Da li biste dali osobi iznad VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E brate, traume od konja imam od kako je jedan pokušao da me ubije. Možda bi bilo bolje da se obratiš Regini, ona sa njima voli da bleji.. al' slušaj, pokušaću, neka vajrles provodadzija da budem.

- - - - - - - - - -

Kakve su to zrele šargarepe?:eek:

pa to samo forumasi odredjenog roda i godina imaju,ono kad narastu pa su taman za vadjenje pa dodje konj pa ih smaze:hahaha:

pa to samo forumasi odredjenog roda i godina imaju,ono kad narastu pa su taman za branje pa dodje konj pa ih smaze:hahaha:

Jesi ti gledala Čarobni autobus? Pa kad je onaj mali jeo šargarepu svaki dan pa ponarandžastio na kraju? Msm da mu kosa i pre toga bila narandžasta. E kad poprime boju od tih zrelih šargarepa, dođu oni sami po zeleni brokoli, ne sekiraj se ti ništa.:lol:

Jesi ti gledala Čarobni autobus? Pa kad je onaj mali jeo šargarepu svaki dan pa ponarandžastio na kraju? Msm da mu kosa i pre toga bila narandžasta. E kad poprime boju od tih zrelih šargarepa, dođu oni sami po zeleni brokoli, ne sekiraj se ti ništa.:lol:

jbt htedoh da kazem nisam al mi nesto poznato:think:
u sv slucaju plasim se da je ovaj poni ipak rasto ispod duge:sad2::lol:

Kad sam bio mali devojčurak, mene slagali da kad prođeš ispod duge postaneš muško... i ja se napržim k'o mlad majmun i jedva čekala kišu i jurila tu šugavu dugu k'o budala ( jednom sam i zalutala tako :() A htela sam da budem muško da bih mogla da idem u vojsku. Posle sam saznala šta duga znači, kao i da u vojsku primaju i žene. Al' ako je do duge, tu pomoći ne mogu..:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back