. Oni su los deo srpskog naroda. Tako da su Hrvati i Bosnjaci svi losi, a pravoslavni Srbi su svi dobri. :D

Ja vas poznajem bolje nego svi ovi sto piskaraju ovuda....

A znam i dalje od onoga sto vi znate...

Vi jos ne shvatate da je ono sto vam je omogucilo da imate svoju drzavu (jos vecu nego sto ste je u pocetku zamilsili) sada radi PROTIV VAS i preti da od gotovog napravite vertesiju...

Papa vas je vec par puta upozorio na to, ali vi ga u svojoj prepotenciji ne cujete...Steta...Sad je vec i papa na nisanu...

Opijeni se Olujom, iako iz dna duse shvatate da Oluja nije zasluga vase ni moci ni hrabrosti...

Mislite da ste postali mali ratni monstrum koga se ceo Balkan plasi...Kakva greska! (To je i Franc Jozef mislio svojevremeno pa je izgubio imperiju)

A ne shvatate koliko se svet promenuo od 1990. do danas...

Svaki dan se svet sve vise zakuvava....Situacija postaje sve opasnija i neizvesnija...

Trebace mnogo mudrosti da se ocuva steceno.

Verovao ti to meni ili ne.

Tarabiću sine, jesi li to ti? :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back