Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je onda Islam?
Ja bi nekog ekstremnog ludaka ko Homeinija da dovedemo![]()
Od svih Gatackih muslimanaEno Vuka Draškovića,ekstremen je ,luđi od Homeinija .Nije musliman al da se to srediti.
"ВРАТИ" СЕ НА ЋИРИЛИЦУ!!!
И откад се то муслимани пишу великим словом!?![]()
a izvini od kad se Musliman pise malim slovom ( Srbi, Madjari..................) ili si mozda isao 90-tih u skolu ili nesto drugo![]()
Srbi i Madjari su narodi... Musliman je veroispovest... Tako da se malim slovom pishe.... Znachi, muslimani, hrishcani, budisti, Srbi, Madjari, Rumuni itd...
umiljato jagnje dve krave sisa... tako li bese ona poslovica.
znaci pametan bi koristio i jedne i druge
"UMILJATO JAGNJE DVIJE MAJKE SISA"
Odkad jagnjad sisaju krave?
Ako presjednik moje drzave, dobar covjek, demokrata, pametan politicar, radi svoj posao zastupajuci narod te drzave, onad nije po meni bitno da li je muslimam.
Recimo da predsednik postane Rasim Ljajić ili Sulejman Spaho, demokratama će se svideti prvi a radikalima drugi...
Srbija bi postala prva hrišćanska zemlja na čijem je čelu musliman. E sad mene zanima kako bi se islamske zemlje odnosile prema nama? Kakve bismo odnose imali sa Bosnom i Albanijom?
Kako bi bošnjaci u bosni reagovali?
Da li biste prihvatili uopšte da predsednik Srbije bude musliman i radi po Ustavu i za srpski interes?