Да ли бисте биле са момком који не вози/нема ауто?

pa ti si celu pricu napravio onako da tebi odgovara,dobro evo ti dzordzi.
Не осуђујем само константујем чињеницу да се од мушкарца очекује штошта, а женама је само лепота довољна и лепотом успешно тргују. И опет кажем - не осуђујем такву поставку само ми је пун к ваше глуме у јавности

Не осуђујем само константујем чињеницу да се од мушкарца очекује штошта, а женама је само лепота довољна и лепотом успешно тргују. И опет кажем - не осуђујем такву поставку само ми је пун к ваше глуме у јавности
Lepota nije dovoljna ni kod muskarca ni kod zene.

Имати аутомобил је потреба и с тим у вези се очекује да мушкарац зна да вози и да има ауто. Шта кад нема, а није студент, већ је одмакао у касне двадесете или ране тридесете ? Да ли је то велики минус код девојака ?
imal taki ?

sve manje zena su domacice a verovatno jedan od razloga je taj sto muskarci je mogu dovoljno da doprinesu.
xaxa slazem se al oni muskarci koje vam bira sanja marinkovic raspustenica,bas oni koje birate po tim materijalnim kriterijumima,da danas moze da kupi sposobnost a sutra ne ili da kupi mladju

Нико не кука само се износе чињенице које су очигледно болне и онда отуда таква жустра одбрамбена реакција
u 21.veku mene kao zenu bi bilo sramota i da izjavim samo da ne mogu da priustim automobil! - i ne pricamo o nikakvim skupim automobilima.

Све зависи,није само знати возити треба то одржавати.Мој пример говори да ми ауто троши уље,моторна косачица исто,треба да правим мешавину за тример,мешавину за тестеру итд. Пола живота ми одлази на гледање нивоа уља. Е сад ће неко рећи па купи ново ,поготово данашњи мотори троше уље. Није то само тако седи и вози.

Нико не кука само се износе чињенице које су очигледно болне и онда отуда таква жустра одбрамбена реакција, клевете, етикетирање и слично
Evo dodaću ti maramicu.
Obriši suze.
P.s. moj muž nije vozač

Back