gost 382909
Domaćin
- Poruka
- 4.665
Joj od sad si mi najbolja drugarica!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a prirodu da mu menjam ne mogu

Uu svakoo dobaa grr
E brate, traume od konja imam od kako je jedan pokušao da me ubije. Možda bi bilo bolje da se obratiš Regini, ona sa njima voli da bleji.. al' slušaj, pokušaću, neka vajrles provodadzija da budem.
- - - - - - - - - -
Kakve su to zrele šargarepe?![]()

pa to samo forumasi odredjenog roda i godina imaju,ono kad narastu pa su taman za branje pa dodje konj pa ih smaze![]()

Jesi ti gledala Čarobni autobus? Pa kad je onaj mali jeo šargarepu svaki dan pa ponarandžastio na kraju? Msm da mu kosa i pre toga bila narandžasta. E kad poprime boju od tih zrelih šargarepa, dođu oni sami po zeleni brokoli, ne sekiraj se ti ništa.![]()

) A htela sam da budem muško da bih mogla da idem u vojsku. Posle sam saznala šta duga znači, kao i da u vojsku primaju i žene. Al' ako je do duge, tu pomoći ne mogu..
smrc...

Jesi ti gledala Čarobni autobus? Pa kad je onaj mali jeo šargarepu svaki dan pa ponarandžastio na kraju? Msm da mu kosa i pre toga bila narandžasta. E kad poprime boju od tih zrelih šargarepa, dođu oni sami po zeleni brokoli, ne sekiraj se ti ništa.![]()