sad kad sam citala sta je marge napisala, setila sam se razgovora od pre desetak dana sa drugom..
decko je u tridesetim godinama..bavio se muzikom profesionalno, poznat..lep, zgodan, pametan..
pricamo nesto na temu veza i pitam ga je l se smirio napokon..
- ma gde da se smirim, kad nemam s kim? da li ti znas kakve su danasnje devojke?
pa znam,. al i ne znam..takve su bile i ranije..mislim, gde je problem?
- evo gde! kako bre takva sutra da bude majka i zena i ona nekog da vaspitava??? bio sam na letovanju sa ortakom..sad smo se vratili pre dve nedelje..mesec dana..pravi odmor..upoznam tamo nekoliko devojaka za to vreme i sve haos! evo slusaj, pa mi ti kazi jesam li u pravu ili nisam!
smuvam prvu, odemo u moju sobu, vino..prica..padne seks..skinem se ja, skida se ona..I BACA GACICE NA POD!!!!

da li mozes da zamislis - NA POD!!! kako bre ona sutra nekog da vaspita????
- pa ne znam, mozda je devojka bila uzbudjena..sta si ti hteo? da slozi garderobu preko fotelje pre seksa?
- ma nisam, ali bre odmah je otpala..gde s njom da pravim neku pricu? upoznam drugu..lepa kao san! isto odemo kod mene u sobu..sve bude kako treba..pice, skinemo se, seks..ostane ona da prespava u mojoj sobi..ujutru ja prvi ustanem i odem u kupatilo..izadjem, a tamo imam sta da vidim..na komodi mi je stajala cinijica sa bombonama..ONA JE JELA BOMBONE I SVE PAPIRICE BACILA NA KOMODU!!! e zamisli!!!
- izvini, a gde je trebala da ih baci kad si ti bio u kupatilu?
- kak0 gde, pa mogla je lepo da ih pokupi..nisam ja frik..pustim je i cekam da vidim sta ce da radi..i nista! ostavila papirice onako razbacane i otisla! ja da skupljam za njom??? naravno da vise nisam hteo da je vidim! zamisli da lje, upoznam trecu..isto sve bude super..izgleda ko boginja, pametna..skolovana..zavrsimo mi kod mene u sobi..sve tu bude ok..prespava i ona kod mene...ujutru ode u kupatio..kako je ulazila, saplete se o tepihic koji stoji ispred umivaonika..ja je gledam,a ona nista..ajde nije morala da se sagne, al mogla je makar nogom da ga namesti! a ona nista, aljkavusa jedna!
kad sam polazio, poslednje vece upoznam ruskinju..lepa kao san!sve, ali bas sve na njoj je samo da pozelis..isto sve bude kao i sa drugima..al je sve bilo ok..prespava kod mene..ode ujutru da opere zube, saplete se o onaj tepihic, i odmah se sagne da ga namesti!!! TO JE BRE DEVIJKA!!! a ne ko one aljkuse! ma odmah bi je zenio, samo da nije ruskinja!