rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Moja slika stoji u profilu...Uostalom, ne vidim da bih po lepoti mogao da ocenim James-a. On je prosto faca. Sa druge strane, ona formula je primenjiva samo u zenskoj varijanti. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aleksa76:Da dam adresu ili?
zar josh nisi... sta chekash vishe?![]()
HELENA33:Aleksa76:Da dam adresu ili?
zar josh nisi... sta chekash vishe?![]()
Joooj...neprijatno mi je...sta ce reci komsiluk?
Moja slika stoji u profilu....
Slika u profilu?
Mzoe da se stavi slika u profil?
Ahaaam...idem po kaficu pa da vidim sve te silne slike!![]()
Aleksa76:HELENA33:Joooj...neprijatno mi je...sta ce reci komsiluk?
e pa nista od tebe onda kad zivish za narod...![]()
Ja do sada nisam upoznala nijednu forumasicu koja mi je bila ruzna... Barem fizicki... Sad, ruznoca duse je vec druga stvar... Ali i neka druga prica...
HELENA33:Aleksa76:HELENA33:Joooj...neprijatno mi je...sta ce reci komsiluk?
e pa nista od tebe onda kad zivish za narod...![]()
Ma nijee...nego...
Mzoes da dodjes oko 02h nocu/izjutra
Dobio sam proverenu informaciju da u to vreme spava i uvek budna teta Milka sa treceg sprata

)))))))))))))))))))Aleksa76:HELENA33:nije, nego ja kad dodjem nema spavanja nikom... si zaboravio gde si? pishesh na forumu bre!Aleksa76:Ma nijee...nego...
Mzoes da dodjes oko 02h nocu/izjutra
Dobio sam proverenu informaciju da u to vreme spava i uvek budna teta Milka sa treceg sprata![]()
HELENA33:Aleksa76:HELENA33:nije, nego ja kad dodjem nema spavanja nikom... si zaboravio gde si? pishesh na forumu bre!![]()
A da...forum...
Vidim nesto mi neobicno!

....vr`...rastamann:Ma jok, nisam ja baxuz, to je neka formula koju je uvideo mushki rod, ne ja kao ja...Ja sam sretjan bio
Ima tu josh dosta toga...Ono, avatari i slike iz loshih uglova, snimci iz p(t)ichije perspektive i te fore...
![]()
A sada madjionichar...Ovo postaje...OVO!
![]()
Ahahahaha...Dakako madjionichar velemajstor...)))))))))))))))))))
....

ne, samo sam skontaoalya:Jel su se Aco ili Baso logovali pod tvojim nickom.... :shock:
NatasaNatasa:Mislim da parafraziraš bezveze ... ti nisi shvatio poentu .... Tebi je samo izgleda u glavi da dokažeš da je nama veličina penisa najbitnija .... i opet ću reći ''ne kaki'' ...
kh ... 48 - 48,5 ...khm.rastamann:44-44.5, zavisi od kalupa...
Brutalno savrseno ... 8-)rastamann:Ma jok, nisam ja baxuz, to je neka formula koju je uvideo mushki rod, ne ja kao ja...Ja sam sretjan bio
Ima tu josh dosta toga...Ono, avatari i slike iz loshih uglova, snimci iz p(t)ichije perspektive i te fore...
![]()
![]()
...de si kolega..krsh...rastamann:Ahahahah....Praksa pokazala da shto bolja riba stavljena kao avatar, veci krsh u RL. Isto vazi sa sexipil...))))
Obrnuto proporcionalno....
rastamann:Ma jok, nisam ja baxuz, to je neka formula koju je uvideo mushki rod, ne ja kao ja...Ja sam sretjan bio
...svaka cast...aaaaa....jok Rasto...ovo lici na neku definiciju koja se ne moze promeniti...obrnuto proporcijalno ali ne i tako definisano,zapecaceno! 8-)rastamann:Ahahahah....Praksa pokazala da shto bolja riba stavljena kao avatar, veci krsh u RL. Isto vazi sa sexipil...))))
Obrnuto proporcionalno....