Da li brišete prašinu?

идемо заједно;)
а јел тебе пушта муж да возиш бициклу ил да бришеш прашину :zper:

Ja radim sve i ništa mi nije teško. :lol:

Mislim da bi svako bez obriza na pol trebao da brise prasinu. Pogtovo ako sam zivi... Ma da mislim da nema potrebe cekati zenu ako primetite malo praise lako se to resi.

Nekima je kućna navika luksuz a drugima pakao. Šta ćeš. :)

Sve sam poslove pokrio od kucne pomocnice do dadilje, zato zence nema vise problema sa glavoboljom uvece. Malo vinca, lagana vecera, i onda predjemo na resavanje veoma bitnih poslova za kucu. Svaki misic zategnut bas kako treba.:per:

Jedno oko na ženu a drugo oko na kućnu 'pomoćnicu'. :zper:

Ja radim sve i ništa mi nije teško. :lol:

r:

свака теби част, ти си савршена жена и супруга и мајка
ја сам немајка
мени деца износе смеће, купују хлеб, уместо да раде домаће задатке, које би им ја помагала

а кад ме мрзи да оперем судове, ја их,јендоставно потопим врућом водом и оставим за касније
о шољама за кафу да не причам
ко ће устајати после испијене кафе да опере шољу, ајде бре
шта ћу,лења сам, нема ми помоћи, таква сам каква сам

свака теби част, ти си савршена жена и супруга и мајка
ја сам немајка
мени деца износе смеће, купују хлеб, уместо да раде домаће задатке, које би им ја помагала

а кад ме мрзи да оперем судове, ја их,јендоставно потопим врућом водом и оставим за касније
о шољама за кафу да не причам
ко ће устајати после испијене кафе да опере шољу, ајде бре
шта ћу,лења сам, нема ми помоћи, таква сам каква сам

Ma zaljubi se ponovo i o'ma ćeš živnuti pa češ uraditi 100 stvari odjednom. ;)

де ти живиш ало бре :telefon:
за шта си се женио ако ће помоћница даради по кући, још и да плаћаш:aha:

Pazi Ved, poceo ja da radim, pocela zena. Dobili prvo dete. Posto oboje puno radimo, nije moglo da se postigne kuca, posao,deca i znas vec sta. I tako ti ja prelomim i sada umesto da trosimo kalorije na prasinu trosimo na znas vec sta. :per:

Doslo drugo dete, ali opet je lepo cuti da uvece ne boli glava. I jos stosta. :D

Pazi Ved, poceo ja da radim, pocela zena. Dobili prvo dete. Posto oboje puno radimo, nije moglo da se postigne kuca, posao,deca i znas vec sta. I tako ti ja prelomim i sada umesto da trosimo kalorije na prasinu trosimo na znas vec sta. :per:

Doslo drugo dete, ali opet je lepo cuti da uvece ne boli glava. I jos stosta. :D

ма нормално, ја сам се шалила

230081_408531605887150_861582849_n.jpg

s vremena na vreme se i to mora uraditi
no sad kad malo razmislim.. kad sam bila beba, živela sam u stanu u kom trunčica prašine nije mogla da preživi ni dva sata..
a ipak zaradila i astmu i alergiju na prašinu
a mojoj bebi ništa ne fali ni kad čekam nedelju dana il' više :lol:

Back