NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
NovaIsta, lepo te molim da nam ispricas detalje svog ovovikendskog sexanja u ime svih forumasica i forumasa.
Ako treba i da polizem....![]()
nema sanse, vec su me pogresno shvatili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NovaIsta, lepo te molim da nam ispricas detalje svog ovovikendskog sexanja u ime svih forumasica i forumasa.
Ako treba i da polizem....![]()

...ništa od gore pomenutog....ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
ajte sve na sunce, redom![]()
...ništa od gore pomenutog....
...probao da ostvarim kohabitaciju ali to je druga priča...:rolleyes:[/QUOTE]
i ispricaj tu dugu pricu![]()
![]()

Meni seks ovog vikenda, osim na forumu, nije bio ni na stotom mestu u glavi. Grip me je zaveo. I to baš muški. Ali sad me je ostavio.![]()

ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
..eeeeeee pa lepo sam ti ja pripovedao da se čuvaš....Meni seks ovog vikenda, osim na forumu, nije bio ni na stotom mestu u glavi. Grip me je zaveo. I to baš muški. Ali sad me je ostavio.![]()

Ko se yebe - on se yebe i ćuti. Ko se ne yebe - on mašta i postavlja pitanja.
ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
....I da dodam: sex na kuhinjskom stolu, sve zive i nezive poze, analni sex....Nesto nam oralni nije bio mnogo zanimljiv jer smo imali veliku pauzu u vidjanju pa smo bili previse skoncentrisani na penetraciju
.....Masovnu
....Jesam bogami sve osim ribice...Nju nemogu da dohvatim....I da dodam: sex na kuhinjskom stolu, sve zive i nezive poze, analni sex....Nesto nam oralni nije bio mnogo zanimljiv jer smo imali veliku pauzu u vidjanju pa smo bili previse skoncentrisani na penetraciju
.....Masovnu
....
svashta smo radili..eto toliko od mene, ja sam ozbiljna zenako je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?

Ajd subota: izlazak sa D u setnju kraj jezera palo je - pus.enje
subota 3 sata kasnije: Otisla kod S na kres koji je bio jakkoooooooooooo dobar 2 orgazma jedan klitoralni jedan vaginalni on 1 orgazam u usta,...
Nedelja: Videla sam se sa B 5 mojih orgazma, ludo ******* sa svim lupkanjima, perverzijama, malo mazohizma, izazivanja i provokacije,....njegov finis u mene,...
Ajd dalje....
svaka cas`![]()