Lako je pricati do neke 25-27 godine,jer se tada mnogo lakse medjusobno ljudi upoznaju. Ovo se naravno ne odnosi na putovanja na kojima se skoro uvek lepo provede.(ali 2 puta godisnje,ako i toliko). Inace ja sada imam 31 god.
Musko sam i pripadam generaciji kada je bilo puno dece, jedno od poslednjih generacija koja je osetila zlatne godine socijalizma. Kad smo postali tinejdjeri, naravno pravilo je bilo da startuje muskarac.Samo tri puta do moje 21god(tako racunaju amerikanci punolestvo) su mi prisli devojke. Obe su naterale muskarce, najbolje drugove da oni odrade za njih. Obe su bile iz moje gimnazije, jedna mi se nije svidela i na lep nacin sam je odbio u toku razgovora. Drugi drug nije to obavio na dobar nacin, pa sa njom i nisam pricao na tu temu. Treca sam upoznao u parku sa drugom i tek kad nije uspela kod njega sto sam tek kasnije saznao, ipak je uspela kod mene. Posto je htela da bude musko u vezi zavrsilo se brzo za mesce dana. Da ne zaborvaim da san na moru u Budvi upoznao, Nadu Macankovic...Tad sam imao oko 17 god.,video sam odmah da nema sanse kod nje,ali zbog drugo koji je muvao njenu drugaricu,ja sam morao da budem prisutan. Ipak smo mi prvi prisli. Sta se dogodilo jedne veceri kad je on odvukao na stranu da prica sa tom devojkom, a ja nisam dozvolio Nadi da im pridje, bez ikakve sile. Nekom momku koji je prolazio, koga je ona znala trazila je da me prebije... Srecom nije doslo do nikakve tuce, sigurno bih ja dobio batine. Bez obzira sto smo bili deca, da sam ja tad dobio batine to bi pamtio za ceo zivot.
To je to dok sam bio dete...
Sada je drugacije u gimnazijama jer ipak ima manje muskaraca..Ipak savet momcima u tim godinam,ono sto devojka u tim godinam moze da napravi..Cuvaj te se
Tako to ide u zivotu..
Nijedanput me nije startovala sama devojka u zivotu posle 21.god u smislu da mi trazi broj telefona ili da me pozvala sutra na kafu.. Dva puta mi se dogodilo posle 21 i oba puta njih je bilo tri. Prvi put je bas bilo neprijatno jer su bile starije i jos tri na jednog. Drugi put,sam ja nesto dobacio devojkama koje su sedele na Adi, pa ipak sam ja prvi nacinio koarak,pa su me pozvale da sednem sa njima.
Prilazim i ja devojkama, i do sada samo 4 puta se desilo da mi je zao da se barem nisam upoznao.
@neko je napisao
Da devojka treba da da znak,a da muskrac to primeti i pridje!
-----------------
DA,da koliko puta mi se desilo da ona kaze da sam to pogresno shvatio. Jedno mi je rekla da je gledala kroz mene,a ne u mene???What?
@neko je napisao
Ja za to nisam, mislim da momci trebaju da ucine taj prvi korak.MEDJUTIM,ne bih nikoga da uvredim,ali ovde u NS-u je katastrofa,momci nemaju hrabrosti da pridju,samo blenu i to je sve.Boje se ispaljivanja,kukavice,ali iskreno da sam ja musko prilazila bih,pa makar dobila korpu 1000 puta,neces znati na cemu si dok ne pitas.Tako imam slucaj da jedna moja drogarica ima 20 godina,vrlo lepa,nema momka vec 2 godine,pa vi gledajte.
-----------------
Da da,prilazio bih ja samo da ne dozivim neprijatnost.Na neki lepi nacin da kazu da nisu zaintersovane.Ti si klinka i li te interesuju mafijasi puni para.
Primer:Tri devojke su stajale u diskoteci na otvorenom u Herceg novom,to se nesto popnes i dosta je visoko,ako dojdes do ivice i pogledas dole.Ja sam pitao,posto sam stajo blizu njih da li ima nesto dole zanimljivo kad vec tamo gledaju?? One to nisu shvatile kao salu i rekle su da su frajeri ovde potpuno pukli,i ta treba da se lece..Bilo ih je tri(oko 21god su po meni imale),bilo je na polovini letovanja,i vise nisam startovao nijednu devojku.I ipak sam se smuvao sa jednom preko drugarice poslednji dan letovanaja.Tada sam imao 25 god.
2007.Otisao sa sestrom na letovanje u Crnu goru,upoznali dve devojke koje su se tamo u hotelu upoznale,a inace su same dosle na letovanje. Jedan 32 godine imala,druga 39.Tad sam imao 27 god.I druzili smo se celo letovanje,i meni nije problem da se drzim,a ne samo neki rezultat.Moze tvoja drugarica i u ovakvoj situaciji da se nadje.
