Да ли ће у наредна 72 сата Америка напасти Сирију?

Gledaj kako amerija tone. I pevaj labudovu pesmu.

Zivotinja Asad! Zivotinjo, trujes svoij n arod bojnim otrovima! Zivotinjo Asade!

- - - - - - - - - -

Znaš Blajbonja, kada bi me vređao predsednik USA, bio bih najponosniji čovek na svetu.

A i vidi se da se smeješ usiljeno i kiselo. :mazi:

Zivotinjo Ragnare! Zivotinjo...! :rtfm:

MERKELOVA ODLUČNO: Nemačka neće bombardovati Siriju
Planeta 12.04.2018. 13:46h

https://www.kurir.rs/planeta/3029293/merkelova-odlucno-nemacka-nece-bombardovati-siriju
-----------------------------------------------------------------------------------------------
I švabe odustaju.
Mada, nisam cuo ni da ce učestvovati.

Bili su suzdržani sve vreme :klap: prizivaju se pameti polako !
A možda se setili reči Hruščova : " Ko god da napadne SSS-r prvo sravnite Nemačku sa zemljom " :D

A možda se setili reči Hruščova : " Ko god da napadne SSS-r prvo sravnite Nemačku sa zemljom " :D

За разлику од других белосветских дилеја Швабе врло добро знају ШТА МОЖЕ ДА УРАДИ БАЋУШКА...............:lol:.... и стварно је боље да разговарају него да убијају стотине хиљада људи..............

Vidiš koliko su ti Rusi zli i pokvareni, nije im žao što smo ovakvi siromašni i nikakvi, nego nam još i kradu fazone. Davno se još kod nas pričalo da u bilo kom ratu prvo čuknemo Bugare i nema greške :D

Jao kada ih sve tamo Izraelci zaokupe....

Letece perje i Sirijcima i Rujama...

Dobro, pošto su ameri, englezi i francuzi "otpali", ostalo je sve na ješama :D

Ma daj šta daš kad nema ništa bolje :zkez:
Imaju Izraelci bedu natovarenu na vratu do kraja života u obliku Irana !
Tražili su dobili su !

Ma daj šta daš kad nema ništa bolje :zkez:
Imaju Izraelci bedu natovarenu na vratu do kraja života u obliku Irana !
Tražili su dobili su !

Juce su Rusi upozorili saveznika Iran da slucajno ne iskoristi situaciju i napadne Izrael! :nono3:

- - - - - - - - - -

Samo da vas obavestim da u skandinavskim zemljama vesti o ratu dolaze otprilike nakon vesti o lisajevima koji napadaju brezu, toliko im je zanimljivo i vazno to.
(Mare, 12. april 2018 12:46)

Ti SAkandinavcio nisu naucili da uzivaju u carima rata, nikada n isu ni ratovali...A mi ratujemo svakih 30 godina, pa nam s vetski ratovi dodju nekako kao neka versta olimpijade...

Pssssstttt....Slusam....

Upravo ovog momneta javljaju na TV:

Tramp tviterom upozorava da napad na Siriju moze da se ocekuje svakog momenta i upozorava ostro Rusiju da se slucajno ne usudi da obara americke projektile!

Taj klovn je nepredvidiva budala !
Kao takav je opasan za celo čovečanstvo !
Ču arogantne jenkijevske seljačine !
Tipično za njih: Ja ću da te bombardujem, a ti da se nisi usudio da mi obaraš rakete :dash: Budala , šta reći ?
Ovde se radi , da li da potopimo te konzerve sa kojih dolaze rakete ili da sravnimo aerodrom sa koga dolaze avioni !
Da li se i nosač aviona tretira kao aerodrom :think: ???

Ti SAkandinavcio nisu naucili da uzivaju u carima rata, nikada n isu ni ratovali...A mi ratujemo svakih 30 godina, pa nam s vetski ratovi dodju nekako kao neka versta olimpijade...

Blajbi, oprosti mi pošto sam danas dobro raspoložen i ne bih da te vređam, ali stvarno si budaletina. Skandinavske zemlje, pre svih Švedska, bile su uključene u krvave verske ratove u Evropi i čak bile udarna pesnica protestanata u Tridesetogodišnjem ratu sa katolicima. Da ne pominjemo vikinško doba kada su takvi ratovi bili krvaviji i brutalniji od svega do tada viđenog...

Back