kako su vam prosli Badnje vece i Bozic, ili je previse ljubopitljivo s moje strane? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas... Ne mogu da zamislim kako se moze izdrzati 7 nedelja bez IMALO fizicke bliskosti. :?gigule:A post je posebna priča...
pa znaš kako,post u principu znači uzdržavanje od svih čulnih zadovoljstava...a sad ko to može ili mora da izdrži je druga stvar...Snezna_kraljica:Da znas... Ne mogu da zamislim kako se moze izdrzati 7 nedelja bez IMALO fizicke bliskosti. :?gigule:A post je posebna priča...
istoSrdj@n:Kod mene bez "ustipaka"![]()
Praznik je :wink:
.vecavestica:istoSrdj@n:Kod mene bez "ustipaka"![]()
Praznik je :wink:![]()
pozdrav Sindika.SINDI:.vecavestica:istoSrdj@n:Kod mene bez "ustipaka"![]()
da placem il da se smejem :wink:
pozdrav veco
izvini ali sta ovo znaci?etotako:bilo je 999
vecavestica:pozdrav Sindika.SINDI:.vecavestica:istoSrdj@n:Kod mene bez "ustipaka"![]()
pozdrav veco
smej se bre.
treba nas ubiti. :wink:
svidja mi se ta ideja.SINDI:vecavestica:pozdrav Sindika.SINDI:.vecavestica:istoSrdj@n:Kod mene bez "ustipaka"![]()
pozdrav veco
smej se bre.
treba nas ubiti. :wink:![]()
slazem se![]()
a da damo oglas za kres-prijatelja?![]()
![]()
![]()
previše lepo za rečivecavestica:izvini ali sta ovo znaci?etotako:bilo je 999
to je bila sala...Srdj@n:Pa sta ce vam oglas,vidis da se na tone nude...
to nije bila sala ali ja ne vidim one sto se nude.SINDI:to je bila sala...Srdj@n:Pa sta ce vam oglas,vidis da se na tone nude...
vecavestica:pozdrav Sindika.SINDI:.vecavestica:istoSrdj@n:Kod mene bez "ustipaka"![]()
pozdrav veco
smej se bre.
treba nas ubiti. :wink:
kako ne vidis?vecavestica:to nije bila sala ali ja ne vidim one sto se nude.SINDI:to je bila sala...Srdj@n:Pa sta ce vam oglas,vidis da se na tone nude...
SINDI:kako ne vidis?vecavestica:to nije bila sala ali ja ne vidim one sto se nude.SINDI:to je bila sala...Srdj@n:Pa sta ce vam oglas,vidis da se na tone nude...
eno na kres-prijateljstva...konkurs![]()
odoh na kres... da vidim sta se nudi. :wink:Srdj@n:SINDI:kako ne vidis?vecavestica:to nije bila sala ali ja ne vidim one sto se nude.SINDI:to je bila sala...Srdj@n:Pa sta ce vam oglas,vidis da se na tone nude...
eno na kres-prijateljstva...konkurs![]()
Ma svuda se nude,na ovaj ili onaj nacin... Cim vidis da je post duzi od 2 recenice,znas da je nudjenje u najavi![]()