DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.983
Oni nam salju muskarce umesto zena.fina deca
taman da zenimo neke odavde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni nam salju muskarce umesto zena.fina deca
taman da zenimo neke odavde
jeste sns onanistima ce da bas te lepe da saljuali da nema lijepih gankinja je bullshit
Klevećanje! Punim gasom u golotuki ćestiti narod.Gana je na 25 mestu u svetu po zaraženosti sa HIVom
GANA PROPALA!!
mnogo je gore biti hrvat pozitivan pa sta ce zive ljudi
aids se svakao ne prenosi vazduhom
Ili levičar aftošoven neonacista.Srbija je jedina zemlja u Evropi u kojoj je desničar "antirasista" i ostalo. Beznadežan slučaj, ni ne čudi ovo odobravanje nigerifikacije.
Potvrđujes da si nenormalanSvi znamo koliko u Srbiji ima neozenjenih.
Vodi ih kućiVidim mnogi su besni zbog dolaska 100.000 crnaca iz Gane
A sta npr ako zatrazimo od Gane da nam posalje 100.000 crnkinja ili lapo lapo?
Ne
Papando šta?papandopulo, da ti se ne sviđa tamna put to razumijem, ali da nema lijepih gankinja je bullshit
https://www.google.com/search?clien...wIHHVXFHGsQtKgLegQIDhAB&biw=360&bih=697&dpr=2
Now you're talkingSvi znamo koliko u Srbiji ima neozenjenih.
Vidim mnogi su besni zbog dolaska 100.000 crnaca iz Gane
Piram za druga @Alter_Ego_
Da li bi ste to podrzali?
autorska
ja znam ovde ganca, naocit tip, jak i vredan, samohrani otac! - zasto on nije priveo tako neku manekenku cije slike nam lepe ovde? sns sekta vas laze, aljek i marko su uzeli pare od sorosa da upropaste srbiju... mislim, ko je lekar i bio bi human, neka ide tamo, pa neka ih leci, ali ovo stvarno nema smisla, ... pa sta ce da rade toliko njih u srbiji, ste normalni? su neke skole zavrsili po gani? nema sansi! samo ce pasti na teret budzeta i zdravstvaOni nam salju muskarce umesto zena.
Levičari, iliti najgora vrsta istih - shitlibs, vole imigrante.Ili levičar aftošoven neonacista.
hiv virus napada imuni sistem, tako da zarazeni su skloniji oboljevanju od drugih virusnih i bakterijskih infekcija. za pocetak.
a jeste normalni vi sto ucite zensku decu da se ne udaju za momke na seluPotvrđujes da si nenormalan
Vodi ih kući
Ne
To ti misliš. Kad ti zapate HIV po zemlji ništa više nije sigurno, dovoljno je da ode kod npr. zubara pre tebe, ne sterilizuju dobro instrumente i ti si ga ugasio.ako ne stupas sa crncima u seksualne odnose nema opasnosti
a ja nemam nameru
Svi znamo koliko u Srbiji ima neozenjenih.
Vidim mnogi su besni zbog dolaska 100.000 crnaca iz Gane
Piram za druga @Alter_Ego_
Da li bi ste to podrzali?
autorska
To ako uzmeš u obzir samo zvanične brojke. Pošto Gana nije neka uređena i transparentna zemlja, sigurno je xy puta gore. Uz to, većina ih ima genitalni herpes i ko zna kakve još boleštine.Црнкиње?
Па да играмо руски рулет?
Мсм..знам ја да је теби све руско блиско срцу, па и рулет,
али....тамо 2 % становништва има сиду,
тако да ће међу тих 100 000 гањанки бити 2000 носитељки вируса.
Crnca nisam, crnkinju jesam. Miriše na bazoka žvaku. Više se osećaju balkanuše.Ljudi, da li ste vi svesni da se oni osećaju malo jače? Koliko vas je ebalo nekog crnca ili crnkinju?
I pišu u gani da su na pragu rešavanja side i hepatitisa u celoj zemljisve ce da ih posalju Za srbiju, marko i aljek su dogovorili sa sorosem da to naplate mozda i 100 miliona u svoje privatne dzepove
Crnca nisam, crnkinju jesam. Miriše na bazoka žvaku. Više se osećaju balkanuše.
eto, kome nije jasno kako ce da rese problem, taj je glupI pišu u gani da su na pragu rešavanja side i hepatitisa u celoj zemlji![]()
Vrv zavisi od podneblja, i još par parametara. Ove što su bile pod špancima nisam provalio ništa neugodno.Balkanuša ima raznih, i koje se osećaju i koje ne, ali kad god sam bila blizu nekog crnca ili crnkinje, polsednji put pre 2 dana, cela prostorija se oseća drugačije, i kad priđu.. I u Parizu sam bila u istoj sobi sa jednom crnkinjom 5 dana... jedva sam čekla d izađe iz sobe da proluftiram