Da je musliman predsednik Srbije

a sta je onda Islam?

Pa religija... Mislim u pravu si, i ja sam se pogreshno izrazio... Musliman oznachava pripadnika religije a ne religiju... Ali... Manje bitno... Malim slovima se pishe, to je poenta priche... Evo, pogledaj u wikipediji... " Islam (arap. islam: predanost Bogu), monoteistička svjetska religija nastala u Arabiji u VII. stoljeću. Utemeljio ju je Muhamed, a njezini sljedbenici nazivaju se muslimani. " http://sh.wikipedia.org/wiki/Islam ...

Soldier%20pissing%20iran.jpg

"ВРАТИ" СЕ НА ЋИРИЛИЦУ!!!:rtfm::rtfm::rtfm::mrgreen:
И откад се то муслимани пишу великим словом!?:think::think::think::mrgreen:

a izvini od kad se Musliman pise malim slovom ( Srbi, Madjari..................) ili si mozda isao 90-tih u skolu ili nesto drugo:think:

Srbi i Madjari su narodi... Musliman je veroispovest... Tako da se malim slovom pishe.... Znachi, muslimani, hrishcani, budisti, Srbi, Madjari, Rumuni itd...

Ево ти човек лепо, прецизно, концизно и тачно одговорио!!!
ПА УЧИ МАЛКО!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Мада,:think:
ти изгледа као да никада ниси ни ишао у школу :sad2:,
па би требало да учиш мало више!!!
:rtfm::rtfm::rtfm:

umiljato jagnje dve krave sisa... tako li bese ona poslovica.
znaci pametan bi koristio i jedne i druge

"UMILJATO JAGNJE DVIJE MAJKE POSE"
Odkad jagnjad sisaju krave?
Ako presjednik moje drzave, dobar covjek, demokrata, pametan politicar, radi svoj posao zastupajuci narod te drzave, onad nije po meni bitno da li je muslimam.

Poslednja izmena:
"UMILJATO JAGNJE DVIJE MAJKE SISA"
Odkad jagnjad sisaju krave?
Ako presjednik moje drzave, dobar covjek, demokrata, pametan politicar, radi svoj posao zastupajuci narod te drzave, onad nije po meni bitno da li je muslimam.

pa moras da razumes odakle je.
samo kod chobana vazi takva poslovica a i ona "chije ovce togha i planina".

mentalitet plemenske zayednice

Recimo da predsednik postane Rasim Ljajić ili Sulejman Spaho, demokratama će se svideti prvi a radikalima drugi...

Srbija bi postala prva hrišćanska zemlja na čijem je čelu musliman. E sad mene zanima kako bi se islamske zemlje odnosile prema nama? Kakve bismo odnose imali sa Bosnom i Albanijom?
Kako bi bošnjaci u bosni reagovali?
Da li biste prihvatili uopšte da predsednik Srbije bude musliman i radi po Ustavu i za srpski interes?

U poslednje vrijeme mi je Rasim Ljajic jedan od najgotivnijih politicara u Srbiji.

Zasto da ne.

Hahahaha... koja tema..
Zestoko..

Istinu za volju, nisam citao odrednice Ustava po ovom pitanju, mada mi kroz maglu prolazi da ima i precizirano u detalje, vezano za funkciju predsednika Srbije..
Cak sta vise mislim da ima i takav detalj unesen.
Znam dobro da je u Ustavu Republike Srpske, napisano da predsednik RS-a mora da bude Srbin, dok podpredsednici mogu da budu birani iz ostalih naroda...
Sad, ponavljam da ne znam detalje iz Ustava Republike Srbije, ali vjerujem da je i to precizirano..

Sto se tice Rasima, ili bilo kog drugog policitara (ne srbina), mozda bi bio dobar potez, s tim da se vratim i dam misljenje na pocetak teme..

Primjer:
Konkretno da Rasim bude izabran za predsednika Srbije, u Sarajevu na primjer, bi bila jos veca mrznja prema srbiji nego da je predsednik srbin..

prema tome, ne opterecujte se ljudi o tome sta bi bilo kad bi bilo..
Raske je jako dobar cova, po svakom pitanju, ali sanse da bude prvi covjek Srbije, je tolika da nije vrijedna rasprave na temi u forumu..
Cak i da narod kaze Da, moze Rasim, nasi dobri politicari bi vec nasli nacin da to ne bude, jer zaboga, ko ce njih da skine sa stolice..

Back