Da li da brinem?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a nije puno
mladi su čini se oboje, a i da nisu, seksualne (hm hm fali mi reč) sklonosti se stalno menjaju
tako.. možda evoluiraju u raznoraznim smerovima..

ne znam što je to tebe toliko sablaznilo.
kad se kaže ona kraljica jeftinih fora "žena je u kujni nešto, na ulici nešto drugo, a qrva u krevetu" onda je to svima kao ha ha ok
a kad on njoj, zamisli, u toku seksa kaže da je qrva onda je to strašno.

zamisli molim te.

..mislim da dvoje koji su u vezi znaju najbolje sta im odgovara...i sta treba da govore jedno drugom..glupo je da neko komentarise sa strane sta oni treba ili ne treba da rade...svakome prijaju drugacije stvari....ako te to pali, sta sad? nismo svi isti

Parka mojne se primas..predlazem po ko zna koji put da svako napise neku lepu rec..da im unapredimo sexualni zivot..ja sam rekao drolja..ajde sad vi..
Znaci ona je postavila to pitanje sebi i nama..zato ga komentarisemo gazela.

Pa Ok, ali ja njoj iznosim svoje misljenje...Ako joj tako prija sta sad?Oseca grizu savesti jer voli da je muz zove tako vulgarnim imenima?Pretpostavljam da je zbog toga postavila ovu temu...

.
Seks nam je otpocetka bio onako dobar ali ne bas ono super.Nesto se osetilo da fali da nije to to i bilo je malo redje od strane mog muza vise...
Nedavno dok smo spavali neprimetno u toku seksa je on poceo da prica tipa"jel ti se svidja dok te *ebem,jesi ti *urva,hoces grupnjak i tako to i vidim da ga to bas pali i tek se tada u potpunosti opusti i dozivi pravi uzitak...
Malo mi je neugodno pricati o tome jer ja nisam ranije nikad imala to iskustvo ali iskreno da kazem nesmeta mi.
On je od tada maltene drugi covek u seksu i nas odnos se puno poboljsao.
QUOTE]

EVO kaze da joj ne smeta to

Pa sad..ne znam da li je ovo pristojna ponuda :D.anyway..vidim da svi posmatraju ovaj slucaj kao da je samo dirty talk..a niko se ne zapita zasto to nije govorio u proteklih 3 i kusur godina..kao sto se iz tih saputanja na jastuku ne zna da li ce se ponuda grupnjaka zavrsiti samo na recima..kao i pomenuti epiteti slatke mu zenice.

Griješiš,zapitala sam se ja i prokomentarisala da je ta višegodišnja cutnja ne samo čudna vec malo onako zabrinjavajuća ali opet ja da sam na njenom mjestu voljela bih da je sve ostalo "onako osrednje" vec da je progovorio riječnikom kakvim je progovorio,ali mišljenja i ukusi su različiti.

a nije puno

kad se kaže ona kraljica jeftinih fora "žena je u kujni nešto, na ulici nešto drugo, a qrva u krevetu" onda je to svima kao ha ha ok

zamisli molim te.

Ma u pravu si,baš su jeftine fore...Treba žena da je na ulici k urva u svojoj kuci i kuhinji da je dama a u krevetu neka je domaćica...Samo nek se ne osvrce na jeftine fore i ne daj Bože drži red u kući i vodi računa o ishrani svoje djece ili još gore ni sličajno da se pristojno ponaša na ulici a opusti i uživa u seksu.Ne,najbolje budimo k urve svugdje a domaćice nigdje...

Ma u pravu si,baš su jeftine fore...Treba žena da je na ulici k urva u svojoj kuci i kuhinji da je dama a u krevetu neka je domaćica...Samo nek se ne osvrce na jeftine fore i ne daj Bože drži red u kući i vodi računa o ishrani svoje djece ili još gore ni sličajno da se pristojno ponaša na ulici a opusti i uživa u seksu.Ne,najbolje budimo k urve svugdje a domaćice nigdje...
Da nisi nešto pobrkala?

Nisam,samo mislim da nije jeftina fora da žena treba znati kad i gdje će se ponašati ovako ili onako.Mislim da stvarno treba biti u kujni domacica na ulici dama a u krevetu ljubavnica.Svidjaju mi se žene kojima to uspijeva.

jesi ti sigurna da to vako pise u "orginalu"? :roll:

ps postovana postavljacice teme - sve dok te ne pocne u tim...kmmm...
trenucima zvati npr. "mama" sve je vise manje u redu... :mrgreen:

A zašto misliš da je to zbog njega?Misliš da ne postoje žene koje koje vole red u kući,poštovanje drugih u društvu,na poslu, a i malo perverzija u seksu?Pa ne vrti se sve oko njih i nisu oni jedini koji vole ovakav način života.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back