Da li biste podrzali stranku starosedeoca Srbije?

Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.

Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...

Kada ce na red za pomoc doci starosedeoci Srbije?
Која је квалификација за староседеоца?

Много је овде досељавања и одсељавања, процес који сада лако пратимо јер постоје документи, а сељења је свакако било и раније.

Која је квалификација за староседеоца?

Много је овде досељавања и одсељавања, процес који сада лако пратимо јер постоје документи, а сељења је свакако било и раније.
Da se ne vodi kao izbeglica i ne sisa pomoc i fondove.

Moj program je materijalna podrska svim starosedeocima Srbije a ne samo izbeglicama koje to vise i nisu.

Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju, kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...

de ces vecih starosedelaca od dodare i stevandica... oni su tu u srbiji jos od kosovskog boja i brinu za srpstvo sa varljivim muratom koga ce da preobrate za svoje cisto srpske ciljeve samo li im daju jos dva mandata :hahaha:

Moze to da se uradi , a da ne bude pomoc nego olaksica....ionako se najvise muva na olaksice,takoje CIA shebavala Srbiju , vidis sta je ostalo....

Tako da to moze da se resi totalno drugacije, preko olaksica.

A sto se tice kvalifikacija, recimo za Svajcarsku postoji na jednom mestu , nego Svajcarci to ne koriste pa ne znaju , uslov je da su ti oba roditelja rodjeni u Svajcarskoj i da naravno svi , ukljucujuci i podnosilac ima drzavljanstvo Svajcarske..tako da bi to mogli da prepisemo od njih , uslov za starosedeoca je da su oba roditelja rodjena u Srbiji , i podnosilac takodje i da imaju svi drzavljanstvo....

Ja mislim da bi to bio dobar potez, ne zato sto su starosedeoci nesto bolji , ne zbog toga, nego zato sto bi tu mogao da bude poligon za nesto sto nije srpski patriotizam, nego stvarno patriotizam, a ne cankoliza i dupeuvlacenje za licnu korist...

Druge neke ideje, tipa gradjanska stranka, to nema sanse, kad su svi seljaci...a plus sto se u Srbiji shvata sve kao ako imas moc tek onda imas pravo da se ispoljavas, ne pre toga, jedini izuzetak su romi....oni imaju pravo da seispoljavaju i kad nemaju moc, ali svi ostali ne...
Gradjanin, intelektualac, ma hajde, mrsh....to ti odmah sleduje u Srbiji..

Drugo je kad se gradjanin shvati kao zitelj grada e onda se crkava ceo zivot samo da bi se neka devojka udala na zvezdari ako je iz kaludjerice...da napreduje....

Ako će proterati porodice Šešelj i Vučić u Sarajevo i Čipuljiće, podržao bih.

kao nesbrin nisi adekvatan za takve teme koja je inace glupost par exelans

kao svakom nesrbinu trn u oku su ti prognana lica
Rat je zavrsio 1995. godine, svi dobili zemlju,
NE LAZI! NIKAKVU ONI ZEMLJU I KUCU NISU DOBILI !
kuce, stanove i danas dobijaju materijal za gradnju, kuce itd...
sram te bilo nesrbine sto lazes
mozes prognana lica da poljubis u ....

Stranka starosedeoca.
starac-sa-stapom-1600x960.jpg

Back