Да ли ће у наредна 72 сата Америка напасти Сирију?

Nema ništa od sukoba. Pegava stoka laje preko tvitera ( pazi koja neozbiljnost, tviter) i kad je video da su sistemi za potpun odgovor spremni, ponaša se kao neki pavijani ovde na forumu kad zaborave za koga su glasali.
http://fs1.****************/images/180412/aubiv4ij.gif
Pogledajte prilog 486731

Klown i twiter predsednik !
Kao svako razmaženo bogataško derište ne bi preživeo da mu otmeš komp-Twiter, izvor njegove muškosti i potencije :
Jenki bi istog trenutka bili odsečeno od celog sveta sa komunikacijama, a njihovi sateliti orbitalno smeće, brodovi bi plutali morem ,kao konzerve !
Znaju oni to ! Jadni su i pucaju po svim šavovima !

Loše procene-može samo da se odloži na kraće...
Tačno do ovoga mora doći kad tad !
Svet mora da se polarizuje, radi prirodne ravnoteže.
Nestankom Varšavskog pakta, trebao je da se rasformira i NATO, ali lažljivi zapad i jenki kao uvek izigraju stvari !
Ako se izvede na miran način dobro je , ako ne još bolje, nestaće zlo sa zemlje, .
Većina zapada su kolonijalne i pljačkaške nacije i oni bez toga ne mogu
Tome se jednom mora stati na put !

Poslednja izmena:
ceo dan trazim kokice..........sve rasprodato. Cu jurim zenu da pravi palacinci

TRAMP NAJAVLJUJE "Imamo puno sastanaka, uskoro odluke"

Tanjug
12.04.2018. 18:50
--------------------------------------------------
Ipak ce udariti, makar i simbolicno.
Ne mogu odustati posle toliko buke. Ispali bi smešni.

TRAMP NAJAVLJUJE "Imamo puno sastanaka, uskoro odluke"

Tanjug
12.04.2018. 18:50
--------------------------------------------------
Ipak ce udariti, makar i simbolicno.
Ne mogu odustati posle toliko buke. Ispali bi smešni.

Njihova taktika je da novom bukom zaguse staru;

Sta je problem zamajavati retardirane idolopoklonike?

Tako je , ja sam ceo život po terenu i iz iskustva znam da najveći Srbi nisu u Srbiji
Veći su Srbi oni iz Kraine, Republike Srpske, Kosova, i ti preko nego ovi ovde !
Vazda ste vi tako pricali valjda zbog nekih kompleksa... Dolazili ste ovde u Sumadiju sa svojim komunistickim trupama te postreljali sve domacine po Sumadiji... A najbolje je bilo kad se vladalo odavde sa Oplenca... Ja sam za ako treba manju Srbiju, monarhiju, ali jacu i sa boljim ljudima... Vi ste svi slicni divljaci vasim komsijama... Mi smo prosli kroz Albaniju pa kucu nismo opljackali... E to je vojska.. Dok nas vi brukate gde god stignete...
Salim se :) ... Ali prirodno je da na granicama ljudi budu veci nacionalisti(to je tako svuda)...

nesto mi govori da to potajno zeli cela planeta...............osim ZAPADA.

Previše je siromašnih i ugnjetenih kojima je pun nos tog kolonijalnog zapada,ali...
Ali sva moć i svo bogatstvo su tamo! Još uvek.Polako se sele centri moći i bogatstva na istok,ali još nije došlo do prevage,čak je daleko od toga!
Siguran sam da je zapad daleko moćniji i vojno i tehnološki i u svakom pogledu i da bi u globalnom sukobu iako teško ranjen izašao kao pobednik.
Ne mogu ni Rusija ni Kina,ni ostali da pariraju NATO! Sva ta povika na nova oružja su samo odvraćanje od odavno nameravanog.
Znaju to i Rusi i Kinezi i Iranci...