@neko je napisao
Ja sam možda staromodna, ali ako je iko prišao decku neka ISKRENO odgovori kakav je osecaj? Za mene fuuj!!! Ja sam to jednom uradila i nikada više. Pa ako imaju m**a tj. ako su pravi muškarci, a ne mamine -maze onda treba prvi da pridu u suprotnom nisu vredni blamiranja! ZAR NE?? :wink:
------------------
Mozda si staromodna,to jest nisi klinka.Ali sta da ti kazem i mi stariji muskarci ne volimo uvrede,napusavanja...Nijednoj devojici kad bi mi prisla ne bi tako ispustao.Nemas jednostavno zelju vise neko vreme da prilazis devojkama. Na primer: Na letovanju u Turskoj kad sam imao 25 god.,upoznaolo se tu nas dosta iz autobusao.Dosta sam se druzio sa dve devojke koje su dobro igledale imale su 19 god.Jednu su u Aquva-parku startovala cak 5 tipa i ona se na kraju tog dan meni pohvalila tom informacijom.Verovatno dobro izgledam kad su me prihavtile u svoje drustvo,a nemam neke pare i nisam ih cascavao.I ona ce kao nekad prici prva muskarcu.Dotle je doslo da su me pojedini muskarci trazili od mene da zapisem njihov broj,u tom aqva-parku.Eto mesto mene ribe da startuju zbog riba me smaraju muskarci.WHAT???
@neko je rekao
Ja mu poslala sms u fazonu:Secem vene za tobom.
Y chemy je problem da vi prilazite a mi dajemo znak..
------------------
Da si meni ovo poslala i kad sam imao 17 god. svasta bi pomislio..Nije to nacin..Bez obzira sto nisi to napisala bukavalno,ali muskarc moze to da oseti... I sta sad ti se tako osecas,a muskarc treba da te drzi kao malo zarno graska na dlanu...Jer u tim godinama su samo extremi
@neko je rekao
pa ako je doticni ***** šta drugo možeš...do sada sam ja vecinoma startovala tipove ali vecinoma neuspešno, ko što rekoh same *****, beš ga muškarci se plaše jakih žena, a onaj koji je mene startovao nije imao teoretske šanse kod mene, nemam pojma ranije je bilo tako, mada sad mi više niko ne prilazi zato što me se drži ko bajagi da sam "težka" ima pokušaja ali neuspješnih
------------------
Pa sada da se ne lazemo fizicki izgled je bitan...Ako si muskaraca tebi treba neki bas snazan,a ne neki nezan kome treba prici..Vazno je da nije bilo neprijatnosti, napusavanja, vredanja,,,Ne uspeli pokusaj pa sta?
@neko je rekao
mada,za to su ovde kod nas krive jako i devojke,jer znaju da budu jako nevastpitane,bezobrazne i drske sa momcima.uglavnom da bi sebi podizale cenu i da bi pothranile sujetu ,ali i da bi pred drugima ispale ribetine,sto je po meni onako znak primitivizma,onako najgoreg i uvek pomislim vidi seljanke
...jednsotavno cenim kada muskarac zna i hoce da pridje,i znam da im nije ni lako ni prijatno cesto...i zato mi je bas onako bedak kada vidim da neko onako rekreativno spusta tipove.
------------------
Ovde je sve receno.Posebno za devojke koje su blizu 30.god.I nemojmo misliti da i u tim god.nema vredjanja kad se pridje devojci.Bez obzira sto ste lepe,muskarcima,pa i vama najbitnija je hemija.Ako nema toga nema nista.Borili ste se za emancipaciju,dobili ste je pa sad ne znate sta ce te sa tim,kad zelite da nadjete partnera.Jos kad dodamo da u Beogradu dodje na jednog muskarca tri devojke,zene nije bito,mi mozemo da cekamo!Da li mozete i Vi? Ako se zivi u proseku 70 godina,ja nisam kao muskarac ni na polovini,bez obzira sto sam u naboljim godinama.Ja mogu da cekam i do 45,ali nisam bas siguran da moze i zena da ceka do tada.I sada na pocetku 30 god. pridjem devojkama 10 puta godisnje.Upoznao sa momka koji ne bira ni vreme ni mesto za upoznavanje devojaka.Od 100 devojaka kojim pridje ode na kafu otprilike 8,9 pa gledajte koliko momak kopa i trudi se.Nisu ni muskarci ovde nevini,ali film Charlston za Ognjenjku je dosta toga objasnio,iako nije neki film.A za one hrabrije film Antihrist-Lars fon Trir,sta zena moze da uradi muskarcu kojeg navodno voli.....