Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su bile dobre ribe zasto da ne,ako je svato.ebac nije za mene.Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
nije bitno sto je prije bilo ako se zavolite.Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
Шта је дефиниција добре рибе? Ону коју би и ти креснула, или што би други?Ako su bile dobre ribe zasto da ne,ako je svato.ebac nije za mene.
Lepa,kulturna,negovana devojka..Шта је дефиниција добре рибе? Ону коју би и ти креснула, или што би други?![]()
Sta te zbunjuje?Volim ljude koji imaju ukusa.Интересантно
![]()
Te su ti najdosadnije u krevetu.Lepa,kulturna,negovana devojka..
Укуси су различити.Sta te zbunjuje?Volim ljude koji imaju ukusa.
nemam iskustva osim sa sobom,pa ne mogu da komentarisem.. ali poenta mi je valjda ocigledna?Te su ti najdosadnije u krevetu.
Јеси ли досадна сама себиnemam iskustva osim sa sobom,pa ne mogu da komentarisem.. ali poenta mi je valjda ocigledna?
Укуси су различити.
pa zene vole zrelost i iskustvo,muskarci se pale na nevinost..Елем, не могу да говорим у име жена, шта је преференца, али из мог искуства, искуство је оно што жене желе. Да виде неког ко је невин, прва помисао је да је геј, болестан и да му нешто фали.
Што се жена тиче, боље ваљда што мање и да су све озбиљне везе, а ако нису, то пусти неком другом коме тај промискуитет не смета (обично будала).
ahaЈеси ли досадна сама себи![]()
pa ne znam koliko je ocigledna, pojam lepe, kulturne,negovane devojke oznacava snobizam. Tipa ne ume da se zeza, opusti, da se "uprlja", hladna i stalno prica o preparatima za kozu na biljnoj bazi i ruskim klasicima. Umes li da zamislis seks sa takvom devojkom iako si zensko?nemam iskustva osim sa sobom,pa ne mogu da komentarisem.. ali poenta mi je valjda ocigledna?
pa otisao si u krajnost,jedno ne mora da iskljuci drugo.. samo sam htela da kazem da bi mi se ukljucio alarm da vidim spisak bivsih bez pola zuba,neurednih ili sl,eto ugrubo.pa ne znam koliko je ocigledna, pojam lepe, kulturne,negovane devojke oznacava snobizam. Tipa ne ume da se zeza, opusti, da se "uprlja", hladna i stalno prica o preparatima za kozu na biljnoj bazi i ruskim klasicima. Umes li da zamislis seks sa takvom devojkom iako si zensko?
ma druze nije ona gresila, vole zene seks koliko i mi, mozda i vise, nego je pitanje koliko je ona pogodna za tebe u smislu da udjete u monogaman odnos. I nema to veze sa tvojim samopouzdanjem u smislu da verujes i ludo verujes da si joj najbolji, nego sa njenim senzibilitetom i duhom da proba, istrazuje, iskusava. Kada ce joj ta monotonija monogamije dosaditi?Ako bi ta osoba priznala pre sveha sebi da je grešila ja bih je prihvatio sa takvom prošlošću. Ali ako bi govorila da je sve to bilo ok onda ne bih.
ti to nazivas greskom a neko drugi zabavljanjem.Ako bi ta osoba priznala pre sveha sebi da je grešila ja bih je prihvatio sa takvom prošlošću. Ali ako bi govorila da je sve to bilo ok onda ne bih.
pa dobro, zene se generalno sredjuju i vode racuna o sebi u tom smislu, nije to neki rizik.pa otisao si u krajnost,jedno ne mora da iskljuci drugo.. samo sam htela da kazem da bi mi se ukljucio alarm da vidim spisak bivsih bez pola zuba,neurednih ili sl,eto ugrubo.
dok im ne udjes u kucu i vidis kako zive,pocela sam da mislim da su muskarci uredniji.pa dobro, zene se generalno sredjuju i vode racuna o sebi u tom smislu, nije to neki rizik.
Kakve su to sad predrasudeTe su ti najdosadnije u krevetu.