Da li bi opet bili sa bivsim/om?

Posto sam i dalje plavokosi i plavooki atletski gradjeni dvometras u top formi, potentan i pohotan, vise me privlaci piletina, a i ja nju, tako da moje bivse, bakutaneri od pet, sest banki, mogu samo da placu za mnom pastuvom, koji ne zna za isijas, reumu, hemoroide, hipertenziju, alopeciju, gastritis, karijes... :malav: :)

:rotf:

@tema
Ne. Sa razlogom su bivši :lol:

:rotf:

@tema
Ne. Sa razlogom su bivši :lol:
:D
Redz se smeje, a to je ona prica iz mog kraja "nisam ni ja Dejvid Bekam". :))) Sredovecni muskarci su cudo, rodjene bivse zene ih izbegavaju, posto su srecno utekle od njih, a oni i dalje pokusavaju da se dokazuju, da cucore sa piletinom. Ono kad mi lik pokaze poruku sa fotkom duplo mladje koleginice, koju mu je poslala iz spavace sobe, a ne kapira da je zapravo bilo cirkularno. :)

Nisam poželela... ali mislim da bih mogla da obrnem još jedan krug sa ne jednim, nego tri ili četiri bivša (ne istovremeno, naravno). Smuči mi se život pri pomisli na nekog novog i neproverenog, a za ove bivše već znam da ispunjavaju glavne uslove... Ko zna, možda bi repriza bila i bolja, sad kad nismo deca.

b3c1f49e542b2f9d2898356458a5b59f.png

Mister savrsenima bi se uvek davala nova sansa, logicno. :)

Zar ne zaključismo da takvih nema...?:zroll:

- - - - - - - - - -

Ja bih ali ne mogu da ga prepoznam. :(

z:shock:z:D

- - - - - - - - - -

Forumasima i forumasicama zakucanim u vecnom pubertetu preporucujem da
skinu android sigricu EPISODE

Sigrica obiluje raznim slicnim idiotizmima a igrac tj igracica biraju odgovore OCU PISKIM - NECU PISKIM

Znam da ću ispasti seljak, ali šta je sigrica...ovo S ne znam?

Back