Da li fizicki izgled definise zene i muskarce i koliko?

ma nesto razmisljam mozda i ima veze neke
evo meni svi kazu da sam trebala biti musko, radim sve muske poslove, kazu da se tako i ponasam, itd. i nervira me sto izgledam previse zenstveno :lol: uglavnom to i krijem...evo prije neki dan kupujem duks, naravno na muskom odjeljenju, probam, kaze prodavacica imate ovamo lijepe zenske, rekoh neka, hvala, vidjela sam, bas ovo zelim i tako... sminkam se samo tek toliko da prikrijem neke nedostatke, nerviraju me zenske price, vise volim sa muskarcima pivo piti nego kafenisati sa zenama po komsiluku, nemam drugarice i nesto razmisljam mozda ja i jesam jedan muskarcic negdje u dubini duse :think:

a volim muskarce :lol:

hm... čudno...
a el piškiš stojeći?
jel da da je strava?
Olakašavaš se a gledaš šta se dešava okolo tebe...
možda nekome treba pomoći na ulici ili u parkiću i sl.

Mislim da fizički izgled ne definiše neku osobu.Daje samo jednu informaciju,kao i sve ostalo što zajedno čini celinu.

...a bre, emoušn, pa i ta jedna informacija definiše. i nikada nije jedna već skup tj. gomila.

...npr. mršava, visoka, zgodna, pravilan stav, držanje, pravilnih crta lica, očima koje umirujuće deluju na nas (ili sasvim sve suprotno)...to nam definiše osobu koja je ispred nas.
...pa dalje:
u pocepanoj odeći- siromašna
u prljavoj odeći- neuredna
u miniću- hebozovna
bla, bla, bla...
pa onda da dodamo i šminku, opet će nam to nešto reći...

gomiletina nekih informacija na osnovu kojih nešto zaključimo i definišemo... a još joj nismo čuli glas (koji će možda biti prijatan) niti joj rekli 'dobar dan' :)

svi ovi odgovori gore sa 'ne' i 'nije bitan' su najobičnije budalaštine, nažalost. :(

Ja imam dosta muskog u ponasanju jer sam odrasla sa muskarcima :lol:

Sa druge strane jesam zenstvena.

Ako govorimo samo o ponasanju, ono se uci. Karakter je vec nesto drugo. Tu ima i genetike i uticaja sredine. Dalje, i sam fizicki izgled je definisan genima koje nosimo. Malo vise testosterona i voila! Pri tom ne mislim da su muskarace i muskobanjaste zene sve neke brkate babe. Znam zene koje deluju i izgledaju kao muskarci ali takvo njihovo ponasanje ide uz njih. Jednu drugaricu ni u snovima ne bih mogla da zamislim nasminkanu, mislim da bi cak i smesna bila.

sad neke forumašice misle ovaj mrzi žene, oni tamo sa politike ne umeju da mi kontriraju pa me proglasili za pedera
a mene zadnje tri ribe ostavile zbog mnogo čestog sex-a
dok mi poslednja čak odala tajnu da ne voli što je u modricama posle vodjenja ljubavi

dugo sam razmišjao kako dolazi do toga... i zamolio sam je pred raskid da probamo još jednom
i sve se mi lepo mazimo i grlimo i ljubimo, pa onda na odredjena mesta, rukom ja njoj dole polukružno ulevo pa unazad
e
e onda sam ja video o čemu je reč... ne znam kud ću su rukama a nisam lenja osoba
ona se opirala ali orgazam bio daleko pa udri udri udri... i za ovo i za ono... jel ti pričala drugarica...
šta svaki čas dolazi tvoja mama i pametuje...
i raskinuli smo...

jel ima neka slobodna?
baš sam se nešto uželeo
štagaznam

- - - - - - - - - -

Ja imam dosta muskog u ponasanju jer sam odrasla sa muskarcima :lol:

Sa druge strane jesam zenstvena.

