Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto?

Electra:
mah... nemam ja hrabrosti da se igram s ispaljivanjem. Znam za no risk, no fun, ali ybg, me se plashi da riziqje... :(
Ако би гледала на то само мало другачије било би ти много лакше...

Пази размишљање:

''Ако му приђем и не испали ме - супер. Ако му приђем, а испали ме - ок нема везе бар знам да сам покушала.''

А у случају да му не приђеш, или не скренеш пажњу никада нећеш знати да ли је ту могло бити нечега... ;)

Dovla:
Ако би гледала на то само мало другачије било би ти много лакше...

Пази размишљање:

''Ако му приђем и не испали ме - супер. Ако му приђем, а испали ме - ок нема везе бар знам да сам покушала.''

А у случају да му не приђеш, или не скренеш пажњу никада нећеш знати да ли је ту могло бити нечега... ;)

ovo mi neshto mnogo poznato...:-| :razz:

ja nikada nisam bukvalno prisla decku, ali..ono..signali :D

jedino je jedan bio bas stidljiv i nasla sam nejgov broj, poceli smo da se dopisujemo, pozvala sam ga da se vidmo, pa sa, ga pozvala da idemo na neki rodjendan i tamo smo se smuvali.....i bili smo zajedno mesec dana i raskinuli smo bas zato sto je cela veza dalje isla tako.......sta ja kazem, sve je tako.....slusa me za sve, sve ja moram prva...osecala sam se kao musko u vezi i to me je smorilo....

Хехе... па то је нормално... мислим да те одјебе... ја док сам прилазио рибама (мислим док оне нису почеле мени да прилазе :D ), увек прилазио с тим да ће ме одјебати и онда нисам ни имао проблема... чак штавише... приђем са тим да ће ме искулирати, а кад се она ипак заинтересује то буде супер :)

Zajebano je prići ribi... Uvek može da te napuši ono najstrašnije i da te izblamira za ceo život :D Posle bežiš na ulici kad je vidiš i to... Jbt. kako samo mogu da smisle neku uvredu u sekundi, nikad neću skontati :mrgreen: A to su te nafurane droljetine, a normalna riba ti na finjaka da do znanja da nije zainteresovana, i posle ti i dalje nju juriš i na kraju je skontaš :mrgreen: Jbt. žene al ste komplikovane je.bem vas... :lol:

Evo vam jedan vic, koji ste možda i čuli (ovako nekako ide, bitna je poenta :P ):
Priča čovek sa Bogom i kaže on: Bože, napravi jedan most preko Atlantskog okeana, da mogu ljudi da voze od Amerike do Evrope i nazad, da nam bude lakše sve... Kaže Bog: Aaaa ne mogu, to se jaaako dugo pravi i mnogo košta, treba puno materijala, ne mogu to daj nešto drugo. Ovaj misli malo i kaže, onda mi daj moć da razumem žene! Zašto uvek kažu jedno a misle drugo?Zašto su tako prevrtljive i lukave, daj mi moć da razumem kako razmišljaju. Hoću da razumem žene! Tek će Bog: 'Oćeš most sa 4 ili 8 traka??? :mrgreen:

Nixxx:
Zajebano je prići ribi... Uvek može da te napuši ono najstrašnije i da te izblamira za ceo život :D Posle bežiš na ulici kad je vidiš i to... Jbt. kako samo mogu da smisle neku uvredu u sekundi, nikad neću skontati :mrgreen: A to su te nafurane droljetine, a normalna riba ti na finjaka da do znanja da nije zainteresovana, i posle ti i dalje nju juriš i na kraju je skontaš :mrgreen: Jbt. žene al ste komplikovane je.bem vas... :lol:

Evo vam jedan vic, koji ste možda i čuli (ovako nekako ide, bitna je poenta :P ):
Priča čovek sa Bogom i kaže on: Bože, napravi jedan most preko Atlantskog okeana, da mogu ljudi da voze od Amerike do Evrope i nazad, da nam bude lakše sve... Kaže Bog: Aaaa ne mogu, to se jaaako dugo pravi i mnogo košta, treba puno materijala, ne mogu to daj nešto drugo. Ovaj misli malo i kaže, onda mi daj moć da razumem žene! Zašto uvek kažu jedno a misle drugo?Zašto su tako prevrtljive i lukave, daj mi moć da razumem kako razmišljaju. Hoću da razumem žene! Tek će Bog: 'Oćeš most sa 4 ili 8 traka??? :mrgreen:

Виц је већ причан овде by me али дефинитивно није на одмет поновити га свако мало ;)

Ranije sam imao odbojnost prema svakoj devojci koja je meni prva piršla.Toliko sam devojaka ispalio zbog toga da me čisto sramota,ali kad sam konačno bio sa jednom koja me je prva startovala,navukao sam se na to i sad očekujem da mi devojke stalno prilaze,što baš i ne funkcioniše savršeno :) Devojke koje same prilaze su ili očajne,ili zaista cool devojke,avanturistkinje...

Back