Da li da verujem sebi ili njemu?

Kako bi bilo lepo da ti popricas sa njim. :)
Ili da je on stariji i prosao vec kroz to, pa sve to zna...
Hvala ti mnogo na savetu!!!

Sada mi samo preostaje da skupim hrabrost i da mu objasnim koliko mi to smeta, zar ne? Samo toliko... :([/quote]
Ne bih koristio reč smeta, budi malo nežnija.

Nemoj da krenes nastup: znas meni smeta ovo, meni treba ovo...

pokusaj obrnutu psihologiju...

recimo: Da li bi hteo da ti se raspilavim malo ... ili tako nesto.

worm:
Ne bih koristio reč smeta, budi malo nežnija.

Nemoj da krenes nastup: znas meni smeta ovo, meni treba ovo...

pokusaj obrnutu psihologiju...

recimo: Da li bi hteo da ti se raspilavim malo ... ili tako nesto.
Jedino sto sada ne znam je kako da izbegnem izazivanje utiska da ga na nesto primoravam. A to stvarno ne zelim.
Sta ce mi ljubav na koju je neko nateran, ili oseca duznost ili obavezu da je iskaze. Zato nisam ni razgovarala sa njim nakon onoga sto mi je rekao.
Onaj fazon reci-da-me-volis-ili-cu-raskinuti. Svasta. Necu da postavljam ultimatum. Cak i ako ga postavim u svojoj glavi, necu ga reci.

Kako sam ... beznadezna.

Verovati sebi je lakse, ali nazalost moramo prihvatiti i taj rizik da nekad poverujemo i drugima, iako nam to ne odgovara. Bedak.

Po tvojoj prici kapiram da te mladic voli samo mu je tesko da to prizna.Treba mu vremena.Definitivno ne treba da se stidis svojih osecanja prema njemu i treba otvoreno da mu ih pokazes,bas zbog toga sto ste koliko sam ja razumela dosta zajedno.Kazi mu ,pa sta bude. Nemas sta da izgubis.Mozda i njemu treba mali podstreh.
Ne verujem da ce da odreaguje bezveze jer te voli.Ako se izlupeta,znaces koliko ima sati.
Poz :D

worm:
1a) Što više devojki promeniš to si veća faca
1b) Laž, što više menjaš, nikad nećeš spoznati šta je žensko

2a) Ako kriješ emocije lepiće se za tebe
2b) Laž, ako kriješ emocije misliće da te boli ona stvar za njih, i otićiće

3a) Plač nikako
3b) Koja budalaština...

i tako je mile postao tugaljivi plachljivko :twisted:

a st aima da priznaje to kao da oces da iznudis sebi...aha priznao je sad sam uspela u zivotu mogu da se vencam..je l u stvari oces prosidbu
valjda to osecas ovako da li neshto skripi a moguce
ma evo ti worm vidis da te voli odlicno se nadopunjujete on ce da ti place i recituje branka radicevicha

a cek je l si ti njemu to rekla pa te iskulirao
ili sta rekao ti je ma da al ja tebe ne volim mala skidaj gace
ahaah pa ukini my ribu sto bi rekao efendija : )))
ili jos nisi rekla a plasis se reakcije. aha pa onda reci bole te uvo
ili mu stalno govoris. pa onda nemoj da mu govoris pocni da merkas prolaznike

girl in love:
Da li je moguce biti u vezi skoro celu godinu, vidjati se svaki dan, 99.99% bez prevare sa obe strane, i da mi onda decko kaze da sam mu jako draga, da mu je stalo do mene, ali da nije siguran da me voli, posto nikada nije voleo neku devojku?
I tako ide dalje ta veza, a ja svaki put kada pozelim da mu kazem da ga volim zastanem i zadrhtim, posto znam da ce mi on odgovoriti sa nekim: "Hvala", ili vec nekom slicnom izjavom, zbog cega cu se osecati u najmanju ruku bedno.
Stvar je u tome sto se on prema meni zaista divno ponasa, ja mislim da su njegova osecanja prema meni ista kao moja prema njemu, i sve je savrseno dok ne dodje trenutak da mi on to i kaze.
Interesuje me vase misljenje: da li je moguce biti tako dugo sa nekim i zaista ne osecati ljubav? Posto u tom slucaju, iako nam je lepo, nisam sigurna da sve ovo ima nekog smisla.

Problem je sto on ne zna da prepozna taj osecaj kod sebe .... mada, nekad ljubav ne mora da se iskazuje, nego samo da se dokazuje ... :wink:

snoshaj efendija:
girl in love:
Da li je moguce biti u vezi skoro celu godinu, vidjati se svaki dan, 99.99% bez prevare sa obe strane, i da mi onda decko kaze da sam mu jako draga, da mu je stalo do mene, ali da nije siguran da me voli, posto nikada nije voleo neku devojku?
I tako ide dalje ta veza, a ja svaki put kada pozelim da mu kazem da ga volim zastanem i zadrhtim, posto znam da ce mi on odgovoriti sa nekim: "Hvala", ili vec nekom slicnom izjavom, zbog cega cu se osecati u najmanju ruku bedno.
Stvar je u tome sto se on prema meni zaista divno ponasa, ja mislim da su njegova osecanja prema meni ista kao moja prema njemu, i sve je savrseno dok ne dodje trenutak da mi on to i kaze.
Interesuje me vase misljenje: da li je moguce biti tako dugo sa nekim i zaista ne osecati ljubav? Posto u tom slucaju, iako nam je lepo, nisam sigurna da sve ovo ima nekog smisla.

Kako da nije.Pogotovu ako se dobro pampricite.

