Da li biste spavali sa ruznim muskarcem

A zasto sam smesna....zato sto sam napisala, da nebi mogla da budem sa nekim ko mi nije bar malo simpatican i sladak na izgled....

Stvar pojedinca....ti ako mozes, da budes sa nekim ko neispunjava neke tvoje kriterijume ( tu spada i izgled )...super...

Mozda sam se zaista malo bezobraznije izrazila...ali opet i nisam....bila sam iskrena... ;)

rastamann:
Aman bre, nisi ispala glupa ni smeshna, nego mi je smeshno to da uvek kako je neko pomenuo lepotu i nekakve standarde (bar ovde na forumu), ispostavilo se da je bgro :)

I sta time zelis, da kazes.... :confused: ispostavilo se, da sam ruzna?... :confused: ajd kako si to zakljucio....ajmene....hah..zbog iskrenosti...

Ma ajd zivi u uverenju, da sam nacisto dlakava, debela, ruzna u facu.....a kako bi se iznenadio u RL.... :lol:

SANDRINAbg:
I...jel' prevari neku? :lol:

Men' se cini da su ove devojke sto su sada tu, sasvim ok...ali ja sam tu tek par dana...dosla sam tek kada sam raskinula sa onim mojim...do tada, nisam imala ni vremena, a ni radoznalosti...al' 'ebi ga...sve dodje na svoje :roll:

Uglavnom, za sada mi se dopada i sto je najvaznije, meni malo i pomaze, ovo ludovanje ovuda... :lol:

Eto, isto, slika i prilika... Kako je to tacno.
Sretno Sandra. Life is good. Look at the alternative.

Pretim...? Jok...svasta.....a sto bi nahebala... :confused: Pa nije James ruzan...heh....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_26.gif

Back