- Poruka
- 68.219
nema veze brate, ostavi me na prvoj raskrsnici, pokupice me neka zenska na mopedu, oticicemo kod nje i narucicemo g lovou brateteško haha
i plesacemo celu noc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema veze brate, ostavi me na prvoj raskrsnici, pokupice me neka zenska na mopedu, oticicemo kod nje i narucicemo g lovou brateteško haha
Sretan si čovjek, ozbiljno to mislim.ja sam alkoholicar. pa je pametno sto ne vozim. bitno je da zena vozi. dodje po mene u kafanu kada mi noge budu preteske![]()
Svih pet*Sretan si čovjek, ozbiljno to mislim.
Ne znam koliko sam već puta rekao - da se domognem velikih para, prvo bi unajmio vozača koji je na raspolaganju 365/7/24, a ja sve četiri u zrak.
Jeste. Minus ko vrata.Имати аутомобил је потреба и с тим у вези се очекује да мушкарац зна да вози и да има ауто. Шта кад нема, а није студент, већ је одмакао у касне двадесете или ране тридесете ? Да ли је то велики минус код девојака ?
To je mačak pravi muškarac, ne šofer, drvoseča i crv.Sretan si čovjek, ozbiljno to mislim.
Ne znam koliko sam već puta rekao - da se domognem velikih para, prvo bi unajmio vozača koji je na raspolaganju 365/7/24, a ja sve četiri u zrak.
Zar nije drugo pitanje sta vozis. Mozda vozi bus ili tramvajDa, to je prvo pitanje kada upoznam muškarca: Da li voziš? Drugo pitanje je šta je u horoskopu.
Moj upis, svjetlosne je godine udaljen od toga što impliciraš.To je mačak pravi muškarac, ne šofer, drvoseča i crv.
Moj upis, svjetlosne je godine udaljen od toga što impliciraš.
Uzeo bi vozača, zato što bi mi se moglo, isti bi bio plaćen kao kralj, ali plesao bi kako zasviram.
kako ce da priusti onda neko letovanje/zimovanje svom detetu? Sta znaci "ne moze" da priusti? Sposoban decko 21.-og veka ne moze da zaradi par hiljada evra za automobil?Јесу ли оне жене којима је много битно да им партнер вози и има ауто латентне спонзоруше ? Колико би жена заиста одбило неког момка ако све остало штима осим чињенице да нема ауто тј. да не може да га приушти ? Ова питања отварају и низ социолошких питања. Мада, реално, жене на оваква питања избегавају одговор, многе шкакљиве теме игноришу свесно или су врло прорачунате у одговорима
Ma i dzabeZenu koja materijalno procenjuje muskarca moze svako da iebe za male pare
automobil je neophodan,ne postoji opcija "ne moze da priusti".Zenu koja materijalno procenjuje muskarca moze svako da iebe za male pare
Moraš. Pomiri se s tim.Brate mislim da se mnogo opterecujemo glupostima, **** ja zivot ako ja moram da ispunjavam zenska iscekivanja
Meni u gradu nije trebao sve sam peske zavrsavao i bajsem,samo ovde se ne radi o ekonomiji nego zenskom mozgu i listi prioritetaautomobil je neophodan,ne postoji opcija "ne moze da priusti".
pa tebi,aj dete peske vodi kod lekara i u skolu?Meni u gradu nije trebao sve sam peske zavrsavao i bajsem,samo ovde se ne radi o ekonomiji nego zenskom mozgu i listi prioriteta
Можда тек треба да приушти, а девојка нема стрпљења јер не жели да гради са њим будућност већ да одмах уђе у сигурност коју је он створио, а у коју ће она да унесе шта ? Извини али не знам блажи назив за то осим - латентна спонзорушаkako ce da priusti onda neko letovanje/zimovanje svom detetu? Sta znaci "ne moze" da priusti? Sposoban decko 21.-og veka ne moze da zaradi par hiljada evra za automobil?
sta fali, stavi dete u korpu i eto.pa tebi,aj dete peske vodi kod lekara i u skolu?
pa ti si celu pricu napravio onako da tebi odgovara,dobro evo ti dzordzi.Можда тек треба да приушти, а девојка нема стрпљења јер не жели да гради са њим будућност већ да одмах уђе у сигурност коју је он створио, а у коју ће она да унесе шта ? Извини али не знам блажи назив за то осим - латентна спонзоруша
Pa na to ces da dodas 100 nebuloza potrosackog drustva,sport,muzika,gluma,na sve to treba decu furati,kako je svet opstao 2000 godina bez autapa tebi,aj dete peske vodi kod lekara i u skolu?
Ja sam najvise riba imao bez para i auta,samo takve se vise ne pravepa ti si celu pricu napravio onako da tebi odgovara,dobro evo ti dzordzi.
jao ajde molim te! pitala bih te kada bi ti dete bilo bolesno i kukalo a ti cekao taxi pola sata ako ga uopste i dobijes.Pa na to ces da dodas 100 nebuloza potrosackog drustva,sport,muzika,gluma,na sve to treba decu furati,kako je svet opstao 2000 godina bez auta
jeste ali tada si imao 20 godinaJa sam najvise riba imao bez para i auta,samo takve se vise ne prave