Ako govorimo samo o ponasanju, ono se uci. Karakter je vec nesto drugo. Tu ima i genetike i uticaja sredine. Dalje, i sam fizicki izgled je definisan genima koje nosimo. Malo vise testosterona i voila! Pri tom ne mislim da su muskarace i muskobanjaste zene sve neke brkate babe. Znam zene koje deluju i izgledaju kao muskarci ali takvo njihovo ponasanje ide uz njih. Jednu drugaricu ni u snovima ne bih mogla da zamislim nasminkanu, mislim da bi cak i smesna bila.

koliko se sećam ti nisi bila uz muškarce nego uz konje
ček da najdem
e sad sasvim je druga stvar što Srbi uzimaju osobine nacionalnih manjina...

sad neke forumašice misle ovaj mrzi žene, oni tamo sa politike ne umeju da mi kontriraju pa me proglasili za pedera
a mene zadnje tri ribe ostavile zbog mnogo čestog sex-a
dok mi poslednja čak odala tajnu da ne voli što je u modricama posle vodjenja ljubavi

dugo sam razmišjao kako dolazi do toga... i zamolio sam je pred raskid da probamo još jednom
i sve se mi lepo mazimo i grlimo i ljubimo, pa onda na odredjena mesta, rukom ja njoj dole polukružno ulevo pa unazad
e
e onda sam ja video o čemu je reč... ne znam kud ću su rukama a nisam lenja osoba
ona se opirala ali orgazam bio daleko pa udri udri udri... i za ovo i za ono... jel ti pričala drugarica...
šta svaki čas dolazi tvoja mama i pametuje...
i raskinuli smo...

jel ima neka slobodna?
baš sam se nešto uželeo
štagaznam

- - - - - - - - - -

.

koji si ti kralj :lol:

...a bre, emoušn, pa i ta jedna informacija definiše. i nikada nije jedna već skup tj. gomila.

...npr. mršava, visoka, zgodna, pravilan stav, držanje, pravilnih crta lica, očima koje umirujuće deluju na nas (ili sasvim sve suprotno)...to nam definiše osobu koja je ispred nas.
...pa dalje:
u pocepanoj odeći- siromašna
u prljavoj odeći- neuredna
u miniću- hebozovna
bla, bla, bla...
pa onda da dodamo i šminku, opet će nam to nešto reći...

gomiletina nekih informacija na osnovu kojih nešto zaključimo i definišemo... a još joj nismo čuli glas (koji će možda biti prijatan) niti joj rekli 'dobar dan' :)

svi ovi odgovori gore sa 'ne' i 'nije bitan' su najobičnije budalaštine, nažalost. :(

Bitan je,samo nije dovoljan.Stav,držanje,pogled...to je nezavisno od samog fizičkog izgleda.Ne kažem da odgovarajući fizički izgled ne pojačava utisak onog što je pozitivno u toj osobi,ali opet nije najbitniji.Zamisli neku osobu odličnog izgleda ali da iz nje vrišti zloba,razni kompleksi i mnoštvo drugih negativnosti koje se probijaju kroz taj izgled.Meni onda sam izgled ne bi značio ništa.Zato kažem da ne definiše osobu,samo čini jedan deo celine.

Druga je stvar ako imaš dve dobre osobe u svakom pogledu,a jedna ti je fizički mnogo privlačnija,onda zaista ima veze.

Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?

Da li fizicki izgled definise neko osobu i koliko?

definise, ako ide u ekstreme
izuzetno lepa, ili izuzetno ruzna osoba izaziva specificne reakcije okoline, ako takve reakcije perzistiraju neko duze vreme, narocito u detinjstvu i ranoj mladosti, osoba ce i svoje ponasanje (pa i karakter) oblikovati spram njih

Od sad pričam i pijem samo sa ovim muškaračama, tamo na politici samo žene
baš da vidim šta ima mada unapred znam a vi nastavite bez mene
slobodno ko da nisam ništa pisao

Dođeš ovde,malo zatalasaš,pa kažeš da nastavimo ko da nisi ništa pisao.....Ne može to tako.:ljutka:

Ostavio si pisani trag,sada čak znamo i da ne znaš gde ćeš sa rukama....I ko zna šta bismo još sve saznali ...

Poslednja izmena:
definise, ako ide u ekstreme
izuzetno lepa, ili izuzetno ruzna osoba izaziva specificne reakcije okoline, ako takve reakcije perzistiraju neko duze vreme, narocito u detinjstvu i ranoj mladosti, osoba ce i svoje ponasanje (pa i karakter) oblikovati spram njih

Živa istina.Pola života mi je trebalo da se naviknem na svoju visinu.:rida:Onda sam mislila da sam ja previsoka,sada znam da su oni bili preniski.:lol:

hm... čudno...
a el piškiš stojeći?

nisam probala da se ne zapisam
facepalm.gif
... sve danas cu, sutra cu :namcor:

Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?

