Da li bi zuti bili postovaniji u inostranstvu od Vucica?

Prihvaćeniji su oni koji su spremniji da daju srpsku teritoriju.Nivo kooperativnosti ili nekooperativnosti jedini je kriterijum za reputacioju srpskih političara u "Međunarodnoj Zajednici".
vucic je prodao srbiju bukvalno svima

Naravno da ne bi. Žuti ne prodaju nacionalne interese i resurse za slikanje sa zapadnjačkim prdonjama.
Niti su seljačine koje boluju za tim da se pred narodom hvale kako su "poštovani".
nisu morali da se toliko ponize da ostanu na vlasti...******

A šta je on to do sada kao i sačuvao? Davao je i više no što su tražili a oni se za uzvrat popihavali po njemu
Poruka koju si citirao jeste načelne prirode.Jedinima skromnih inelektualnih sposobnosti kakav je slučaj s tobom ili sa Šmoljom,usled dnevnopolitičke ostrašćenosti ili čak opsesije Vučićem svaka poruka je asocijacija na Vučića.
Mnogo je važnije o personilanih pitanja,suočiti se sa očiglenom činjenicom da nam je Zapad neprijatelj.

Zuti su i dalje na vlasti....

Screenshot 2025-09-26 at 15.57.58.png

Bukvalno NE. Svako ko god je bio na vlasti u Srbiji je ubrzo pao pod sodomu i gomoru raspojasano ponašanje srpske seljačine i građanštine. Ono žurke, šajkače, opijanje, truba, harmonika, kočijašenje, lađenje jaja i svake druge osobine svojstvene prosečnom Srbinu. Onda se malo kad se otrezne udostoje, pa ko kerovi za mačkom pomodare za civilizacijom ne bi li se Evropa vratila. Goni ih i *****.

Poruka koju si citirao jeste načelne prirode.Jedinima skromnih inelektualnih sposobnosti kakav je slučaj s tobom ili sa Šmoljom,usled dnevnopolitičke ostrašćenosti ili čak opsesije Vučićem svaka poruka je asocijacija na Vučića.
Mnogo je važnije o personilanih pitanja,suočiti se sa očiglenom činjenicom da nam je Zapad neprijatelj.
Kako god ti kažeš :lol:

Ovaj vucic nas je upravo osramotio u inostranstvu (OPET). Vec deset godina ovaj sedi na zadnjoj stolici, greje magarece klupe, cuva WC, biva tretiran ko domar.

Ja sam premlad da znam kakav je bio tadic, ali ispada da je 10 puta skolovaniji bio nego ovaj koji prica gluposti ispred prazne UN sale (po drugi put inace)
Tadic, kakav god da je bio, nije pristao na potpisivanje briselskih ugovora i od tada gubi podrsku briselskih globalistickih struktura.
Naravno, nije nikad bio sibicar sa ulicarskim rijecnikom, a desno radikalska opozicija je bila prisutna na drzavnim medijima skoro svakodnevno.

Nope. Najvažnije je suočiti se sa ne tako ociglednom činjenicom da smo sami sebi najveći neprijateljii.

Ovaj vucic nas je upravo osramotio u inostranstvu (OPET). Vec deset godina ovaj sedi na zadnjoj stolici, greje magarece klupe, cuva WC, biva tretiran ko domar.

Ja sam premlad da znam kakav je bio tadic, ali ispada da je 10 puta skolovaniji bio nego ovaj koji prica gluposti ispred prazne UN sale (po drugi put inace)
Ista su to gomwa mladjani kolega.
Sve su to eksponenti zapadnih sotonista i sprovode njihove ciljeve zarad svoje koristi..
Obzirom da je mnogo da jedan izda sve odmah jer bi onda to ovaj glupi narod provalio oni to podele na 2 3 vlade i predsednika i tako malo po malo kuvaju zabu.
Jedan izvede zemlju iz socijalizma drugi joj otupi ivice i unisti vojsku, treci razvali privredu, cetvrti proda prirodna bogatstva i to tako ide do momenta kada ce ovo da postane kao neka indijska provincija

Sto rece Sergej Trifunovic jucer javno " Od raspada SFRJ, mi nemamo drzavu, ne radi se samo o rusenju Vucica, radi se o konacnoj uspostavi pravne, uredjene , gradjanske drzave Srbije"!
Sergej Trifunovic, dobar glumac, i ak nadobudma narkomancina
" Zuti" nesumnjivo jesu mnogo manje zlo, nisu ni blizu kriminalni i bizarni poput SNSa, ali nisu garant uspostave normalne drzave.
Nemoj biti duhovit, rasprodali sve sto su mogli strancima, gde ti je 1000E od prodaje Nisa? Gde ti je 0 od prodaje Jat-a.... dok su se zuti nakrali, ostala prazna kasa. Ne valja ni Vucic, ne shvati me pogresno, ali đi se zeludac prevrne kad pocnu zuti da se brane.

Jeste Vucic gori igrac, al ne zato sto lvi nwbi bili, bev jer lvi nisu bili sposobni, on je usavrsio njihov metod. Huh kad se setim Djelica, Dinkica itd

onog kojeg postuju Makron, Starmer, Merz, Kaja Kalas, Usrulja von der Lajen, Anal lena Berbok, Rute, Tusk, Zelenski.......itd, taj treba da se ubije od stida. Dokaz da ne vredi nicemu i da mu je IQ na nivou majmuna......odnosno, na nivou ovih nabrojanih pa ga zato i prihvataju kao svog, kao majmuna.

onog kojeg postuju Makron, Starmer, Merz, Kaja Kalas, Usrulja von der Lajen, Anal lena Berbok, Rute, Tusk, Zelenski.......itd, taj treba da se ubije od stida. Dokaz da ne vredi nicemu i da mu je IQ na nivou majmuna......odnosno, na nivou ovih nabrojanih pa ga zato i prihvataju kao svog, kao majmuna.
Isto važi i za onoga o kome fizičko-mentalna vreća go.ana i gnoja koja se odaziva na ime "šešelj" govori pozitivno.
Ili, sačuvaj bože, Karleusa 😱
A zamisli tek imbecile koji glasaju za takvu nesreću :eek:

Back