Имати аутомобил је потреба и с тим у вези се очекује да мушкарац зна да вози и да има ауто. Шта кад нема, а није студент, већ је одмакао у касне двадесете или ране тридесете ? Да ли је то велики минус код девојака ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate mislim da se mnogo opterecujemo glupostima, **** ja zivot ako ja moram da ispunjavam zenska iscekivanjaИмати аутомобил је потреба и с тим у вези се очекује да мушкарац зна да вози и да има ауто. Шта кад нема, а није студент, већ је одмакао у касне двадесете или ране тридесете ? Да ли је то велики минус код девојака ?
Moze on da vozi tvoj auto, da se uci.Ne jer onda nije nezavisna odrasla osoba, morala bih mu biti taksista
i vozi ga zenaPravi muškarci nikad ne voze, nego njih voze. Kad vidiš da neko vozi, to je sirotinja, pravi muškarci uvek sede nazad![]()
Nisam znao da je uslov nezavisnosti i odrastanja da imaš auto.Ne jer onda nije nezavisna odrasla osoba, morala bih mu biti taksista
A on ti kaže "Vozim".Da, to je prvo pitanje kada upoznam muškarca: Da li voziš? Drugo pitanje je šta je u horoskopu.
Tu scenu ne mogu da zamislim! Evo trudim se ali samo vidim ladnu vodu reke SaveA on ti kaže "Vozim".
A ti pitaš "Šta"?
A on: "električni trotinet"![]()
Tu scenu ne mogu da zamislim! Evo trudim se ali samo vidim ladnu vodu reke Save![]()
ne preteruj.Muškarac bez auta je nula.
Cuj bez auta, bez privatnog aviona je nula.Muškarac bez auta je nula.
Где је овде Брнабићка на доњој фотки.
haha brm brm,Imam svoj auto i umem da ga vozim.![]()
haha brm brm,
Paula p jbte kako sad da budem musko pored tebe?