Čini mi se da muškarci ženstvenost u mnogome povezuju da veličinom grudi i razlikom grudi struk kuk.
A ponašanje lomnoj u struku odmogne ako baš ode u kočijaško razbacivanje.

Svakako da je jedan od bitnih karakteristika izgled i ljepota! Šta je ljepota danas? Kilogram pudera, nenormalni silikoni, pirsing i tetovaza, nadogradnja noktiju i kose. Je li to ljepota!? Gdje je prirodna ljepota danas! Svi smo mi lijepi na svoj način, ali najvažnija karakteristika muškarca/žene je duševna ljepota i moralna vrijednost. Bitno je kakav je neko u dusi i kakav je neko kao osoba, jer LJEPOTA je prolazna, a dobrota je zavijeka!

Svakako da je jedan od bitnih karakteristika izgled i ljepota! Šta je ljepota danas? Kilogram pudera, nenormalni silikoni, pirsing i tetovaza, nadogradnja noktiju i kose. Je li to ljepota!? Gdje je prirodna ljepota danas! Svi smo mi lijepi na svoj način, ali najvažnija karakteristika muškarca/žene je duševna ljepota i moralna vrijednost. Bitno je kakav je neko u dusi i kakav je neko kao osoba, jer LJEPOTA je prolazna, a dobrota je zavijeka!

da da da
naso moj brat jednu lepu
bas lepu i naizgled negovanu kvarcovanu feniranje svaki dan itd
a riba nije cista sama sa sobom uopste
i onda nadju tako neke koji oce da je isamara i da joj kaze mrs u audi, jer za bolje i nije

- - - - - - - - - -

ali je njega privuklo bas to

- - - - - - - - - -

msm spoljasnjost

Postoji veza.

Nema veze da li je neko lep ili ne, vecina nas je prosek ali ako govorimo o unutrasnjem bicu, u mom slucaju, ono se vidi kroz kozu, kosu, nokte, glas, pokrete, osmeh, pogled...sve je toliko u skladu sa onim sto se nalazi u meni.
Verovatno sam iz tog razloga odlucila da se uvek kladim na sebe jer tako najmanje gresim, estetski gledano.

Bitan je,samo nije dovoljan.Stav,držanje,pogled...to je nezavisno od samog fizičkog izgleda.Ne kažem da odgovarajući fizički izgled ne pojačava utisak onog što je pozitivno u toj osobi,ali opet nije najbitniji.Zamisli neku osobu odličnog izgleda ali da iz nje vrišti zloba,razni kompleksi i mnoštvo drugih negativnosti koje se probijaju kroz taj izgled.Meni onda sam izgled ne bi značio ništa.Zato kažem da ne definiše osobu,samo čini jedan deo celine.

Druga je stvar ako imaš dve dobre osobe u svakom pogledu,a jedna ti je fizički mnogo privlačnija,onda zaista ima veze.

...u naslovu teme je jasno postavljeno pitanje, tj. dva, na prvo pitanje si jasno odgovorila 'Mislim da fizički izgled ne definiše neku osobu'...
...i samo sam ti na to odgovorio... da, definiše... i potrudio se da obrazložim...

...na drugo pitanje 'koliko' nisam odgovorio jer je jako teško dati odgovor na to pitanje... a rekao bih i da si se u ovom postu sama zaplela, bitno je ali nije bitno, dovoljan, nije dovoljan...a možda je i zlobna...:lol:

...i recimo, zamislio sam tu ženu (koju si definisala) odličnog izgleda i jako,jako zlobnu (opet definisanu)...i? treba da odgovorim da li će mi se svideti ili ne? pa možda i hoće zbog nekog kvrca u mojoj glavi npr. :lol:

...elem, kada smo već počeli da zamišljamo,
zamisli ti, ne jednog, nego hiljade super inteligentnih, pametnih, dobrih i obrazovanih muškaraca... i džaba im...
zašto? :lol:

(ćakulao bih i dalje ali moram na posao) :(

Back