Da li biste radije voleli ili bili voljeni?

inace sma prsla....2 puta mi stiglo od onog rezervisanog hotela da ne mogu da mi obrade karticu, tjah oni poslali bookingu, booking meni da azuriram podatke kartice. ne primaju electron, samo kreditnu, a ja kreditnu nemam, imam dinarski tekuci i electron. i izgleda da ne cu biti u onom hotelu koji sma ulovila. :evil: ybt...rusi odma proveravaju kartice.

imam qurac..nemoj da me nerviras i ti...ve cme drugarica iznervirala sa tim da ja imam para....valjda sto putujem, a ona ne kapira kako ja putujem, na kraju cu zavrsiti u kaspuli 93 evra za 7 noci (ne pitaj me sta je to)...hostel kapsula. :zcepanje: jedino ako mi par dana pred put ne uleti neka pametna ponuda do 150 evra, pa da ne stignu da provere karticu. ove kapsule su bez kreditne kartice.

- - - - - - - - - -

Ma gde ces sad u rusiju,vidi koja je frka

ja htela ili ne imam avionsku kartu. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

zabole me i da padne bomba. a taj moj prvi hotel je bas kod metro stanice na kojoj ej bio teroristicki napad.

meni se emocijo uopste ne depada ovaj ton :( verovatno se radi o finoj porodici, ljudi uglavnom i jesu dobri, sem onih desetak procenata psihopata, ali prave greske sto iz straha, sto iz neznanja, sto iz pogresnih roditeljskih modela koje su mozda bez rezerve prihvatili. sve se to daa razgovorom ispraviti;
gde ima ljubavi, nadje se pre ili kasnije i resenje.

Ne mogu da spojim ljubav sa potezanjem oružja na voljene osobe.

Samo je na forumu lako odreći se sopstvenog deteta.
Mislim da su ljudi u stanju da pomere planine zbog njih i da je tačna i itekako ljudska sentenca starih Latina koja kaže da "ljubav i mržnja menjaju lice pravde". Čak i u popularnoj kulturi, većina nas je čitala i razmišljala kasnije o knjizi Sve o Kevinu. Mišljenja sam da većina ljudi pravi greške i da svi mi spadamo u tu većinu a šta nam je spakovano u detetu je pored našeg truda i biološko pitanje i pitanje okruzenja. Ne kaze se bez razloga it takes a village to raise a child.

Ja ne smatram da je jedini način iskazivanja ljubavi davanje materijalnih dobara, tako da nisam ni mislila da ga se odreknu. Ne vidim zbog čega se oni i nakon toga ne bi mogli voleti kao i do tada.

Šta bi bilo da sutra ti roditelji padnu u postelju i bude im potrebna dugogodišnja stručna nega?
Pa cena tog stana bi se lako na to potrošila. Ili misliš da će ih taj sin i snaja negovati?

Ko hoce neguje ko nece nadje izgovor.
Cu mnogo dnevnih obaveza, pa sta? Valjda onda jedva cekas poljubac i zagrljaj svog muza, da se ususkas pored njega u krevetu i caskate.
Ko hoce da voli, taj uvek nadje vremena za ljubav.

Tacno bi se upucala u glavu da me ne poljubi tri dana...:bum:

ma razumem te
samo zvučiš automatski kao neki aparat sa snimljenim glasom koji daje uputstvo kako da platiš parking

znaš zašto?
zato što nikada ne sagledaš širu sliku. nije ono što ti praktikuješ reper za ostatak sveta.

Em.
Šta bi bilo da sutra ti roditelji padnu u postelju i bude im potrebna dugogodišnja stručna nega?
Pa cena tog stana bi se lako na to potrošila. Ili misliš da će ih taj sin i snaja negovati?
Kako molim,.. pa kako ste ih vaspitali ??

PerfectOne

znaš zašto?
zato što nikada ne sagledaš širu sliku. nije ono što ti praktikuješ reper za ostatak sveta.
:kpozdrav:
Skoro svi ovde imaju svoje kalupe,.. ni š od šire slike,..

Pa tu decu, u koju sumnjate da su nehumani i nepodobni
ograđujem se ako je potrebna stručnija pomoć,.. ali zašto sumnjati unapred ?
sa kojim pravom i sa kojim "reperima" ???

ps: Izvinite, me na kašnjenju bio sam zauzet

Kad bi neko samo jednom uperio pištolj na mene ne bih mu više verovala.Ali to sam ja, nismo svi isti.
Razumem da nekome to nije dovoljno da mu probudi sumnje.:bye:

Kad bi neko samo jednom uperio pištolj na mene ne bih mu više verovala.Ali to sam ja, nismo svi isti.
Razumem da nekome to nije dovoljno da mu probudi sumnje.:bye:

OK, nisam to pročitao,.. :rumenko: ,..
ali ima tu još sto stvari,.. ugovor o izdržavanju,.. ali sada sam već u off-u.

Taj problem je inače češći po selima,.. (u tradicionalnim sredinama), ali sve je to život,.. pa i taj 'incident sa pištoljem',..
Budemo li tako posmatrali stvari ( sa neoprostive tačke gledišta) nećemo stići dalje od "tradicionalne" sredine.

OK, nisam to pročitao,.. :rumenko: ,..
ali ima tu još sto stvari,.. ugovor o izdržavanju,.. ali sada sam već u off-u.

Taj problem je inače češći po selima,.. (u tradicionalnim sredinama), ali sve je to život,.. pa i taj 'incident sa pištoljem',..
Budemo li tako posmatrali stvari ( sa neoprostive tačke gledišta) nećemo stići dalje od "tradicionalne" sredine.

Zašto misliš da je moje razmišljanje druga krajnost, pa nisam rekla da mu treba uraditi to isto.Samo da se ne može to smatrati zanemarljivim,sitnim incidentom.

Лепо.
Никад ти се није десило да уђеш у везу са неким с ким си се неко време дружила и познавала? На почетку ти је деловао као добар другар али се временом развила емоција и осећај привлачности.
Сама чињеница да је био доступан кроз дружење умањује осећај жудње али увећава поверење, сам однос је стабилнији и заснован на неким вредностима које неминовно дају на трајности односа.
То би био један при

Разумем ја твоје потребе. Моја природа је , такође, стремила односима какве описујеш. Али сам у основи тежила стабилности и трајности па сам се оканула таквих демонских привлачности. Једноставно су ми доносиле више штете него лепог.

U zivotu ne. Imam gomulu drugara, ali nikad se s njima nisam, d'izvines, tucala.

Boldovano :lol:...sta da ti kazem, gorecu u pakulu.

Tvoja priroda nikad, ama ni blizu nije bila mojoj. No, ne se sekiraj, ides u raj, i imaces vise koristi no stete. To je inace presudno u osecanjima, mislim korist.

Back