Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto?

Tu nema pravila.Ali cinjenica je da svako dobije koliko je zasluzio.Neke devojke se bune sto su momci ovakvi i onakvi onda nek se potrude da pridju momku koji im se svidja.To je moj jedini predlog ali na zalost puno devojaka ne zna sta zele.

Koliko sam imao iskustva tipa,dogovorim se sa devojkom na pice pa kasni pola sata i vise,ili devojaka koje me iskuliraju prvi put pa mi onda kazu "e zao mi,dacu ti moj broj,izvini,lose sam nastupila prema tebi" pa te opet odjebe i kaze ti da je se predomislila (po 7458564 put),imam jos prica,znaci bruka,jednom me jedna dovela do situacije da pomislim da je skizofren ... Ali dobro sve je to obicno 88-89g(ono na gore to su jos deca),tako da retko se kad moze sta traziti jer vecina nisu ni vaspitana kako treba i ne postuju osnovne stvari kao dogovor a kamoli trud i paznja.Upoznas se s devojkom i posle deset minuta razgovora pita te "kako se dobija viza za Francusku?" Super su one za kombinacije(kad samo to znaju da izazivaju) a za brak ... ne smem ni da pomislim.
Ja jos nisam sreo devojku koja je startovala nekoga,niti cuo za devojku koja je prisla momku,tako da sve su to za mene price za malu decu i bas daleko nekog pravila.
Uf toliko gov....a ima da je to strasno,ali hvala Bogu upoznao sam i sjajne devojke!:)

Brate, sta su ti sve poradile, ja bi s ubio!:confused: Da dozvolim da me neka riba tako zeza....ma to su samo snovi za nju!

ja nisam nikad videla decka pa da mu pridjem nego sve preko prejatelja...slazem se da dogovor treba postovati..ja sam pre neki dan zaboravila da treba da se vidim sa nekim deckom i posle mi je bilo drago jer je toliki idiot,nevaspitan,nezreo...

Da, to je ono:

Efekat Radio Mileve iliti Gluvi Telefoni:

'Znaš, on je meni rekao, da je on njemu rekao da ja tebi kažem da on hoće da izađe s tobom.'

:roll:

Gde je tu mozak?
I ja u inat onda neću da izađem. :whistling::lol:

Ne bi se ubio,veruj mi ... ;)

Inace nisam baksuz nego ima mnogo devojaka koje ne znaju sta zele i veliki broj koji nisu ni vaspitane kako treba ... Cinjenica je da dosta devojaka su me sutnule kao g... ali i ima neki broj devojaka koje su me mnogo cene,sve je relativno.Svako moze da nadje sta mu odgovora ali zato treba ponekad mnogo truda a i malo srece.

Ja mislim da su kod nas momci dosta iskompleksirani(i uopste narod) i problem je sto dosta devojaka su materialiste ili deluju tako i na kraju neki momci nemaju dovoljno hrabrosti da pridju devojci.Meni se desavalo par puta da mi se mnogo svidi jedna devojka,recimo na kiosku kad odem da kupim novine ili u kaficu ili slicno ... Ne krijem da je jako tesko prici devojci ponekad,ne znas kako ce da odreaguje itd.Ali najgore je kad kazes sebi "ja nisam tip momaka za takvu devojku".I ponekad nije lako momcima kod nas,vidi super devojku u kaficu,super doterana i jako lako moze da stekne misljenje da je sponzorusa ili slicno(Na zalost tako je mnogo puta!) i sta da radi ako nemoze da joj ponudi pice.Lupam sad decko krenuo u grad sa 10 eura,tamo vamo potrosio 2 i po,platio sebi pice i drugu 3 eura,kupio sebi cigare 1 euro,treba jos nesto para da bi nesto obavio kad se bude vratio kuci i sta sad? Kako da pridje devojci i da joj ponudi sok? Ne da Bog da se ona odluci slucajno za neki skuplji koktel!
To su skroz glupe stvari ali koje nateraju osobu da odustane iako ima sanse neke.Mnogo puta sve neiskreno krene,dosta devojaka nesto glume(ne kazem da momci ne glume,oni cak i sampioni za to) i pokvare priliku.Secam se jedne devojke koja mi se mnogo svidela bila i uvek je bila nekako tiha kad smo bili zajedno na nekom mestu ali 2 puta na 3 kasnila po pola sata i vise i stalno mi pricala kako nema vremena itd(nije jedina koja mi to pricala),to ti je ono iskompleksirana devojka jer nisam iz Srbije pa sad dize neku cenu i hoce da mi utezava stvari.Ili secam se jedne druge u Beogradu te mi kaze da nemoze jer radi,te mi kaze da nemoze zbog A razloga,te zbog B razloga,te zbog C razloga .... i na kraju kaze ti "e nemogu taj dan jer sam pozvana na privatnu zurku" :D Ali lepo se ponasas,pristojan si i na fin nacin pokazes joj da je zanima,nisi naporan ... dok ne primetis da je nula od devojke i te ne natera da joj kazes "sestro cao,idi glumi nekom drugom".
Svako ima svoju pricu,pa ako neko oseca potrebu da pridje nek to cini,bolje staviti ponos sa strane malo nego se kajati posle necega.

