SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 4.857
Sponzoruse su to, ne mozes im uterati u glavu..mada svuda ostalo ideJa sam najvise riba imao bez para i auta,samo takve se vise ne prave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sponzoruse su to, ne mozes im uterati u glavu..mada svuda ostalo ideJa sam najvise riba imao bez para i auta,samo takve se vise ne prave
Pa to je izgleda jedini izgovor koji ces izmisliti ne bi li se slepala uz dete da ne ides busemjao ajde molim te! pitala bih te kada bi ti dete bilo bolesno i kukalo a ti cekao taxi pola sata ako ga uopste i dobijes.
Не осуђујем само константујем чињеницу да се од мушкарца очекује штошта, а женама је само лепота довољна и лепотом успешно тргују. И опет кажем - не осуђујем такву поставку само ми је пун к ваше глуме у јавностиpa ti si celu pricu napravio onako da tebi odgovara,dobro evo ti dzordzi.
Duplo vise jer me nista nije opterecivalo kao danasjeste ali tada si imao 20 godina
nemas dete i nemas osecaj i to je ok ali nemoj tvrdoglavo da se drzis svojih gluposti.Pa to je izgleda jedini izgovor koji ces izmisliti ne bi li se slepala uz dete da ne ides busem
Lepota nije dovoljna ni kod muskarca ni kod zene.Не осуђујем само константујем чињеницу да се од мушкарца очекује штошта, а женама је само лепота довољна и лепотом успешно тргују. И опет кажем - не осуђујем такву поставку само ми је пун к ваше глуме у јавности
Aha ti si s detetom odma popila svu pamet svetanemas dete i nemas osecas i to je ok ali nekoj tvrdoglavo da se drzis svojih gluposti.
Jedna on najsramnijih Lavovskih osobina - da umislite da ovaj svet pripada vama i vasim potrebama.
Па добро убаците и мало шарма, не иде лепота сама. А за мушкарце смо већ установили да лепота није довољнаLepota nije dovoljna ni kod muskarca ni kod zene.
drugacije posmatras iz ovog ugla.Aha ti si s detetom odma popila svu pamet sveta
I nisam lav povrsna si
da li su ti @Ružan finansijski i @bezimeni1 rodjaci?Па добро убаците и мало шарма, не иде лепота сама
Pa naravno kao sto bi zene platu da budu domacice a ja domacin od 17e i kazem da je laz da se svaki dan usisava i pere masina vesa,pegla i kuvadrugacije posmatras iz ovog ugla.
Сви који су у стању да говоре тешке и непопуларне чињенице су ми рођациda li su ti @Ružan finansijski i @bezimeni1 rodjaci?
Ko narikače. Ko da treba kupiti avion.pa ti si celu pricu napravio onako da tebi odgovara,dobro evo ti dzordzi.
bližida li su ti @Ružan finansijski i @bezimeni1 rodjaci?
sve manje zena su domacice a verovatno jedan od razloga je taj sto muskarci ne mogu dovoljno da doprinesu.Pa naravno kao sto bi zene platu da budu domacice a ja domacin od 17e i kazem da je laz da se svaki dan usisava i pere masina vesa,pegla i kuva
takvi su prvi na listi za izbegavanjeKo narikače. Ko da treba kupiti avion.
Нико не кука само се износе чињенице које су очигледно болне и онда отуда таква жустра одбрамбена реакција,Ko narikače. Ko da treba kupiti avion.
imal taki ?Имати аутомобил је потреба и с тим у вези се очекује да мушкарац зна да вози и да има ауто. Шта кад нема, а није студент, већ је одмакао у касне двадесете или ране тридесете ? Да ли је то велики минус код девојака ?
xaxa slazem se al oni muskarci koje vam bira sanja marinkovic raspustenica,bas oni koje birate po tim materijalnim kriterijumima,da danas moze da kupi sposobnost a sutra ne ili da kupi mladjusve manje zena su domacice a verovatno jedan od razloga je taj sto muskarci je mogu dovoljno da doprinesu.
u 21.veku mene kao zenu bi bilo sramota i da izjavim samo da ne mogu da priustim automobil! - i ne pricamo o nikakvim skupim automobilima.Нико не кука само се износе чињенице које су очигледно болне и онда отуда таква жустра одбрамбена реакција
Evo dodaću ti maramicu.Нико не кука само се износе чињенице које су очигледно болне и онда отуда таква жустра одбрамбена реакција, клевете, етикетирање и слично