Da li brišete prašinu?

Zato muzu od pocetka objasniti da i on ima sporet, kupatilo itd.
Mada ja stvarno imam srece.. ne mogu se zaliti. Ja skuvam, mm opere sudove. Usisava, brise prasinu, prozore.
Mi sve zajednicki radimo. A kad nesto ne ume ja mu objasnim da ume :)

Ево, илустрације ради, колико се слажем са тобом:
Пита ме петогодишња ћера:"Мама, а шта ти у ствари волиш да радиш" поводом тога што ја цео овај твој арсенал испалим кад год треба да усисавам, бришем прашину, кувам, пеглам ...
И шта да јој кажем: волим само да читам, путујем и слушам музику, а све остало радим зато што морам :sad2:

uh,deca su opasna,sve vide i sve razumeju,nema varanja kod njih,mora se oprezno sakrivati sklonost ka afinitetima druge vrste od spremanja i ribanja....ipak budemo neki primer malcima...al da je teško,jeste..;)

Zato muzu od pocetka objasniti da i on ima sporet, kupatilo itd.
Mada ja stvarno imam srece.. ne mogu se zaliti. Ja skuvam, mm opere sudove. Usisava, brise prasinu, prozore.
Mi sve zajednicki radimo. A kad nesto ne ume ja mu objasnim da ume :)

Ovo me podseti na onaj vic kad žene odluče da "pokažu" muževima da i oni treba da rade po kući. Pa tako Francuskinja ispriča da je zabranila mužu seks dok ne počne da sprema po kući. Kaže francuskinja "već posle nedelju dana, videla sam da mu je teško, počeo je da sprema kuču, usisava, pere sudove i sada je sve u redu"
Kaže Nemica isto , stavila zabranu na seks i posle dva dana videla je da je nemac oribao kupatilo, oprao prozore...
Ali zato srpkinja kaže da je učinila isto i već nakon dva dana videla je malo na levo oko, a ono desno joj je ostalo zatvoreno desetak dana dok nije splasnuo otok od šamara i povukao se puknut krvni sud.

volim i ja da putujem i forumasim i bavim se sportom i volim da radim svoj posao..i jedan i drugi..
ali volim i da sredjujem i da boravim u cistom..
i to volim ja da uradim, ne da mi ocisti neko drugi..
ne volim samo da peglam.
evo to sada radim..s pauzama..:roll: jos trecina gomile..

Па то је и главни проблем - што волим да ми је кућа чиста, а не волим да чистим!

Ма, за све је крива мајка која ме научила на чисто, па ми сад смета ако није, а мрзииииииим кућне послове!

И тако, превише времена потрошим на оно што не волим :sad2:

Ovo me podseti na onaj vic kad žene odluče da "pokažu" muževima da i oni treba da rade po kući. Pa tako Francuskinja ispriča da je zabranila mužu seks dok ne počne da sprema po kući. Kaže francuskinja "već posle nedelju dana, videla sam da mu je teško, počeo je da sprema kuču, usisava, pere sudove i sada je sve u redu"
Kaže Nemica isto , stavila zabranu na seks i posle dva dana videla je da je nemac oribao kupatilo, oprao prozore...
Ali zato srpkinja kaže da je učinila isto i već nakon dva dana videla je malo na levo oko, a ono desno joj je ostalo zatvoreno desetak dana dok nije splasnuo otok od šamara i povukao se puknut krvni sud.

objasnila...uteko....:D
sad sve moram sama :sad2:

Imas srece.. vis kako se moglo zavrsiti :mrgreen:

Dakako sve vole lepu i čistu kuću a da ne rade ništa. ;) Još i kukaju kako imaju višak kilograma na sebi i otupelost mišića, a da se nijedna ne seti da su ti kućni pokreti ustvari korisne fizičke vežbe pa i gimnastika. :whistling:

a jel može i đuskanje da se uvrsti u kućne pokrete?što baš mora ribanje? :zurka:
housewife-smiley-emoticon.gif

washing-dishes-smiley-emoticon.gif
maid-smiley-emoticon.gif

ironing-smiley-emoticon.gif

ма ајде, ако мислиш да ћеш уз кућне послове дасмршаш, ја ти кажем да то није истина
кућни послови троше најмање калорија

Back