parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
ae džordži, ne stidi se nego nam izdeklamuj lepo
šta je to što žena treba da čuje od pravog muškarca
u trenucima strasti?
u trenucima strasti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravi mushkarac se sam po sebi "chuje".ae džordži, ne stidi se nego nam izdeklamuj lepo
u trenucima strasti?
Па добро, Џорџи, докле ћу ја да чекам?
Pa sad..ne znam da li je ovo pristojna ponuda.anyway..vidim da svi posmatraju ovaj slucaj kao da je samo dirty talk..a niko se ne zapita zasto to nije govorio u proteklih 3 i kusur godina..kao sto se iz tih saputanja na jastuku ne zna da li ce se ponuda grupnjaka zavrsiti samo na recima..kao i pomenuti epiteti slatke mu zenice.
a nije puno
kad se kaže ona kraljica jeftinih fora "žena je u kujni nešto, na ulici nešto drugo, a qrva u krevetu" onda je to svima kao ha ha ok
zamisli molim te.
Da nisi nešto pobrkala?Ma u pravu si,baš su jeftine fore...Treba žena da je na ulici k urva u svojoj kuci i kuhinji da je dama a u krevetu neka je domaćica...Samo nek se ne osvrce na jeftine fore i ne daj Bože drži red u kući i vodi računa o ishrani svoje djece ili još gore ni sličajno da se pristojno ponaša na ulici a opusti i uživa u seksu.Ne,najbolje budimo k urve svugdje a domaćice nigdje...
Zatocena otvori temu sta ko govori u toku sexa ako mislis da je zabrinjavajuce cutanje.
Da nisi nešto pobrkala?
Ja inace citam ono na sta dajem odgovor.višegodišnja cutnja ne samo čudna vec malo onako zabrinjavajuća
Nisam,samo mislim da nije jeftina fora da žena treba znati kad i gdje će se ponašati ovako ili onako.Mislim da stvarno treba biti u kujni domacica na ulici dama a u krevetu ljubavnica.Svidjaju mi se žene kojima to uspijeva.