Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto?

Jeca_90:
To su ciste gluposti!Kao i u svakom gradu u NS-u ima nafuranih,ali 90% devojaka koje ja znam nisu,a i to ako su lepo sredjene,ne znaci uvek da su isfolirane!Ja i dalje stojim iza toga da su momci u NS-u jako stidljivi,ne tako slobodni i otvoreni,naravno ima izuzetaka,ali ne mogu da se porede sa Crnogorcima ili Bosancima,bar sto se tice prilazenja:)I sve u svemu mislim da devojke samo trebaju dati neki znak,pogled i to je to,na momcima je ostalo. ;)
:mrgreen:

E ovaj Dovla izgleda kao normalan Bosanac, koji je urban i emancipovan, ali mogu ti reći da su 80% Bosanaca iz NS-a i dalje brđani teški! Naravno da nemam ništa protiv Bosanaca, to su sve Srbi i ja ih volim kao i bilo koga drugog, ali kada ti je tata rođen ovde i ti si rođen ovde, a još uvek se ponašaš kao brđanin, onda si lud ili glup! E to ne volim nikako... ;)

Electra:
Ahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

@nensy: joooooooj, moje prilazhenje pre jedno dva meseca... 'nachi, neko da mi je pet minuta pre toga rekao da cju to uraditi, rekla bih mu da je odlepio... :D
Na rodjendanu, djuskam i cirkam s drugaricama, i kazhem dvema kako mi je izvesni Vladimir bash xtra lik... Pet minuta kasnije, idem u wc s jednom od njih, ona ushla, ja je chekam ispred... ludilo pijana. U tom momentu Vladimir upada unutra, a ja se bacam na njega :lol: I bili smo zajedno to veche :lol:
...i onda su pochele nevolje. :|
Svejedno, draga uspomena. :| :(
Hahah :lol: electrica sve fina i dobra a ovamo se batza na momke tz tz tz :D ma ako sestro alkohol je dobro doshao y tim sityatzijama :D
Nixxx:
Da i sigurno ćeš tako ''odvaljena'' ostavriti neku dublju vezu sa njim... Jednio što može da ispadne tako je da on ostvari jednu dublju vezu sa tvojom vaginom...:roll:
ahahahahhaha ovde sam ymrla... :lol: :lol:
Nixxx:
Hoćeš da kažeš da ja nemam muda da priđem devojci? :? Da li si ti REALNA? :shock:
Ja samo branim ovde malo muški pol. Vi ribe bi sve na tacnu, pomučite se i vi jednom...
Ne kapiram vas koja je fora da vam tzyre prilaze...
Osetjate se shmekreski :roll: iskreno da sam myshkaratz bilo bi me blam da me startyje neka tzyra kao da sam neki peshko i neam damy da joj pridjem pa ae ona jadna meni...
Y chemy je problem da vi prilazite a mi dajemo znak...to je valjda neshto ok...nego se sad sve kod danashnje omladine izmeshalo pa ne zna se ni ko shta treba da radi y takvim sityatzijama (kako treba)... :P

nensy4ever:
Ne kapiram vas koja je fora da vam tzyre prilaze...
Osetjate se shmekreski :roll: iskreno da sam myshkaratz bilo bi me blam da me startyje neka tzyra kao da sam neki peshko i neam damy da joj pridjem pa ae ona jadna meni...
Y chemy je problem da vi prilazite a mi dajemo znak...to je valjda neshto ok...nego se sad sve kod danashnje omladine izmeshalo pa ne zna se ni ko shta treba da radi y takvim sityatzijama (kako treba)... :P
Ne, nije poenta u tome da se mi osećamo šmekerski, samo ne volim stereotipe... Od dečka se očekuje da priđe devojci i to je ok, ali barem ponekad za promenu, ako ti se dečko baš svidi, ne vidim zbog čega devojka ne bi prišla momku...

joooj
ja sam kao staromodna, tj. tom pridevu pripisujem moju ogromnu teznju ka tome da se neko lomi oko mene, ne znam, tako mi je super to da se neko potrudi iz sve snage da te pronadje iako te je video samo jednom i pristupi ti na originalne nacine..

ali, jesam za to, definitivno, da devojka ne pridje decku vec ga na neki samoinicijativni nacin natera da on njoj pridje. ne da mu pridje i dohvati ga (mada...:)), vec da mu pridje i zavede ga a onda ostavi njega da se potrudi oko ostalog. ja sam jednom to napravila (bilo je to ovog leta i malo je reci da sam bila over i caos od tekile) ali je rezultiralo super.zabavljali smo se par meseci.

Pa danas je postalo krajnje uobicajeno da devojke prilaze momcima i to mi uopste nije cudno. Muskarci postaju sve vece ..... (ajde da se ne izrazavam nekulturno) i po mom misljenju to je zbog toga sto devojke sve vise pocinju da se igraju tudjim osecanjima i momcima... a onda ih otkace i stave njihovu glavu na zid kao trofej...
Ne, ajde malo ozbiljnosti ovde: stvarno smatram da nije nista neuobicajeno ali ja sam ipak za ono staro polako osvajanje (da da , romantik sam...) a kad mi bas bude dosadno onda idem u pravi provod... :)

Po meni je sve jedno.
Moze ispasti jako slatko kada decak prvi pridje devojci kao i kada devojka prva pridje decku.
To naravno dosta zavisi od tipa osobe i njihovog karaktera uopste.

Ja sam prilicno samouveren, tako da mi nije problem da prvi pridjem devojci, ali naravno moram nekako da saznam da li i ona to zeli.U tom slucaju me nista ne moze spreciti.

pa ako je dotićni pićka šta drugo možeš...do sada sam ja večinoma startovala tipove ali večinoma neuspešno, ko što rekoh same pićke, beš ga muškarci se plaše jakih žena, a onaj koji je mene startovao nije imao teoretske šanse kod mene, nemam pojma ranije je bilo tako, mada sad mi više niko ne prilazi zato što me se drži ko bajagi da sam "težka" ima pokušaja ali neuspješnih

zasto da ne?
imaju i djevojke pravo da biraju, a ne samo da budu izabrane :D
naravno da je slatko kad se neko potrudi oko tebe, ali ja nisam takav tip da sve prepustim slucaju...
ako mi se momak svidja i znam da imam sanse kod njega, naravno da cu mu prici... imaju i oni pravo da budu nesigurni, povuceni, etc..
sa svojim sadasnjim momkom sam ja napravila, necu reci prvi, ali odlucujuci korak... i nisam se pokajala ni jednog sekunda :D:D

Back