Da li verujete ljudima?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veoma malom broju ljudi. Na prste jedne ruke. Danas su svi prevrtljivi, nesigurni, izopačeni. Nikad ne znaš, na čemu si. Samo se sutradan, iznenadiš od osobe, kojoj, ne da si verovao, nego ti je bila, jedna od najdražih i najbitnijih u životu. Tako da... :ne:

Nije to laka stvar.Brat mi je a moram priznati da je zlo!Gde ces gore?
Ja igram posteno,ali kada vidim da druga strana zlo momentalno je kraj.Nisi im lose ucinio,stavise pomogao 100 puta i jos te gleda ono cinicno.Raspad sistema.Verujem da sam samo jedan od mnogih.Ali eto pricnam posteno javno.To je sramota ali ne mozes nista promeniti.
I sta onda ocekivati u drustvu?Nekome verovati?Rodjeni me se ne seti a gde drugo.
Zato kazem surovo jeste ali moras se izolovati.Sto opet nije mudro ali bolje se prodje ipak.
Нзм.
Да од куће не носим спокој и поверење...чини ми се да би био скроз други човек.

A ne znam sta bi ti rekao.Ja najebem uvek.Da izvines.Poznam 20/30 samaca dobro i svi su sebicni,cinicni,bezobrazni,nadrkani.Cast izuzetcima kojih svuda ima.
Neznam zasto je to tako.A ima zena i u brakovima trpe isto...ali ne razvode se.To je jos gore.
mislim da to nema veze da li je netko sama ili nije, više je stvar osobe i karaktera

mislim da to nema veze da li je netko sama ili nije, više je stvar osobe i karaktera
E dobro hvala na sugestiji.Znaci takvi samci i da nisu samci bi u zajednici kvarili drugu osobu jer im karakter los?Mislis ne bi sebi dosli?A u pravu si ti.Ja funkcionišem i sam i u vezi isto ovako.Loš karkter je onda bolje sam da živi.
Pa kakav je karakter neko ko ne želi da deli u životu?
Izađe sam na piće,sedne popije sebi plati i kući ide.Pa na posao.Pa u krug opet sam luta.Da li je to bolest,?
Ok ne moraš nikome verovati ali socjalizacija je ipak potrebna ljudima ako se slažeš.Npr ja volim otić i u dubravu i črnomerec(ako si iz Zg)svuda imam prijatelja.Šta fali.Kad te zajebu ćao zdravo.Ali da se zatvaraš i sve nešto sam oko sebe meni to nije normalno.

E dobro hvala na sugestiji.Znaci takvi samci i da nisu samci bi u zajednici kvarili drugu osobu jer im karakter los?Mislis ne bi sebi dosli?A u pravu si ti.Ja funkcionišem i sam i u vezi isto ovako.Loš karkter je onda bolje sam da živi.
Pa kakav je karakter neko ko ne želi da deli u životu?
Izađe sam na piće,sedne popije sebi plati i kući ide.Pa na posao.Pa u krug opet sam luta.Da li je to bolest,?
Ok ne moraš nikome verovati ali socjalizacija je ipak potrebna ljudima ako se slažeš.Npr ja volim otić i u dubravu i črnomerec(ako si iz Zg)svuda imam prijatelja.Šta fali.Kad te zajebu ćao zdravo.Ali da se zatvaraš i sve nešto sam oko sebe meni to nije normalno.
slažem se postoje neka duševna stanja koja trebaju liječenje ali to je već drugi dio priče. I da, takav samac bi u nekoj zajednici vjerojatno napravio "žrtvu" osobe s kojom živi u zajednici ili čak čitave obitelji (primjer alkoholičari, narkomani isl)...
Socijalizacija je normalna u životu ali isto tako niti samoća nije nužno loša. A ovo za prijatelje, ne ograničavaj se na jedan grad, prijateljstva su i na puno većim prostorima :zkez:

Verujem svom sudu o nečijim delima, baš o tome i postavih temu, samo na LjiSu, u tom kontekstu.

Ljudi rade ono što su, ono što misle da treba, ali i ono što ne misle ali je jače od njih. I to je jedino što me zanima. Upoređujem rečeno sa delima. Reči dođu i prođu, ako se na to misli. Znači, reči su mi onako samo orijentir, ništa više.

A ako nađem da je neko pouzdan onda dozvolim približavanje, no donekle. Nepouzdane osobe gledam da eliminišem. Važno mi je da imam posla sa ljudima koji imaju jasnu strukturu i na koje se može osloniti.

Ne verujem više ni sebi.
Kad me je rođena sestra izdala, šta dalje. Ali zato imam prijateljicu iz detinjstva koja me nikad nije razočarala i koju obožavam jer je plemenito, prekrasno biće, pomaže svima iako joj je jako teško da ide kroz život. Neobično je da ona, koja je toliko dobrog učinila, i toliko razočarenja doživela, i dalje veruje u ljude.
Olja :heart:

lik ladno snima dronom šta radimo, ha, ha.jpg
Evo, znači neko nas snima dronom, ja ga fotkam:lol:
Ne znam šta će da kaže supruzi koja je btw ono, baš, baš :ok:
I šta mu to sve treba? :confused: "Ljudska posla", i veruj im:roll:

Back