da cujemo

ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
ajte sve na sunce, redom :p

Jesam bogami sve osim ribice...Nju nemogu da dohvatim :lol:....I da dodam: sex na kuhinjskom stolu, sve zive i nezive poze, analni sex....Nesto nam oralni nije bio mnogo zanimljiv jer smo imali veliku pauzu u vidjanju pa smo bili previse skoncentrisani na penetraciju :mrgreen:.....Masovnu :lol:....

ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
ajte sve na sunce, redom :p

Ajd subota: izlazak sa D u setnju kraj jezera palo je - pus.enje
subota 3 sata kasnije: Otisla kod S na kres koji je bio jakkoooooooooooo dobar 2 orgazma jedan klitoralni jedan vaginalni on 1 orgazam u usta,...

Nedelja: Videla sam se sa B 5 mojih orgazma, ludo ******* sa svim lupkanjima, perverzijama, malo mazohizma, izazivanja i provokacije,....njegov finis u mene,...

Ajd dalje....

Ajd subota: izlazak sa D u setnju kraj jezera palo je - pus.enje
subota 3 sata kasnije: Otisla kod S na kres koji je bio jakkoooooooooooo dobar 2 orgazma jedan klitoralni jedan vaginalni on 1 orgazam u usta,...

Nedelja: Videla sam se sa B 5 mojih orgazma, ludo ******* sa svim lupkanjima, perverzijama, malo mazohizma, izazivanja i provokacije,....njegov finis u mene,...

Ajd dalje....

svaka cas` :D

Back