Da li biste spavali sa ruznim muskarcem

Zefirra:
...ma meni su tvoje ruke malo nejasne...
Mislis li na mene?Kosa je vestacka,zakacena za moju ako si na to mislila.A namerno sam je stavila bas zato sto je takva i ne otkriva mene kakva zaista jesam u stvarnom zivotu...za ovaj virtuelni deo je sasvim dobra.Mozda se jednog dana predomislim pa stavim neku lep tj normalnu! :?
A tu ima vise osoba svi smo stali zajedno,pa ta leva ruka gledano sa nase strane nije moja,moja ruka je iza te sto se vidi!

Lusy Lusy:
Mislis li na mene?Kosa je vestacka,zakacena za moju ako si na to mislila.A namerno sam je stavila bas zato sto je takva i ne otkriva mene kakva zaista jesam u stvarnom zivotu...za ovaj virtuelni deo je sasvim dobra.Mozda se jednog dana predomislim pa stavim neku lep tj normalnu! :?
A tu ima vise osoba svi smo stali zajedno,pa ta leva ruka gledano sa nase strane nije moja,moja ruka je iza te sto se vidi!
...e pa bice da je to...:D
...ma slike su cudo...na mojoj sam ja prekrivena aknama ali se ne vidi od osvetljenja...
...srecom sad ih vise nemam...gamad...:)

Pipi Langstrumpf:
Ako nije ruzan,znaci da mu je penis mali???!!!!!! Jel' tako ispadne logickim zakljucivanjem?
A,da, a ako ima KESH znaci da mu je mlohav? I mali?
Dakle: Najbolje primerke ogromnih funcionalnih penisa imaju siromasni ruzni studenti.
Naucih nesto na forumu! :lol:

Prvi zakljucak:
Sex je najjeftinija zabava za sirotinju :) :) :)
Zato se i stampaju od srednje skole kao loodi ;)

Drugi zakljucak: Gabori i debeli OBAVEZNO na forumima pitaju ljude sta im je vaznije: Unutrasnja ili spoljasnja lepota... Nadajuci se toj slamcici za koju se kane uhvatiti... A ogledalo ih nemilosrdno podseca na ono sto jesu! Gabori. Elem, jel treba cenjenom auditorijumu da dodam da su takve osobe uglavnom zle i pakosne? Ne trebam?
:)

Marin55:
Zamislite da imate muskaraca koji ruzan, ruzan ama da nema niceg lepog na njegovom licu, ali da ima dugacak penis i da dobro seksualno opsti.

Da li biste spavali sa jednim tako ruznim muskarcem?Zamislite na primjer lepotu Oliver Khana golmana Bayern minhena.

Zamislila... nema sanse da bi ni u mrklom mraku.... ne bi se ni raspitivala, a ni slusala o njegovom vrsnjaku....

Oliver Kan ti i nije bas primer za ruznog muskarca

Back