Pa gde si ti covece, znas da si mi nedostajao, morao sam ja da budem onaj vulgarni ucesnik u raspravi!

Pa naravno... ne treba nikog terati... Samo kazem da se uvek zna da l' tu ima nekih emocija ili ne, i jedino sto neko ne sme, kao sto rekoh, iz ovog ili onog razloga to da prizna...

Uostalom 'volim te' su samo dve obicne reci koje se previse trose na stvari koje nemaju veze sa sustinom... Sustina je vazna, forma apsolutno ni malo...

girl in love:
?:
a sta imas da govoris Volim te. pa meni niko od ajde bliskih ljudi to ne govori. meni je sumnjivo kad pocnu da govore takve stvari...
Onda ne znaš kakvo je to osećanje kada želiš to nekome da kažeš.
Ne znam, inače sam previše emotivna, to mi svi kažu.

Nisi samo ti.Vazi pravilo da smo mi -zenske- dosta emotivnije.....Nekoliko mojih drugarica ima slican problem ....zajedno sa mnom...i sa tobom...-nece to da izgovore. Moj je i stariji -pri kraju trece decenije, u vezi smo oko godinu dana, planiramo i decu i brak......a jos mi ni jednom nije rekao -volim te- ....a da me ne voli verovatno niti bi bio sa mnom toliko, niti bi sve to planirao...jedino ponekad kad mu kazem - volim te, a ti mene?..jedva iskamcim od njega ono - pa i ja tebe...
a kad ga na to pitam -sta to -i ti? ...on kaze -pa to....
Znaci ili da se smejes ili cupas kosu....jednostavno ne ide im to da prelome preko jezika....
Kada shvatis da je njegovo -volim te- u tome da ti prostre ves (i ako mu je to mrsko da radi), da sedi na svoju inicijativu sa tvojim roditeljima sat vremena duze od planiranog, da sa osmehom doceka tvoju drugaricu koju inace ne podnosi, da ti skuva caj kada si bolesna, i brine o tebi kao o malom detetu kada ti je lose, da i najmanji tvoj problem iz petnih zila pokusa da resi, kada te jako zagrli sa -onim- osmehom na licu......to ces mu oprostiti.
Jer tako oni kazu -volim te- ....bar oni iskreni. :wink:

ma ja te dve reci u zivotu nisam prevalio preko usta...mogu ja i da volim...ali ne bih to mogao da kazem...nemam pojma zbog cega...mnogo je lakse reci da osecam nesto...lepo rece neko gore...imas oci...valjda vidis da li te voli...sta trazis koji **** da ti to i kaze...he...a kad ti bude rekao...pomislices u sebi...kako laze...cudno...sta trazi s tobom toliko vremena ako te ne voli...a mozda je neki prevarant...glumac...ceka da zavrsi fax pa da te sutne...prevari ga bre...ko ga yebe...vidis li da te ne voli ni malo...vidis li da te zayebava...samo mucis sebe dok si snjim...lepse ce da ti bude samoj...radis sta hoces...ides gde hoces...s kim hoces....najbolje ga malo testiraj...raskini s njim...da vidis kako ce da se ponasa...ako te voli...jurice te...da mu se vratis...ako te ne voli...kraj...jedva ce da doceka...a...imas li mooda za takav test...cisto sumljam...

girl in love:
Počni sa zakeranjem, napravi svađu, ne neku komplikovanu, to će ti pokazati da li je zainteresovan, ili da li će da nestane sa prvim problemom. Da vam nije malo monotono :?:

Suzy:
jednostavno ne ide im to da prelome preko jezika....
Kada shvatis da je njegovo -volim te- u tome da ti prostre ves (i ako mu je to mrsko da radi), da sedi na svoju inicijativu sa tvojim roditeljima sat vremena duze od planiranog, da sa osmehom doceka tvoju drugaricu koju inace ne podnosi, da ti skuva caj kada si bolesna, i brine o tebi kao o malom detetu kada ti je lose, da i najmanji tvoj problem iz petnih zila pokusa da resi, kada te jako zagrli sa -onim- osmehom na licu......to ces mu oprostiti.
Jer tako oni kazu -volim te- ....bar oni iskreni. :wink:

Baš mi se sviđa da ti verujem!!! :)

To da raskinem sa njim... Ja te igrice - da ja nešto uradim, pa da čekam da on nešto uradi, pa ako on uradi ovo onda misli ono, a ako uradi ono onda oseća ovo..... baš prezirem, i nikada to ne radim. Ne testiram ljude, i iskrena sam. Rođena sam sa srcem na dlanu, umesto u grudima.
Možda samo tako radim jer mi je lakše, ko će znati.

Ja sam prošla kroz identičnu situaciju - on mi je otvoreno rekao da me ne voli jer "ne zna da voli"! Samo, džabe te njegove reči kad sam ja osećala da to nije istina, VEROVALA SAM SEBI! I, nakon par meseci, dobila sam izjavu ljubavi! :)
Danas, nismo zajedno ali sam mu ja dokazala da, ipak, zna da voli... nisam odustala... do kraja...

very merry berry:
Ja sam prošla kroz identičnu situaciju - on mi je otvoreno rekao da me ne voli jer "ne zna da voli"! Samo, džabe te njegove reči kad sam ja osećala da to nije istina, VEROVALA SAM SEBI! I, nakon par meseci, dobila sam izjavu ljubavi! :)
Danas, nismo zajedno ali sam mu ja dokazala da, ipak, zna da voli... nisam odustala... do kraja...

Ocigledno si se malo zaјebala.Neveruj vise sebi

girl in love:
Ma,opusti se!A sta bi ti htela vise?Veruj mi voli te 100% samo iz nekog razloga nece da ti kaze!

Back