DA LI BI SRBIJA TREBALO DA LEGALIZUJE MARIHUANU?

DA LI STE ZA LEGALIZACIJU UZGAJANJA I PROMETA KONOPLJE

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umesto pušenja marihuane preporučujem 10 km dnevno vožnje bicikla uzbrdo i u prirodi, ne sobni bajk ispred televizora. Efekti su isti.

Ostavi alkohol, nije tema, pitam zašto neko mora da puši travu?

gresis ako mislis da nije tema. od marihuane umre xy broj osoba godisnje. od alkohola umre xy broj osoba godisnje . od pusenja umre xy broj osoba godisnje. uporedis i vidis sta je veca opasnost po stanovnistvo.

Pa rekoh ja ne sobni ispred tv-a. Hoće li neko da mi odgovori zašto ljudi puše travu?

to moras da pitas one koji konzumiraju, ako neko ovde ima hrabrosti da prizna. ja licno ne uspevam da shvatim ni brata rodjenog zasto pusi obicne (ako se moze reci tako) cigarete. smrdi od njih, smrdi oko njega, smrde sve stvari, smrdi mu soba, smrde mu kola, verovatno i devojkama smrdi na pepeljaru kada ga ljube, i sve u svemu ne kapiram, zasto bi neko zeleo da smrdi??? da ne pominjem zdravstveni rizik od raka i slicnih sranja na duge staze

to moras da pitas one koji konzumiraju, ako neko ovde ima hrabrosti da prizna. ja licno ne uspevam da shvatim ni brata rodjenog zasto pusi obicne (ako se moze reci tako) cigarete. smrdi od njih, smrdi oko njega, smrde sve stvari, smrdi mu soba, smrde mu kola, verovatno i devojkama smrdi na pepeljaru kada ga ljube, i sve u svemu ne kapiram, zasto bi neko zeleo da smrdi??? da ne pominjem zdravstveni rizik od raka i slicnih sranja na duge staze

Odvratno je kada ljubis osobu koja je pusac, odvratno...

Zato sto relaksira, opusta.

Opšuštaju i druge stvari koje nisu trava, npr. masaža, sex, smeh, san...

Na to pitanje nema smislenog odgovora bilo da je u pitanju alkohol, cigarete, trava .... bilo šta.

Život je najlepši u svom čistom i izvornom obliku i ništa ga ne može učiniti još lepšim. A sreća se niti kupuje niti puši, ona sama dođe, samo je treba prepoznati i uhvatiti taj trenutak.

Vrh je i za zene, ali u oba slucaja druga osoba mora znati sta radi, inace moze da bude neprijatno ako pocne da joj se smeje dok ga ona sipu :hahaha:

To bi bilo interesantno za promenu.Dosta onog stezanja glave:sad2:

- - - - - - - - - -

mozda si imala los trip :lol:

Sigurno sam ga imala, i to odvratno osećanje ne bih ponovila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back