- Poruka
- 357.421
Ili bi štekovali milion dolara i nastavili da radite ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podesila bi sebi i onako kako ti odgovaraHm, nastavila bih da radim ali od kuće i ne puno radno vreme.
Da, baš tako, onako sebi potaman! Eh, puste želje!podesila bi sebi i onako kako ti odgovara
nikada se ne zna..poželi,možda ti se i ostvariDa, baš tako, onako sebi potaman! Eh, puste želje!
sa Havaja u zagrljaju nekog zgodnog baje, pa da šefica svisne od mukeMomentalno.
I poslala šefici veštici razglednicu sa Hawaii-a
Ali ništa punišić, njen je takav, nego samo baja- baja.sa Havaja u zagrljaju nekog zgodnog baje, pa da šefica svisne od muke
Da, možda se Čudo dosađuje.nikada se ne zna..poželi,možda ti se i ostvari
Dam ti broj ujne i brata pa nek ti isprovodadžišu nekog (ja nikad ne bih na Havaje, samo hladovina)sa Havaja u zagrljaju nekog zgodnog baje, pa da šefica svisne od muke
To za Lule , bwe...njoj trebaju Havaji i zgodan baja da nervira šeficu, + milion dolaraDam ti broj ujne i brata pa nek ti isprovodadžišu nekog (ja nikad ne bih na Havaje, samo hladovina)
Ne bi isao 5 dana za redom na posao...oni ce sami da mi daju otkazOdmah otkaz, i za duplo manje pare
Trošio i nastavio da radim. Inflacija je nije to ono što je bilo da si nešto obezbeđen sa tom sumom. Pošto sam svoj gazda i generalno imam sve slobode da se uspavam, ne dođem i odem na odmor kada poželim, neka samo kaplje a milion bih već zbrinuoIli bi štekovali milion dolara i nastavili da radite ?
i to je pametna varijanta dugorocno gledajuciNiti dao oktaz, niti štekao - uložio u tekući biznis.