sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.245
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako smesno zvuci.
Odakle su, ja ne znam, i Grci su s primorja, pa nisu onolko crni i Norvezani imaju more pa.. A je l si mislio sto su u pustinji? Ili neku povezanost sa naftom i derivatima? Ili si mislio da su garavi i prljavi ?

Ponekad ni sama ne znam s kojom namerom pisem, lepo rece filozofer onomad i tako to.

Srpksa nacija nestaje zbog toga sto se deca ne radjaju-nema beba,nema ljudi,nema nacije??
I ovo je tako Hitlerovski.
Elem,stvarno retko covek upozna,da se tako izrazim, normalnog pripadnika romske nacionalnosti-ili zive jadni u blatu,i sve sto sa tim ide,ili zidaju kuce sa orlovima i imaju zlatne zube.
Није тачно. Срби су у прошлости били изузетно цењени у Европи, а са доласком комунизма смо сами себе деградирали. Нажалост, и данас је код Срба у великој мери присутан комплекс ниже вредности који је настао у комунистичко време, а данас се наставља са разним демократама. Одатле је и обичај да сами себе представљамо као ''полузаостали шљам''. Ни трага од оног некадашњег поносног народа који је био цењен међу другим европским народима.

Da, ali Srbi kao Srbi - pravi Srbi, nestaju mešanjem sa Romima... nisam siguran da bi recimo Kinezi bili presrećni kada bi neko drugi došao i iz korena počeo da menja njihov rasni kod... a to upravo rade Romi u našoj državi, takvim brakovima, mešanjem Srba i Roma... dakle, ne govorim o pukom fizičkom nestanku... kapiraš?
Nije hitlerovski, ja prezirem nacizam i ne pozivam na ubijanje ili proterivanje bilo koga. Nemam u tom smislu ništa protiv Roma, samo nisam za te i takve brakove, iz već navedenih razloga.

nas rasni kod?
Evo,da te uputi u jednu minornu cinjenicu,parvekonu,nista vise-nas rasni kod se zagubio tamo negde pre par vekova,otisa u milu lepu pm,znas?
Није истина. Не шири комунистичке подметачине.

Mislim da previse olako uzimas izraz "dijametralno suprotno"-kao izraz koji znaci u totalni opozit,u svakom smislu,sad,kako bilo koja 2 pripadnika ljudske vrste mogu biti tako okarakterisani?Rekoh već da smo mi i Romi dijametralno suprotni. Masovno jeste, Srbija je puna Roma, a opet kažem, odokativno se razlika može uočiti. Mi potičemo od starih slovena... bez obzira što smo prošli kroz 5 vekova turske vladavine, sa Romima osim neke udžbeničke definicije (Caucasian) ništa zajedničko nemamo. I da, Srbi imaju svoj narod - koji se mešanjem sa Romima pretvara u drugačiju genetsku tvorevinu. Nije isto biti čistokrvni Srbin, i Srbin iz srpsko - romskog braka. No nebitno, ionako si rekla da više nećemo pričati, pa me smara da odgovaram.
Reci mi,koja je istina?Није истина. Не шири комунистичке подметачине.
bio sam
i pored boje koze one su isto domace .