Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
To oko vrata je gomila natapirane kose koja samo sto mi se nije otkacila sa glave!Banshee:stvarno,sta ti je to oko vrata?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To oko vrata je gomila natapirane kose koja samo sto mi se nije otkacila sa glave!Banshee:stvarno,sta ti je to oko vrata?

Jeste cudna,zato sam je i stavila u profil...Jer koliko god da sam to ja na toj slici opet to i nisam ja (iz stvarnog zivota).Zefirra:Lusy nesto mi cudna tvoja slicica...ipak...?
Mislis li na mene?Kosa je vestacka,zakacena za moju ako si na to mislila.A namerno sam je stavila bas zato sto je takva i ne otkriva mene kakva zaista jesam u stvarnom zivotu...za ovaj virtuelni deo je sasvim dobra.Mozda se jednog dana predomislim pa stavim neku lep tj normalnu! :?Zefirra:...ma meni su tvoje ruke malo nejasne...

Banshee:ne mislim da je mislila na tvoju desnu ruku,izgleda nekako prelomljeno kao da nije tvoja![]()

I nije moja...nisam lepo procitala poruku,polako slepim od ovog ekrana! :shock: 8-)Banshee:ne mislim da je mislila na tvoju desnu ruku,izgleda nekako prelomljeno kao da nije tvoja![]()
e uopste ne proveljujem 

...e pa bice da je to...Lusy Lusy:Mislis li na mene?Kosa je vestacka,zakacena za moju ako si na to mislila.A namerno sam je stavila bas zato sto je takva i ne otkriva mene kakva zaista jesam u stvarnom zivotu...za ovaj virtuelni deo je sasvim dobra.Mozda se jednog dana predomislim pa stavim neku lep tj normalnu! :?
A tu ima vise osoba svi smo stali zajedno,pa ta leva ruka gledano sa nase strane nije moja,moja ruka je iza te sto se vidi!

Pipi Langstrumpf:Ako nije ruzan,znaci da mu je penis mali???!!!!!! Jel' tako ispadne logickim zakljucivanjem?
A,da, a ako ima KESH znaci da mu je mlohav? I mali?
Dakle: Najbolje primerke ogromnih funcionalnih penisa imaju siromasni ruzni studenti.
Naucih nesto na forumu!![]()

.. ali ne mogu da kazem da se nije desavaloZefirra:...ponekad i ruzni muskarci imaju harizmu koja nas zaslepljuje...

Marin55:Zamislite da imate muskaraca koji ruzan, ruzan ama da nema niceg lepog na njegovom licu, ali da ima dugacak penis i da dobro seksualno opsti.
Da li biste spavali sa jednim tako ruznim muskarcem?Zamislite na primjer lepotu Oliver Khana golmana Bayern minhena.