Previše je siromašnih i ugnjetenih kojima je pun nos tog kolonijalnog zapada,ali...
Ali sva moć i svo bogatstvo su tamo! Još uvek.Polako se sele centri moći i bogatstva na istok,ali još nije došlo do prevage,čak je daleko od toga!
Siguran sam da je zapad daleko moćniji i vojno i tehnološki i u svakom pogledu i da bi u globalnom sukobu iako teško ranjen izašao kao pobednik.
Ne mogu ni Rusija ni Kina,ni ostali da pariraju NATO! Sva ta povika na nova oružja su samo odvraćanje od odavno nameravanog.
Znaju to i Rusi i Kinezi i Iranci...

pa dobro , Rusi i Kinezi su stvarno slabi , ali šta ćemo sa Severnom Korejom :hahaha:

DIREKTNO

DA LI SVET MOŽE DA ODAHNE? RUSIJA I SAD POKRENULE PREGOVORE Ruski general: Možete biti spokojni!

Planeta 12.04.2018.

Rusija je u kontaktu sa komandom vojske SAD i sa NATO i vodi direktan dijalog o situaciji u Siriji, izjavio je penzionisani ruski general Vladimir Šamanov, predsednik komiteta za odbranu ruske Dume.

Prema njegovim rečima, načelnik generalštaba ruske vojske u direktnom je kontaktu sa vrhovnom komandom američke vojske.

"Svi mogu da budu spokojni, da obavljaju spokojno svoje poslove, pošto državni organi, vojni, diplomatski i politički, već danima rade 24 sata dnevno na ovom pitanju. Preko naših saveznika iz Turske, u kontaktu smo sa NATO", kazao je Šamanov, prenosi ruski Komersant.

On je rekao da u zemljama NATO, "i pored agresivne retorike američkog predsednika", ne postoji jedinstvo oko podrške Trampovoj ideji da napadne Siriju i da su prve diplomatske mere već dale rezultate.

Komersant

Па, сваки ко би да ратује са Русијом није урачунљив.

Pa jeste, ali opet ... reko bih da je Tramp (Bog ga poživeo), ovako, NAJ u tom pogledu.

- - - - - - - - - -

DIREKTNO

DA LI SVET MOŽE DA ODAHNE? RUSIJA I SAD POKRENULE PREGOVORE Ruski general: Možete biti spokojni!

Planeta 12.04.2018.

Rusija je u kontaktu sa komandom vojske SAD i sa NATO i vodi direktan dijalog o situaciji u Siriji, izjavio je penzionisani ruski general Vladimir Šamanov, predsednik komiteta za odbranu ruske Dume.

Prema njegovim rečima, načelnik generalštaba ruske vojske u direktnom je kontaktu sa vrhovnom komandom američke vojske.

"Svi mogu da budu spokojni, da obavljaju spokojno svoje poslove, pošto državni organi, vojni, diplomatski i politički, već danima rade 24 sata dnevno na ovom pitanju. Preko naših saveznika iz Turske, u kontaktu smo sa NATO", kazao je Šamanov, prenosi ruski Komersant.

On je rekao da u zemljama NATO, "i pored agresivne retorike američkog predsednika", ne postoji jedinstvo oko podrške Trampovoj ideji da napadne Siriju i da su prve diplomatske mere već dale rezultate.

Komersant

Sad ce se dogovoriti da ispale jedan plotun, cisto zbog publike i Trampovih poena za unutrašnju politiku.

DIREKTNO

Planeta 12.04.2018.

Komersant

Pa odahnuo sam i juce kad sam legao, zaspao sam kao beba, sto sam i napisao.

Znaci nasekirao sam se kao i u martu 99te kad sam legao....

Па, сваки ко би да ратује са Русијом није урачунљив.

