- Poruka
- 62.443
Umesto pušenja marihuane preporučujem 10 km dnevno vožnje bicikla uzbrdo i u prirodi, ne sobni bajk ispred televizora. Efekti su isti.
Ostavi alkohol, nije tema, pitam zašto neko mora da puši travu?
Zato sto mu to prija, verovatno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umesto pušenja marihuane preporučujem 10 km dnevno vožnje bicikla uzbrdo i u prirodi, ne sobni bajk ispred televizora. Efekti su isti.
Ma bolje droga nego tv, veruj mi.
Pa rekoh ja ne sobni ispred tv-a. Hoće li neko da mi odgovori zašto ljudi puše travu?

Zasto puse cigare, zasto puse qurac ?![]()
Pa rekoh ja ne sobni ispred tv-a. Hoće li neko da mi odgovori zašto ljudi puše travu?
to moras da pitas one koji konzumiraju, ako neko ovde ima hrabrosti da prizna. ja licno ne uspevam da shvatim ni brata rodjenog zasto pusi obicne (ako se moze reci tako) cigarete. smrdi od njih, smrdi oko njega, smrde sve stvari, smrdi mu soba, smrde mu kola, verovatno i devojkama smrdi na pepeljaru kada ga ljube, i sve u svemu ne kapiram, zasto bi neko zeleo da smrdi??? da ne pominjem zdravstveni rizik od raka i slicnih sranja na duge staze
Ne razvodnjvajte temu alkoholom. Otvorite je pa raspravljajte o alkoholu.
Zato sto relaksira, opusta.
Pa to nije odgovor na moje pitanje, ali si postavio joša dva logična pitanja.

Pa to nije odgovor na moje pitanje, ali si postavio joša dva logična pitanja.

Odvratno je kada ljubis osobu koja je pusac, odvratno...

Zato sto relaksira, opusta.
Kako koga.Mnogi su imali neprijatna iskustva.
Kako koga.Mnogi su imali neprijatna iskustva.
Mnogi su imali neprijatna iskustva i sa mlekom.

Prvo ljubljenje pa onda pusenje, a ona moze kako hoce - spit or swallow![]()

Zašto da se legalizuje trava? Jedino u medicinske svrhe.Šta je logično u "pušenju qrca"? Zar se to dovodi u istu ravan sa nezdravim navikama![]()

jel si probala nekad?
- - - - - - - - - -
ministar je rekao da je aflatoksin zdrav![]()
Oralni seks je za muškarce vrh...![]()

Ja se to isto pitam, ko bi onda plac'o srpsku policiju.![]()
Aflatoksin redovno, travu jednom i osećala sam se potpuno ubedačeno.

Vrh je i za zene, ali u oba slucaja druga osoba mora znati sta radi, inace moze da bude neprijatno ako pocne da joj se smeje dok ga ona sipu![]()

mozda si imala los trip![]()
Oralni seks je za muškarce vrh...![]()