Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto?

ble, ja se divim svakoj koja pridje, imala 50 il 200 kila...
Ja sam prestidljiva

I ja isto.
Ja samo gledam.

Plus, opet sam počela da se zaljubljujem u mrtve ili nepostojeće ljude.
Jebi.ga.

smileybunny1.gif

I ja isto.

Plus, opet sam počela da se zaljubljujem u mrtve ili nepostojeće ljude.
Jebi.ga.

smileybunny1.gif

Delimo sudbinu:neutral:

elem,ovo sa prilazenjem....pre 3 meseca videh ispred Filozofskog lepog (dugokosog:mrgreen:)decka,bas je sladak bio:heart:,i zamalo da mu pridjem,ne znam sto nisam.:confused:
posle par dana ga videh u biblioteci,nigde hrabrosti ni da prodjem pored njega...

tako da...sad mi je krivo sto mu prvog dana ne pridjoh,jer retko kad tako spontano reagujem:neutral:

ostaje samo da ga stalkujem oko faksa:D

Tu nema pravila.Ali cinjenica je da svako dobije koliko je zasluzio.Neke devojke se bune sto su momci ovakvi i onakvi onda nek se potrude da pridju momku koji im se svidja.To je moj jedini predlog ali na zalost puno devojaka ne zna sta zele.

Koliko sam imao iskustva tipa,dogovorim se sa devojkom na pice pa kasni pola sata i vise,ili devojaka koje me iskuliraju prvi put pa mi onda kazu "e zao mi,dacu ti moj broj,izvini,lose sam nastupila prema tebi" pa te opet odjebe i kaze ti da je se predomislila (po 7458564 put),imam jos prica,znaci bruka,jednom me jedna dovela do situacije da pomislim da je skizofren ... Ali dobro sve je to obicno 88-89g(ono na gore to su jos deca),tako da retko se kad moze sta traziti jer vecina nisu ni vaspitana kako treba i ne postuju osnovne stvari kao dogovor a kamoli trud i paznja.Upoznas se s devojkom i posle deset minuta razgovora pita te "kako se dobija viza za Francusku?" Super su one za kombinacije(kad samo to znaju da izazivaju) a za brak ... ne smem ni da pomislim.
Ja jos nisam sreo devojku koja je startovala nekoga,niti cuo za devojku koja je prisla momku,tako da sve su to za mene price za malu decu i bas daleko nekog pravila.
Uf toliko gov....a ima da je to strasno,ali hvala Bogu upoznao sam i sjajne devojke!:)

Back