Zapravo se baš radi o proračunatosti. To jest, nadaju se da će se Rusija uzdržati od upotrebe nuklearnog oružja zarad mira u svetu, i za to vreme testiraju njihovu uzdržanost raznim provokacijama. Ljigavo je to prilično, kao kada bi Tajson izašao iz zatvora, pa ga na ulici okruže neki debili željni dokazivanja i krenu da ga provociraju računajući da on neće da reaguje jer ne želi nazad na robiju...

To jest, nadaju se da će se Rusija uzdržati od upotrebe nuklearnog oružja zarad mira u svetu
Свако, ко је мислио да може да предвиди реакцију Русије- губио је рат.
А и време је да се запад једном крваво зезне.

Zapravo se baš radi o proračunatosti. To jest, nadaju se da će se Rusija uzdržati od upotrebe nuklearnog oružja zarad mira u svetu, i za to vreme testiraju njihovu uzdržanost raznim provokacijama. Ljigavo je to prilično, kao kada bi Tajson izašao iz zatvora, pa ga na ulici okruže neki debili željni dokazivanja i krenu da ga provociraju računajući da on neće da reaguje jer ne želi nazad na robiju...

Da, zato me više nerviraju englezi i francuzi od samih amera.
Ameri su na zalasku ali su ipak sila.
Ovi poserci se nešto pumpaju i red bi bio da ih neko dobro izbambusa i postavi na mesto.

Ruski ambasador u UN Vasilij Nebenzja apelovao je na SAD i njihove saveznike da se uzdrže od vojne akcije protiv Sirije u vezi sa navodnim napadom hemijskim oružjem.

Nebenzja je dodao da je situacija u Siriji veoma opasna, te da je sada prioritet "izbeći opasnost rata".

- Nažalost, ne možemo da isključimo nijednu mogućnost jer vidimo poruke koje dolaze iz Vašingtona. Te poruke su veoma ratoborne - rekao je Nebenzja, odgovarajući na pitanje da li misli na opasnost od rata između Rusije i SAD.

Da, zato me više nerviraju englezi i francuzi od samih amera.
Ameri su na zalasku ali su ipak sila.
Ovi poserci se nešto pumpaju i red bi bio da ih neko dobro izbambusa i postavi na mesto.

Oni su ti kao psi na lancu, laju kako im gazda kaže i isto tako njegovom odlukom bivaju pušteni sa lanca ili ostaju svezani. Naravno i prvi stradaju. Sve to Rusi dobro znaju, zato i ne obraćaju previše pažnje na njih, već ako moraju sa nekim da razgovaraju, obraćaju se direktno njihovom vlasniku...

- - - - - - - - - -

Свако, ко је мислио да може да предвиди реакцију Русије- губио је рат.
А и време је да се запад једном крваво зезне.

Tačno, samo za spoznaju tako nečega treba nešto i naučiti iz istorije. A kako će da nauče na taj način oni koji misle da istorija počinje i završava se sa njima?

21.42 - Mejova dobila "zeleno svetlo" vlade za akciju u Siriji

Britanska vlada dala je premijerki Terezi Mej "zeleno svetlo" da se pridruži Sjedinjenim Američkim Državama i Francuskoj u planiranju vojnih napada kao odgovor na navodni hemijski napad u Siriji, prenosi AP.

Posle sednice koja je trajala više od dva sata, britanska vlada je podržala plan premijerke Mej da radi sa ta dva svoja saveznika na "koordinaciji medjunarodnog odgovora". Vlada, međutim, nije dala nagoveštaj o vremenu ili obimu bilo kakve akcije, navodi AP.

U saopštenju iz kancelarije premijerke navodi se da je kabinet "saglasan sa potrebom da se preduzme akcija da se olakša humanitarne nevolje i da Asadov režim odvrati od dalje upotrebe hemijskog oružja". AP prenosi da su opozicioni poslanici traže da se o eventualnoj vojnoj akciji glasa u parlamentu. Premijerka nije u zakonskoj obavezi to da uradi, mada je tako nešto uobičajeno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
E, baš super što je dobila zeleno svetlo :D

Back