Inace nisam baksuz nego ima mnogo devojaka koje ne znaju sta zele i veliki broj koji nisu ni vaspitane kako treba ... Cinjenica je da dosta devojaka su me sutnule kao g... ali i ima neki broj devojaka koje su me mnogo cene,sve je relativno.Svako moze da nadje sta mu odgovora ali zato treba ponekad mnogo truda a i malo srece.

Ja mislim da su kod nas momci dosta iskompleksirani(i uopste narod) i problem je sto dosta devojaka su materialiste ili deluju tako i na kraju neki momci nemaju dovoljno hrabrosti da pridju devojci.Meni se desavalo par puta da mi se mnogo svidi jedna devojka,recimo na kiosku kad odem da kupim novine ili u kaficu ili slicno ... Ne krijem da je jako tesko prici devojci ponekad,ne znas kako ce da odreaguje itd.Ali najgore je kad kazes sebi "ja nisam tip momaka za takvu devojku".I ponekad nije lako momcima kod nas,vidi super devojku u kaficu,super doterana i jako lako moze da stekne misljenje da je sponzorusa ili slicno(Na zalost tako je mnogo puta!) i sta da radi ako nemoze da joj ponudi pice.Lupam sad decko krenuo u grad sa 10 eura,tamo vamo potrosio 2 i po,platio sebi pice i drugu 3 eura,kupio sebi cigare 1 euro,treba jos nesto para da bi nesto obavio kad se bude vratio kuci i sta sad? Kako da pridje devojci i da joj ponudi sok? Ne da Bog da se ona odluci slucajno za neki skuplji koktel!
To su skroz glupe stvari ali koje nateraju osobu da odustane iako ima sanse neke.Mnogo puta sve neiskreno krene,dosta devojaka nesto glume(ne kazem da momci ne glume,oni cak i sampioni za to) i pokvare priliku.Secam se jedne devojke koja mi se mnogo svidela bila i uvek je bila nekako tiha kad smo bili zajedno na nekom mestu ali 2 puta na 3 kasnila po pola sata i vise i stalno mi pricala kako nema vremena itd(nije jedina koja mi to pricala),to ti je ono iskompleksirana devojka jer nisam iz Srbije pa sad dize neku cenu i hoce da mi utezava stvari.Ili secam se jedne druge u Beogradu te mi kaze da nemoze jer radi,te mi kaze da nemoze zbog A razloga,te zbog B razloga,te zbog C razloga .... i na kraju kaze ti "e nemogu taj dan jer sam pozvana na privatnu zurku" :D Ali lepo se ponasas,pristojan si i na fin nacin pokazes joj da je zanima,nisi naporan ... dok ne primetis da je nula od devojke i te ne natera da joj kazes "sestro cao,idi glumi nekom drugom".
Svako ima svoju pricu,pa ako neko oseca potrebu da pridje nek to cini,bolje staviti ponos sa strane malo nego se kajati posle necega.

Sve si u pravu!:ok: :ok:

Moja sadasnja devojka je glumila prosle god. da je pijana i kako je boli glava, a ona sama rekla drugarici da joj sredi kod mene...:confused: Posle smo se smuvali, ali samo zbog mene, inace ne bi bilo nista od toga...:roll::thumbdown:

Da, to je ono:

Efekat Radio Mileve iliti Gluvi Telefoni:

'Znaš, on je meni rekao, da je on njemu rekao da ja tebi kažem da on hoće da izađe s tobom.'

:roll:

Gde je tu mozak?
I ja u inat onda neću da izađem. :whistling::lol:

pre bih rekla da je radio mileva kada preko nekog poznanika pokusas da stupis u kontakt sa osobom koja te zanima..a najbolje drugarice nisu radio mileve ili sta vec..

mislila sam da si se nadovezala na moj jer ti recenica pocinje sa a...a pored toga ja sam u svom postu napisala da sam ispalila decka a ti kako ne volis da zavlacis...
p.s.nemojte samo da pocnete raspravu zbog ovog pocetnog a...da ne bude pa sta ako si napisala,ti tako stalno i bla bla...

Jok.
Nisam na tvoj.
Mada shvatam zasto si to pomislila.
Nadovezah se na post NikolaCokolada-e, zato sto je rekao nesto u kontekstu da ga nerviraju devojke koje ne umeju da ispostuju dogovor i da su neozbiljne po tom pitanju. Nesto tako, vise se i ne secam.

pre bih rekla da je radio mileva kada preko nekog poznanika pokusas da stupis u kontakt sa osobom koja te zanima..a najbolje drugarice nisu radio mileve ili sta vec..

Na to sam mislila. Preko poznanika, ljudi koji malo bolje poznaješ, ali ne najboljih prijatelja.:)

Ja nemam nijednu MIlevu medju frendicama :rumenko:

Ni moje frendice nisu Radio Mileve, ali poznanice jesu. Itekakve.

Jeste tako.
Surovo, ali tako.

ja iskreno mislim da momcu treba prvi da prilaze,mada ne mogu da kazem da nisam ja prva prishla par puta,ali veoma retko...imala sam jednog dechka koji je bio u tripu da ja treba sve prva da uradim,prva da ga poljubim,da sam trebala prva da mu pridjem,prva da kazem neshto,mislim gluposti,to uopshte nisam volela,.......zato ja volim tu neku crnogorsku crtu,oni uvek mogu da ti pridju,naravno mislim na ono umereno pristojno,a ne napadno shto se i deshava ponekad...

Back