Interesuje me da li chat-ujete, koliko cesto, kakve su vam namere (cisto zezanje ili trazite nekog posebnog) i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tipkaros:Interesuje me da li chat-ujete, koliko cesto, kakve su vam namere (cisto zezanje ili trazite nekog posebnog) i sl.
Bas si zloca!Cheaf:Potraga za necim posebnim.Ali sam nasao ono sto mi treba pa sad iskljucivo samo idem da zezam druge.He,he![]()
Ma nisam cinti seMala umetnica:Bas si zloca!Cheaf:Potraga za necim posebnim.Ali sam nasao ono sto mi treba pa sad iskljucivo samo idem da zezam druge.He,he![]()
![]()
Pa ne znam... dokazi... :wink:Cheaf:Ma nisam cinti seMala umetnica:Bas si zloca!Cheaf:Potraga za necim posebnim.Ali sam nasao ono sto mi treba pa sad iskljucivo samo idem da zezam druge.He,he![]()
![]()
me tooooo!Shinoda:U pocetku sam samo isao na chat...Po ceo dan!!! :wink:
Onda me je chat smorio i eto mene na forumu :wink: Odem jos ponekad posto sam tamo upoznao neke stvarno cool likove( i likuse) pa se malo zezam sa njima :wink:
Na chatu inace ne ocekujem da nadjem neku ljubav, ali ako to do toga dodje JOS BOLJE!!!!![]()
Sad uglavnom idem samo da bih lozio napaljene likove tako sto se potpisem kao neka napaljena riba i pustim ih da se provaljuju...XexexexeXaxaxaxa
(/me se cepa od smeha valjajuci se po podu)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sofffy:me tooooo!Shinoda:U pocetku sam samo isao na chat...Po ceo dan!!! :wink:
Onda me je chat smorio i eto mene na forumu :wink: Odem jos ponekad posto sam tamo upoznao neke stvarno cool likove( i likuse) pa se malo zezam sa njima :wink:
Na chatu inace ne ocekujem da nadjem neku ljubav, ali ako to do toga dodje JOS BOLJE!!!!![]()
Sad uglavnom idem samo da bih lozio napaljene likove tako sto se potpisem kao neka napaljena riba i pustim ih da se provaljuju...XexexexeXaxaxaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
pa boldovano valjda :wink:Shinoda:sofffy:me tooooo!Shinoda:U pocetku sam samo isao na chat...Po ceo dan!!! :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
You tooooo WHAT??? :? :wink:
bleach:pa boldovano valjda :wink:Shinoda:sofffy:me tooooo!Shinoda:U pocetku sam samo isao na chat...Po ceo dan!!! :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
You tooooo WHAT??? :? :wink:
nego... sto se tice teme...
retko kad idem bezveze na chat...
zamara me
samo sa odredjenim ljudima :wink:
nista, nista... hehe ne moras meni da se zivinjavas 8) 8) 8)Shinoda:Jao vidi kad je boldovala nesto, pih...nisam primetio :wink:
Malo sam naliven pa ne kontam bas najbolje...SORRY8) :wink:
![]()
bleach:nista, nista... hehe ne moras meni da se zivinjavas 8) 8) 8)Shinoda:Jao vidi kad je boldovala nesto, pih...nisam primetio :wink:
![]()
ma nema da brines... 8)Shinoda:bleach:nista, nista... hehe ne moras meni da se zivinjavas 8) 8) 8)Shinoda:Jao vidi kad je boldovala nesto, pih...nisam primetio :wink:
![]()
Ma ja sve volim, pa se zato i svima izvinjavam jer ne zelim nikom da se zamerim!!!!!ops:
![]()
![]()
![]()
Electra:Uopste nisam odusevljena Pricaonicom na Krstarici. Bas je... ne znam, ne svidja mi se. Isla sam par puta, a ono svi maximalno nalozeni, te jesi li za cyber sex, te jesi li za vezu... je l to samo meni zapadaju takvi likovi? :?:shock:
Nekako, uopste nije opusteno... :?
ima zaista...evo ja sam ti slika i prilika... :wink:Black_Swan:Jeste,ali ima i nekih normalnih,veruj mi...