Petar_Petrovic
Veoma poznat
- Poruka
- 14.643
"Ko voli da radi,o glavi mu se radilo"Sve radoholicari.
Ja ne volim da radim, al moram jbg. Nasla bih milion nacina da iskoristim vrijeme bez posla.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ko voli da radi,o glavi mu se radilo"Sve radoholicari.
Ja ne volim da radim, al moram jbg. Nasla bih milion nacina da iskoristim vrijeme bez posla.
Pravi autošovenAmeriku
Tako sam i ja pre mislila da je posao pakao, dok nisam radila ono što volim i shvatila da nema osećaja koji čini da se osećam više živom
Pa sam skroz naskroz shvatila ono rad je napravio čoveka. Rad jeste napravio čoveka kao koncept
Nije stvar u tome da recimo ja mrzim svoj posao. Da imam 35 vjerovatno bih razmisljala drugačije. Sad samo zelim da budem slobodna od zvona budjenja ujutru,da se bavim stvarima koje sam čitav život ostavljala za nekad poslije..Teško je nekome ko mrzi svoj posao i preko toga svoj život da objašnjavaš takvu tezu.
Kao što je teško nekome zaglavljenom u toksičnim odnosima i sa jako lošim iskustvima da pričaš o lepoti odnosa.
Тешко је и нама са 55 година. Леп ми је посао, али ово устајање на звоно, стварно ми је досадило...доста сам радила, 30 година скоро, сад може милионче.Teško je nekome ko mrzi svoj posao i preko toga svoj život da objašnjavaš takvu tezu.
Kao što je teško nekome zaglavljenom u toksičnim odnosima i sa jako lošim iskustvima da pričaš o lepoti odnosa.
Ето. У истом тренутку исти одговор...Nije stvar u tome da recimo ja mrzim svoj posao. Da imam 35 vjerovatno bih razmisljala drugačije. Sad samo zelim da budem slobodna od zvona budjenja ujutru,da se bavim stvarima koje sam čitav život ostavljala za nekad poslije..
Ne bi ni bilo dosadno ni sekundu. Toliko stvari ima za koje uz posao nemam vremena.
Nije stvar u tome da recimo ja mrzim svoj posao. Da imam 35 vjerovatno bih razmisljala drugačije. Sad samo zelim da budem slobodna od zvona budjenja ujutru,da se bavim stvarima koje sam čitav život ostavljala za nekad poslije..
Ne bi ni bilo dosadno ni sekundu. Toliko stvari ima za koje uz posao nemam vremena.
Тешко је и нама са 55 година. Леп ми је посао, али ово устајање на звоно, стварно ми је досадило...доста сам радила, 30 година скоро, сад може милионче.
Нећемо, ми смо добле...Tačno će me izbosti kao Cezara svojevremeno
Naravno, pričam iz mog ugla, sa 55 ću i ja verovatno više voleti da odem na neki čamac i pijem vino
Čitam dobile pa kontam puuuu koji maler, moderaciji se dijeli po milionče a beba svoju traku okačila o klinНећемо, ми смо добле...
Нисам ја те среће, моја бебоČitam dobile pa kontam puuuu koji maler, moderaciji se dijeli po milionče a beba svoju traku okačila o klin
Slično sam negde pročitala, poznat mi je taj stav.Naravno da ne bih radio više, prezirem rad, ne rad kao takav, sam po sebi, već rad kojim moraš obezbeđivati sebi život, to je život roba.
u sustini ti 1 milion nije dovoljan jer samo da kupis jedan stan ode ti pola novca.Ili bi štekovali milion dolara i nastavili da radite ?
Teško je nekome ko mrzi svoj posao i preko toga svoj život da objašnjavaš takvu tezu.
Mislim da je nekako kod nas u kulturi mišljenje da posao mora nužno da se mrzi, šef da se pljuje, kolege ogovaraju. Što nije tačno. Ja lično svoj posao nikad ne bih ostavila, a dva posla radim (ja sam hobi pretvorila u "posao") i uživam svaki minut. Ok, ima i teških stvari, ali svi misle da foliram kada ovo izjavim. Jer u Srbiji moraš da mrziš svoj posao.
naravno da bi radio, nije to neka lova da se opustisIli bi štekovali milion dolara i nastavili da radite ?
Ili bi štekovali milion dolara i nastavili da radite ?
Sve radoholicari.
Kod mene je do godina. Sve ostalo je ok,ali brate da se može nekako malo ranije u penziju. Dobro bi mi došlo to milionce.Lepo je raditi...ali raditi sa uzivanjem i ono sta volis.
Rad za platu i rad zbog straha od buducnosti je nekome navika a nekome muka, zavisi od posla i od okolnosti, kolega, plate, porodicnih obaveza...
kupiš stan u BW i rentirašu sustini ti 1 milion nije dovoljan jer samo da kupis jedan stan ode ti pola novca.
tako da bih sigurno nastavio da radim ali verovatno smanjenim tempom.
A trenutno od coveka pravi konja...Tako sam i ja pre mislila da je posao pakao, dok nisam radila ono što volim i shvatila da nema osećaja koji čini da se osećam više živom
Pa sam skroz naskroz shvatila ono rad je napravio čoveka. Rad jeste napravio čoveka kao koncept